ερωτοσκοπιο 26/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 26/05 Πέμπτη ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 10 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Κοιτάτε μακριά και δεν προσέχετε τι υπάρχει ακριβώς μπροστά σας. Οι μέρες με έναν ανάδρομο κυβερνήτη σε όψεις με τον Ερμή, μόνο υπερβολές και λάθη μπορούν να σας δημιουργήσουν. Μην τάζετε και μην υπόσχεστε σε καινούργια άτομα, πράματα που προσεχώς, σίγουρα θα αναιρέσετε.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Ρομαντικές συζητήσεις και νέα ειδύλλια, σας έχει φέρει ο μήνας των Διδύμων. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί από την ερχόμενη εβδομάδα, και με αφίξεις από πρόσωπα από το παρελθόν. Αυτό έχει ενδιαφέρον για τους ελεύθερους, αλλά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους δεσμευμένους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Με τόση πλανητική κινητικότητα στον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να ολοκληρώσετε όλα εκείνα τα περίπλοκα σχέδια σας, που τα είχατε αφήσει στο ράφι. Ημιτελείς ερωτικές καταστάσεις, θα σας ζητήσουν την προσοχή σας, αλλά και νέοι έρωτες θα σας προσκαλέσουν σε περιπέτειες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Δηλώστε όλα αυτά που επιζητάτε από την αισθηματική σας σχέση. Τα αστρολογικά δεδομένα, είναι πάρα πολύ καλά και το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να πετύχετε τους σκοπούς σας, ακόμη και σε περίπλοκες καταστάσεις. Αυτοί που είναι μόνοι τους, μέχρι να φύγει ο Μάιος θα βρουν καινούργιο ταίρι.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Είσαστε υπερβολικά σκεπτικιστές. Αυτό το βλέπει και το έτερον σας ήμισυ, και απορεί τι συμβαίνει στο μεταξύ σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξηγήσετε και να λύσετε παρεξηγήσεις. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την τύχη να λάβουν προκλήσεις επανασύνδεσης με το παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Τα θετικά συναισθήματα, που εισπράττετε από την νέα σας γνωριμία, σίγουρα είναι ένα υγιές δείγμα. Ωστόσο, μην επαναπαυτείτε μόνο σε αυτά. Οι Παρθένοι που θα κάνουν κάποιο ταξίδι προσεχώς, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν τετ – α –τετ, με κάποιο άτομο που τους έχει αφήσει ερωτικές απορίες και απωθημένα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Σίγουρα η εποχή είναι καλή για να κάνετε τα επόμενα βήματα σας και μαζί με τον σύντροφο σας. Όσοι έχουν στα σκαριά, σκέψεις για γάμο – συγκατοίκηση – απόγονο, θα έχουν την χαρά να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και σε σύντομους χρόνους. Όλοι οι άλλοι, ας περιμένουν, έρχεται η σειρά τους για νέα αγάπη.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μέχρι την λήξη του μήνα αυτού, θα χρειαστεί να κάνετε την μεγαλύτερη προσπάθεια σας για να κρατήσετε, αν τελικά αυτό θέλετε το άτομο που αγαπάτε. Οι όψεις Αφροδίτης – Άρη, δίνουν ευκαιρίες για αποκατάσταση των παρεξηγήσεων και των σκληρών αντιπαραθέσεων.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ειδήσεις και αρκετές συναντήσεις θα έχετε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, που μόνο θα σας μπερδέψουν. Ερωτοφιλίες, παλιές γνωριμίες, ημιτελείς ερωτικές καταστάσεις, αναδύονται και σας ζητούν να κάνετε τα τελικά σας ξεκαθαρίσματα…. και να τα ανακοινώσετε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Αν πραγματικά επιθυμείτε να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή, το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να ζητήσετε από τον σύντροφο σας, να σας πει τι ακριβώς ζητάει από εσάς. Δεν είστε και το πιο επικοινωνιακό ζώδιο, όμως με την συζήτηση όλα θα επιλυθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ιδανική ημέρα για να οργανωθείτε και να θέσετε τα προγράμματα σας, για μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού. Οι αστρολογικές όψεις, είναι πολύ θετικές και το μόνο που σας μένει είναι να κάνετε βήματα εμπρός. Λίγη υπομονή ακόμη και για τους ελεύθερους, ο Ιούνιος έρχεται με καινούργιες κατακτήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τη μακροχρόνια σχέση σας. Πολλά αυτά που έχετε αφήσει στην τύχη τους, και έχουν αφήσει και αυτά εσάς. Ο Ποσειδώνας σας ευνοεί για να κάνετε προτάσεις στο ταίρι σας, για να αναζωογονηθείτε από κοινού. Οι αδέσμευτοι, ας το κάνουν αυτό με τις παρέες τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.