ερωτοσκοπιο 26/06 Κυριακή ωροσκοπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

ερωτοσκοπιο 26/06 Κυριακή ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Υπάρχει κάτι που ταλανίζει το μυαλό σας και ονομάζεται παλιά αγάπη, που ποτέ δεν ξεχάστηκε. Αυτό αν δεν το αντέχετε, είτε θα πρέπει άμεσα να το ξεκαθαρίσετε, είτε να προχωρήσετε μπροστά με κάτι νέο. Πάντως ο κυβερνήτης σας, προσεχώς σε ορθή φορά, θα σας βοηθήσει.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος : Οι επιθυμίες σας είναι διαταγές, για το πρόσωπο που σας αγαπάει. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί σαν δυναμική, τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι τους, θα δουν πολύ φρέσκο κόσμο να τους πλησιάζει και να τους φλερτάρει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Αντιμετωπίζετε τους πάντες, με μια υπερβολική εγκράτεια και δυσπιστία, που ίσως και να ξεφεύγει του λογικού μέτρου. Αυτό μπορεί στο τώρα να αισθανθείτε, ότι σας κρατάει ασφαλείς. Στην πραγματικότητα έχετε πληγωθεί, από κάτι στο παρελθόν, και φοβάστε πια προκαταβολικά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι μέρες κυλούν καταπληκτικά, για εσάς του υδάτινους. Είναι και η ιδανική εποχή για να κάνετε όλα αυτά που ονειρεύεστε πραγματικότητα. Αυτοί που έχουν χωρίσει μπορούν, να κάνουν την διπλωματική τους κίνηση για επανένωση, σίγουρα θα υπάρξει καλή διάθεση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Κάποιοι σας δοκιμάζουν ,και αυτό είναι κάτι που εσείς ήδη το έχετε καταλάβει. Δεν χρειάζεται όμως να το αποκαλύψετε. Σίγουρα υπάρχει κάποιο παρασκήνιο, που μέχρι να γυρίσει σε ορθή φορά ο Άρης θα σας έχει φανερωθεί.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Κρατάτε σιγή Ιχθύος, και το μόνο που περιμένετε είναι τις απαντήσεις – θέσεις του συντρόφου σας, για το κοινό σας μέλλον. Οι μέρες μέχρι την λήξη του Ιουνίου, σας δίνουν τις ευκαιρίες για να κάνετε ένα μεγαλύτερο βήμα στην σχέση σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Προσπαθείτε να κρατήστε τις πολύτιμες ισορροπίες, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό θα το καταφέρετε καλύτερα αν αφήσετε γνωστούς – φίλους και συγγενείς εκτός. Οι απογευματινές – βραδινές ώρες, είναι και αυτές που θα φέρουν στους αδέσμευτους νέους έρωτες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Το ακατόρθωτο είναι κάτι που σας γοητεύει απίστευτα. Είσαστε μεταξύ του δύσκολου παρελθόντος και του μυστηριώδους μέλλοντος. Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου, θα σας βρουν με μια πιο ξεκάθαρη σκέψη για το ποιος σας ταιριάζει καλύτερα. Αυτοί που έχουν κατά νου να ταξιδέψουν, πιθανόν να συναντηθούν με μοιραίο έρωτα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αδειάστε επιτέλους την καρδιά σας, από όλα αυτά που έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν σας είναι χρήσιμα πουθενά. Ανοίξτε τον εαυτό σας σε νέες εμπειρίες, που θα σας φτιάξουν την ψυχολογία. Αυτό σε σωστές δόσεις, θα βοηθήσει και τους δεσμευμένους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Αν δεν πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνετε με τα απωθημένα. Καλύτερα να εισπράξετε ένα όχι, μια άρνηση, παρά να έχετε την ελπίδα, που μόνο σας καθυστερεί. Για τους παντρεμένους, που έχουν διπλές ζωές, προσοχή στις υπερβολές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δεν έχετε καθόλου πια χρόνο για χάσιμο. Οι μέρες μέχρι να τελειώσει ο δύσκολος Ιούνιος, θα σας βάλουν σε βαθιές σκέψεις, για το ποιον και τι θα κρατήσετε δίπλα σας ,αυτό το Καλοκαίρι. Ακόμη και οι χωρισμένοι πρόσφατα, θα έχουν προσεγγίσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Καθημερινά ζητήματα,, σας απασχολούν και σας περιορίζουν από την αισθηματική σας ζωή. Μιλήστε και βάλτε τους πάντες στην θέση τους. Επίσης ασχοληθείτε πιο ενεργά με την οικονομική – εργασιακή σας ζωή, που έχει πάρει την κατιούσα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.