ερωτοσκοπιο 26/10 Τετάρτη ωροσκοπιο

flogeros-erwtas-ananewsi

ερωτοσκοπιο 26/10 Τετάρτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Αν τελικά δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία για εσάς, το να συντηρείτε ενεργές τις επικοινωνιακές καταστάσεις με το παρελθόν… κόφτε τες. Μόνο σε δύσκολη θέση μπορείτε να φέρετε τον εαυτό σας, και πιθανόν και το ταίρι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Φροντίστε παραπάνω τον εαυτό σας. Μην αφήνεστε τελείως μέσα στην σχέση σας. Μπορεί να υπάρχουν αληθινά και μεγάλα συναισθήματα, όμως μην απορροφάστε από την προσωπικότητα του άλλου. Λάθος.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Η εκπλήρωση των στόχων σας είναι κοντά. Δεχτείτε να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή και όλα θα συνάδουν με αυτά, που ζητάτε εσείς. Αυτοί που είναι μόνοι τους, δεν έχουν πια καμία δικαιολογία. Όλα τα άστρα σας κάνουν προξενιά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Κυνηγήστε λίγο περισσότερο τον άνθρωπο, που σας ενδιαφέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενδώσει εν τέλει. Οι μέρες για όλα τα υδάτινα ζώδια είναι καταπληκτικές, για υποθέσεις αισθηματικών… ακόμη και για επανασυνδέσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκόπιο – Λέων: Δεν έχετε την φήμη του μέτριου. Είσαστε ακραίοι και αυτό είναι που κάνει τα βλέμματα να γυρίζουν επάνω σας. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα δεχτείτε τα ερωτικά πυρά από μια νέα προσωπικότητα, που θα σας αρέσει κιόλας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μην επιτρέπετε σε κανέναν να μπαίνει ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο σας, είτε αυτός είναι φίλος είτε συγγενείς. Εσείς ξέρετε καλύτερα τις φταίει. Οι free, θα έχουν ειδήσεις από κάτι από τα παλιά, το οποίο δεν έχει ξεχαστεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Κόψτε τις κακές συνήθειες, σας χαλάνε την σχέση. Σίγουρα δεν χρειάζεται να γίνετε άλλοι άνθρωποι, αλλά απλά να ακολουθήσετε τους ηθικούς μόνους – υποχρεώσεις, που διέπουν μια σχέση. Σίγουρα όλα τα γίνουν καλύτερα
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Τοποθετηθείτε και αφήστε το άτομο που γνωρίζει πια τις προτάσεις και τις θέσεις σας, να σας απαντήσει. Το αποτέλεσμα σίγουρα το έχετε κερδίσει. Μέσα σε όλα αυτά να είστε σίγουροι ότι και το χρήμα που έρχεται θα σας υποστηρίξει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είσαστε περικυκλωμένοι από τα πλέον ακατάλληλα άτομα και αυτό είναι πιθανόν να σας μπλοκάρει το μέλλον σας. Τώρα που ακόμη η Αφροδίτη σας δίνει όλη την εύνοια της, εσείς μπορείτε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Όλα σας δείχνουν ότι έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό για να μιλήσετε πιο σοβαρά με τον άνθρωπο σας. Είναι κάτι που μπορεί πριν ακόμη φύγει αυτό το έτος, να σας οδεύσει σε γάμο – συγκατοίκηση – οικογένεια. Τύχη και για τους ελεύθερους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ανοίξτε τα μάτια σας και θα δείτε ότι η πραγματικότητα μέσα στην ερωτική σας σχέση, δεν έχει καμία ευχάριστη στιγμή τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό είναι ένα σημάδι που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Πιθανόν κάποιος να κουράστηκε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες : Είσαστε από αυτούς που κολλάνε στις λεπτομέρειες… και ίσως και καλά να κάνετε. Δεν έχετε και τις καλύτερες εμπειρίες από το παρελθόν, άρα σίγουρα προστατέψτε τον εαυτό σας. Εσείς που είστε καιρό μόνοι, θα δεχτείτε νέο έρωτα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.