ερωτοσκοπιο 26/05 Παρασκευή ωροσκοπιο

20121211-alternativa

ερωτοσκοπιο 26/05 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Όλα τα εμπόδια και σε κάθε τομέα της ζωής, σας έχουν ήδη αρχίσει και υποχωρούν. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι άνθρωποι, και οι όποιες επιρροές πάνω σας. Με τον Άρη από τους Διδύμους, να σας υποστηρίζει, δεν έχετε κάτι να φοβάστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Μπορεί στο τώρα να βλέπετε μια σχετική ασυνεννοησία, μέσα στον δεσμό σας. Δεν χρειάζεται να δράσετε άμεσα, θα ήταν λάθος. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο Μάιος, θα σας φέρουν μέσα σε καταστάσεις …που μπορείτε μέσα από διάλογο να λύσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Όλες οι ευκαιρίες που ζητάτε είναι απλωμένες μπροστά σας. Αυτό έχει να κάνει με μια πιο παλιά σας ερωτική γνωριμία, που ποτέ δεν έφτασε να γίνει σχέση, και όπως την είχατε ονειρευτεί. Το άτομο αυτό, σας πλησιάζει και σας δίνει το χέρι του!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μπορείτε και καλύτερα, από το να κάθεστε μόνοι και να θυμάστε, τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Αυτοί που σας θέλουν, ξέρουν που μπορούν να σας βρουν. Μέχρι τότε ο Κυβερνήτης σας κάνει ότι μπορεί …για να σας βάλει σε νέους κοινωνικούς κύκλους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Όλα αυτά που έχετε συζητήσει με τον άνθρωπο σας, έχουν γίνει πραγματικότητα και από τις δύο πλευρές. Αυτός είναι και ένας δείκτης, που μπορεί μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, να σας οδεύσει και σε κάποια …πιο σοβαρή – μόνιμη δέσμευση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Απορείτε και εσείς, πως ενώ τα δίνετε όλα σε μια σχέση, συνεχώς σας αφήνουν και χωρίς δικαιολογία. Αυτό βέβαια… έχει να κάνει με την καλοσύνη σας που, μετά από λίγο γίνεται δεδομένη κατάσταση. Σκεφτείτε τι πρέπει πρώτα, σε εσάς να αλλάξετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Ζυγός
Υπάρχουν πολλά μέτωπα γύρω σας, και αυτό είναι κάτι που σας κρατά σε μια αφύπνιση ερωτική. Ξέρετε λοιπόν …ότι αρέσετε και όχι μόνο. Μέσα από τις ποικίλες προτάσεις που θα σας γίνουν, αυτήν την φορά διαλέξετε, κάτι που να σας ταιριάζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Οι μέρες μέχρι να φύγει επίσημα η Άνοιξη, σας κάνει να σκεφτείτε τι επιθυμείτε να κάνετε τους επόμενους 3 ιδιαίτερους μήνες. Αυτό είναι και κάτι, που πρέπει να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Πάντως τα οικονομικά σας, θα σας υποστηρίζουν σε κάθε βήμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Ο άνθρωπος σας, έχει μπερδευτεί. Αυτά που λέει, δεν υποστηρίζονται τελικά από σχετικές και άμεσες πράξεις. Αυτό σίγουρα είναι ένα σημείο, που δεν θα πρέπει να παραβλέψετε, όταν θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από επίσημες δεσμεύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Έχετε πολύ χρόνο στην διάθεση σας, για να ολοκληρώσετε όλα αυτά τα μικρά και τα μεγαλύτερα, σε όλους τους τομείς. Τα άστρα για όλα τα γήινα ζώδια, είναι ευνοϊκά και σίγουρα σε υποθέσεις αγάπης, να περιμένετε ευχάριστες ανατροπές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Όλα τα έχετε καταφέρει και αυτό είναι κάτι, που δίνει έναν αέρα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς στον άνθρωπο σας. Είστε το ζώδιο, που μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, θα δεχτείτε τις περισσότερες προτάσεις γάμου –συγκατοίκησης κτλ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Κρατάτε σημειώσεις από τα παλιά! Το ταίρι σας αυτό το έχει αντιληφθεί και το πιο πιθανόν, είναι να έχετε παράπονα και ζήλιες. Αυτοί που είναι μόνοι, καλό θα ήταν να σκεφτούν λίγο πιο ολικά το μέλλον τους… και με ότι καλό θα τους φέρει στα προσεχώς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zwdia-zodia-astrologia-65