ερωτοσκοπιο 26/09 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtiki-astrologia

ερωτοσκοπιο 26/09 Δευτέρα ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Είσαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι με την καινούργια σχέση που έχετε στην προσωπική σας ζωή. Μέχρι όμως και η άλλη πλευρά να σας αποδείξει αυτά που τόσο πολύ έχετε ανάγκη, εσείς κρατήστε μικρό καλάθι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν και οι εμπειρίες τους, σίγουρα μπορούν να διευρύνουν το μυαλό και τον τρόπο σκέψεως σας. Αυτό είναι κάτι που σε σωστές δόσεις, μπορεί να βοηθήσει στην ερωτική σας σχέση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες για εσάς. Η ασυνεννοησία μέσα στην αισθηματική σας ζωή, έχει φέρει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Απομακρύνετε τους τρίτους και τις δράσεις τους από το μεταξύ σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Σκεφτείτε πού θα θέλατε να είστε σε λίγες εβδομάδες από τώρα. Υπάρχει η εύνοια της Αφροδίτης σε όλα τα ζώδια του νερού και εσείς είστε από τους πιο ευνοημένους. Μεθοδεύστε τις καταστάσεις, έτσι ώστε όλα να λειτουργήσουν υπέρ σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Ασχοληθείτε με το άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Είστε σε μια εξαιρετική φόρμα, που μπορείτε να καταφέρετε όλα αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα έχουν τύχη με νέες γνωριμίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Και εσείς οι ίδιοι κάνετε τα απολύτως απαραίτητα, για να συντηρείται η σχέση σας. Αυτό δεν είναι όμως αρκετό για να έχετε και το ταίρι σας ευχαριστημένο. Τώρα που οι αστρολογικές συνθήκες σας το επιτρέπουν, κάντε κάτι περισσότερο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Χαμογελάστε όσο θέλετε. Είσαστε σε μια καλή διάθεση, και αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα σας αποδώσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία. Σχέσεις που έχουν κενά στην επικοινωνία, θα λύσουν τις διαφορές τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Τη δύναμη σας θα την ξαναβρείτε, μέσα από τη δική σας προσπάθεια. Μην περιμένετε από άλλους, έχουν και αυτοί τα δικά τους προβλήματα. Τώρα που οι πλανητικές όψεις είναι καλές, εσείς μπορείτε να μεγαλουργήσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Οι σκέψεις σας είναι εγκλωβισμένες σε κάποια παλιά σας ερωτική υπόθεση, που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την καθημερινή σας ζωή. Σε αυτό φταίτε και εσείς. Βάλτε ένα χρονικό όριο, μέχρι πότε μπορείτε να περιμένετε… και μετά απομακρυνθείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Έχετε στη διάθεση σας λίγες μόνο ημέρες για να πείσετε τον άνθρωπο σας, ότι αξίζει να σας έχει στη ζωή του. Πολλά πιθανόν τα λάθη που έχουν γίνει από την πλευρά σας, αλλά σίγουρα κάντε και την κίνηση σας για να τα διορθώσετε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η καθημερινότητα σας αποκτάει νόημα μέσα από όλα αυτά που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας. Οι μέρες είναι ιδανικές ακόμη και για τους χωρισμένους, που θα επιδιώξουν από την πλευρά τους επανασύνδεση με νέες προτάσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Μην κάνετε πράματα παραπάνω των δυνατοτήτων σας. Σίγουρα σε βάθος χρόνου θα εκτεθείτε. Μιλήστε και πείτε την αλήθεια σας. Από τις 30/09 και μέσα στον Οκτώβριο, θα γίνουν αρκετές ευχάριστες αλλαγές που θα σας αλλάξουν τη διάθεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.