ερωτοσκοπιο 26/01 Πέμπτη ωροσκοπιο

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ερωτοσκοπιο 26/01 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς και η επαναστατική σας διάθεση, έχουν φοβίσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει να μην σας έχει πια και τόση εμπιστοσύνη. Ίσως να έχει έρθει η ώρα να δείτε τι και ποιος τελικά, ταιριάζει περισσότερο στα δεδομένα σας για μια σοβαρή σχέση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μια ημέρα που όλα θα περάσουν από τα δικά σας χέρια. Είναι, άλλωστε και στο κάρμα του ζωδίου σας, να είναι αυτό, που πάντα δείχνει τον σωστό δρόμο, και εφευρίσκει τις λύσεις. Για τους ελεύθερους το βράδυ, θα έχει πολλά φλερτ που θα δελεάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Διαισθάνεστε ότι κάτι, δεν πάει καλά μέσα στην σχέση σας, αλλά και στις συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Είτε ψάξτε διακριτικά, είτε ρωτήστε ευθέως. Όσοι έχουν σχέση εκ του μακρόθεν, είναι θέμα χρόνου για να βρουν την ευκαιρία και να συναντηθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μην διστάσετε να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά τα στραβά και τα δυσάρεστα που συμβαίνουν, μέσα στον δεσμό σας. Ίσως κάτι ανάλογο να θέλει να σας εκμυστηρευτεί και αυτός. Κάποιες ευχάριστε ειδήσεις σας πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Μπαίνετε σε μια περίοδο αισθηματικής ανάκαμψης, που θα δείτε τον σύντροφο σας, να κινείται παράλληλα των δικών σας επιθυμιών. Είσαστε το ζώδιο, που θα έχει μέχρι την Άνοιξη, τις περισσότερες επανασυνδέσεις αλλά και προτάσεις γάμου – κοινής ζωής.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι βαθύτερες σας ανάγκες, δεν καλύπτονται μέσα από το ταίρι σας. Αυτό σίγουρα δεν είναι μια ισότιμη σχέση. Τώρα που ο Κυβερνήτης σας κάνει θετικές όψεις με την Αφροδίτη, εσείς μπορείτε να ανοίξετε τα θέματα που πρέπει άμεσα να επιλυθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είσαστε ρομαντικοί και οραματιστές. Άρα δεν θα μπορέσει ένα πεζός άνθρωπος και χωρίς φαντασία να κατακτήσει την καρδιά και το μυαλό σας. Τώρα που η Αφροδίτη, θα περάσει στον πύρινο Κριό, οι εξισώσεις θα αλλάξουν και εσείς θα βρείτε τον σωστό σύντροφο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Πολλές οι πρακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αλλά ένα σκληρό ζώδιο σαν το δικό σας σίγουρα δεν πτοείται. Από την ερχόμενη εβδομάδα, αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα οικονομικά σας, που είναι πολλά υποσχόμενα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Τοξότης
Με την ερωτική Αφροδίτη, να περνάει σε λίγες ημέρες στον συγγενικό πύρινο Κριό, εσείς θα δείτε την ερωτική σας ζωή, να εξελίσσεται και να παίρνει την μορφή που επιθυμείτε. Είναι και μια ιδανική εποχή, για να προσπαθήσετε για επανασυνδέσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Είναι δώρο για εσάς, όλο αυτό το εξαιρετικό διάστημα, που τα αστρολογικά δεδομένα, σας δίνουν την καλύτερη τους εύνοια, προκειμένου να βρείτε την ισορροπία σας, μέσα σε δεσμούς και συνεργασίες. Για τους FREE, νέοι έρωτες στο προσκήνιο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Είσαστε μεταξύ δύο προσώπων, αυτήν την εποχή. Είναι ιστορίες που έχουν σημαδέψει την καρδιά σας, και σας έχουν μπερδέψει. Αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να το τραβήξτε, ακόμη μακριά. Πάρτε άμεσα στις τελικές σας αποφάσεις για το καλό όλων.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Δεν χρειάζεται να τα πείτε όλα αμέσως, στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε το να κάνει και αυτό τις δικές τους κινήσεις, για να σας δελεάσει. Για όσους είναι σε φάση χωρισμού, ίσως θα πρέπει να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για να το ξανασκεφτούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia