ερωτοσκοπιο 26/02 Κυριακή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 26/02 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Μέσα σε αυτές τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου, θα έχετε πολλές εκπλήξεις αισθηματικού περιεχομένου. Αυτό είναι πιθανόν και να συμπεριλαμβάνει και μια πιο παλιά σας ερωτική σχέση, που ψάχνει για αφορμές έμμεσης προσέγγισης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Πολλά αυτά που ακούτε από τον άνθρωπο σας, αλλά τελικά τίποτα δεν προχωράει. Σίγουρα και εσείς από την πλευρά σας, δεν μπορείτε να χάνετε τον χρόνο σας. Θέστε τους όρους σας αλλά και τις δικές σας πλέον προδιαγραφές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Κάποιος που βρίσκεται στον εργασιακό σας χώρο, θέλει να σας μιλήσει πιο ιδιαίτερα. Ακούστε και στον δικό σας χρόνο αποφασίστε. Εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές – μόνιμες σχέσεις, είναι πια θέμα λίγων εβδομάδων να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Τα μάτια σας δείχνουν την έκδηλη χαρά τους, μέσα από αυτό που ζείτε στην προσωπική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που θα πολλαπλασιαστεί, μέσα στον Μάρτιο. Ανάλογες χαρές και ευκαιρίες, για νέα σχέση θα έχουν και όλοι οι εργένηδες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Σκεφτείτε όλα αυτά που έχετε περάσει, τα δύσκολα και τα περίεργα μέσα στον μήνα που φεύγει. Σίγουρα ο Μάρτιος, θα πρέπει να σας βρει με έναν καλύτερο τρόπο αντίληψης. Πάντως οι νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, δεν θα λείψουν από κανένα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η σιγουριά που σας διακατέχει, δεν είναι από μόνη της αρκετή για να έλξει το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες μέχρι και τις 10/03, αστρολογικά σας υποστηρίζουν έτσι ώστε να περάσετε και σε πράξεις. Το χρήμα και η φήμη σας πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο πολύ κόσμου, και αυτό σαν κατάσταση σίγουρα σας κάνει να έχετε μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία. Αυτοί που έχουν χωρίσει ή τσακωθεί το τελευταίο διάστημα, μέσα στον Μάρτιο, θα τα έχουν ξαναβρεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Έχετε μαζέψει πολύ και ακατάλληλο κόσμο γύρω σας. Αυτό σαν μόνιμη πια κατάσταση ίσως και να ενοχλεί το άνθρωπο σας, και να σας κάνει κάποια μικρά παράπονα. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα για να περάσετε σε κάποια πιο αυστηρά ξεκαθαρίσματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι μέρες του νέου μήνα, σας φέρουν νέα, χρήμα και έναν καινούργιο έρωτα. Είστε οι απόλυτα τυχεροί της περιόδου, που θα πρέπει να αρπάξετε όλες αυτές τις καλές ευκαιρίες που θα σας έρθουν. Αυτοί που έχουν φύγει πρόσφατα από σχέσεις, είναι πιθανόν να τα ξαναβρούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Εσείς και ο δύσκολος σας χαρακτήρας, έχετε κάνει το άνθρωπο σας, πολύ πιο εσωστρεφή σε αυτά που θέλει να σας πει. Κάντε την ατμόσφαιρα πιο ελαφριά και θα δείτε που όλα θα αλλάξουν. Οικονομικές υποθέσεις, θα σας δικαιώσουν και θα σας αποδώσουν χρήμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Όλα είναι υπό τον έλεγχο σας. Αυτό που μένει είναι κάποιες αληθινές και πρακτικές απαντήσεις από τον άνθρωπο σας, πάνω σε θέματα γάμου, συγκατοίκησης. Μην πιέσετε, όλα θα γίνουν. Κάποια ευχάριστη οικονομική είδηση σας πλησιάζει
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Ξεκολλήστε το μυαλό σας από τα παλιά. Αυτό είναι και κάτι, που θα σας κάνει καλό. Δεν υπάρχει λόγος, να περιμένετε κάποιον από το παρελθόν..! Εσείς συνεχίστε την καθημερινότητα σας, και αυτός που σας θέλει …ξέρει που και πως να σας βρει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς