ερωτοσκοπιο 26/08 Παρασκευή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 26/08 Παρασκευή ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Λειτουργείτε αυτή την περίοδο εξισορροπητικά, και αυτό θα σας δώσει μια παραπάνω ώθηση για να λύσετε καταστάσεις μέσα σε απλές σχέσεις αλλά και γάμους. Αντιπαραθέσεις ερωτευμένων λόγω ζήλιας και κτητικότητας.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Είσαστε χαμένοι μέσα σε εργασία και δρομολόγια. Αυτό εδώ και καιρό σας έχει απομακρύνει από τα συντροφικά σας καθήκοντα. Λίαν συντόμως θα το αισθανθείτε στο πετσί σας, μέσα από παράπονα και υπερβολές λόγου.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Η λέξη υπομονή δεν είναι για εσάς. Έχετε ήδη ξεφύγει αρκετά από τα γνωστά σας μονοπάτια, και το μόνο που θέλετε στο τώρα σας είναι να κάνετε πράματα που ευχαριστούν τον εαυτό σας, και όχι πια να κινείστε με τους ρυθμούς των άλλων.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι συγκρίσεις που κάνετε μεταξύ του αισθηματικού σας παρόντος αλλά και του άσχημου παρελθόντος, σίγουρα είναι λάθος. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ή χειρότερο, απλά κάτι διαφορετικό. Κρατήστε τις όμορφες στιγμές και συνεχίστε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Δεσπόζει στην καθημερινότητα σας μια σειρά από αισθηματικά προβλήματα. Για αυτό ευθύνεστε και εσείς, που μέχρι τώρα βλέπατε τα δύσκολα και τα προσπερνούσατε. Ήρθε η ώρα που πρέπει να επέμβετε και να λύσετε τα πάντα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι δηλώσεις αγάπης που θα σας γίνουν, σε πρώτο επίπεδο θα σας γοητεύσουν, και σε επόμενο στάδιο θα πρέπει να ψάξετε σε ένα πιο αναλυτικό βαθμό, τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εσάς. Διατηρήστε τις όποιες επιφυλάξεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός: Η ζωή σας έτσι όπως την έχετε ευθυγραμμίσει, μόνο στην επιτυχία μπορεί να σας οδηγήσει. Οι αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας δίπλα στον Δία, προσεχώς θα σας λύσουν κάθε πιθανό πρόβλημα, οικονομικό και αισθηματικό.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Οι ερμηνείες που δίνετε σε αυτά που σας συμβαίνουν, ίσως και να είναι πολύ ήπιες. Ίσως να έχει έρθει η ώρα να αφήσετε τους περιττούς συναισθηματισμούς και τις συνήθειες, και να πράξετε για το συμφέρον σας. Σίγουρα τα πλανητικά σας ευνοούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μύρια είναι τα ζητήματα που πρέπει να κοιτάξετε με περισσότερη ειλικρίνεια, και να βρείτε τις λύσεις τους. Από αύριο που όλα τα άστρα θα είναι συμμαχικά, ξεκινήστε με τα «δεν θέλω» και συνεχίστε με τα «θέλω πολύ».
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είναι μια ευμενής περίοδος που μπορείτε να διευθετήσετε πολλά ζητήματα με τον άνθρωπο σας, και που σίγουρα ακουμπούν το κοινό σας μέλλον και τα δεσμευτικά σας βήματα, από τον Σεπτέμβριο και μέχρι τη λήξη του έτους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Αν τελικά είστε τόσο δυναμικοί όσο διατείνεστε τριγύρω, αφήστε τις επιπολαιότητες και τις διπλωματικές συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν, και εστιάστε στο ένα και μοναδικό τρόπο που θα τραβήξτε την προσοχή του ατόμου που επιθυμείτε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Διστάζετε να μιλήσετε ανοιχτά στον άνθρωπο σας, για αυτά που επιθυμείτε να αλλάξετε μέσα στη σχέση σας. Ίσως με την τύχη που σας κυκλώνει αυτή την εποχή, την πρωτοβουλία να την πάρει το ταίρι σας και να σας διευκολύνει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.