ερωτοσκοπιο 26/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ερωτοσκοπιο 26/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
* Εσείς και ο άκρατος εγωισμός σας αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να είναι σε περιορισμό. Πολλά τα όμορφα λόγια που σας έρχονται και σας χαροποιούν.
* Αν τελικά έχετε χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, πιθανόν τις επόμενες ώρες να έχετε κάποιες ευχάριστες επικοινωνίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
* Ο τελικός σας σκοπός είναι να φέρετε και πάλι μέσα στην ζωή σας, τον πρώην σύντροφο σας. Αυτό θα πρέπει να το κινήσετε με μια καλύτερη στρατηγική.
* Διαθέστε παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας και μην χαλαλίζεστε μόνο, για να κάνετε τους άλλους χαρούμενους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
* Το μυαλό σας έχει πια σταματήσει σε όλα που έγιναν στο παρελθόν. Αυτό που απομένει είναι να έρθει ένας νέος έρωτας και να σας συνεπάρει.
* Οι τσακωμένοι σύντροφοι, έχουν πια αντιληφθεί, ότι δεν πρέπει να συνεχίσουν την επιθετική επικοινωνιακή πολιτική.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
* Σκεφτείτε, έστω και την τελευταία στιγμή, τι είναι αυτό που επιθυμείτε να κάνετε μέσα στην σχέση σας, έτσι ώστε να φέρετε και πάλι την αισθηματική ισορροπία.
* Μπορεί εσείς οι απόμακροι σύντροφοι, να είσαστε κάτω από ένα πέπλο άκρατου εγωισμού, αλλά αυτό μόνο μεγαλώνει το χάσμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
* Ειδικά αυτές τις ημέρες, καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην κοντράρετε τόσο πολύ τον άνθρωπο σας. Δεν οδηγεί πουθενά.
* Οι επί χρόνια δεσμευμένοι, έχουν όλα τα καλά αστρολογικά δεδομένα, που θα τους κάνουν να αναζωογονηθούν μέσα από κοινές δραστηριότητες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
* Κυνηγάτε μάλλον με λάθος τρόπο την αγάπη. Τώρα που ο Ήλιος είναι στον φιλικό Αιγόκερω, καλύτερα αλλάξτε στρατηγική.
* Θα αισθανθείτε βαθύτητα ανακουφισμένοι για όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, και στο τώρα δικαιώνεστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
* Ο Χειμώνας συνεχίζεται και σας υποστηρίζει σε όλες σας τις δράσεις. Αυτό θα έχει τον θετικό του αντίκτυπο και στην αισθηματική σας ζωή.
* Έχετε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια Χριστουγεννιάτικα. Αν τελικά δεν περνάτε καλά με τον άνθρωπο της επιλογής σας, τότε έχει έρθει η ώρα για αλλαγές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
* Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ θετικά και θα σας δώσει έναν αέρα αυτοπεποίθησης έτσι ώστε να κάνετε και τις αλλαγές σας.
* Όλα τροποποιούνται σύμφωνα με τα σχέδια σας. Λίγη υπομονή να κάνετε ακόμη και θα δείτε ότι και το ταίρι σας, θα σας κάνει όλα τα χατίρια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
* Το ερωτικό σας ενδιαφέρον το έχει κλέψει μια καινούργια προσωπικότητα που σίγουρα έχει κάτι διαφορετικό, από όλα τα άλλα του παρελθόντος.
* Το να ανταλλάσσετε χαρακτηρισμούς με τον άνθρωπο σας, σίγουρα δεν θα σας βγάλει πουθενά, και ειδικά αυτές τις ημέρες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
* Η χρονιά κλείνει με εμφανίσεις από το παρελθόν, που θα συζητηθούν. Αν έχετε φτιάξει ήδη την ερωτική σας ζωή, μην κάνετε κάτι που θα την ρισκάρετε.
* Διαμορφώστε ένα καλύτερο κλίμα μέσα στην σχέση σας. Αφήστε το τι έγινε παλιά και ελάτε στο τώρα, και δείτε τι μπορείτε να περισώσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος
* Γεμίστε το κεφάλι σας με τις θετικές εικόνες, που σας έχουν μείνει από την σχέση σας, και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να συνεχίσετε έτσι.
* Εσείς που έχετε μείνει πολύ καιρό solo, το μόνο που μπορείτε να κάνετε τις γιορτές είναι να κοινωνικοποιηθείτε πολύ περισσότερο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
* Ακολουθήστε αυτό που λέει η καρδιά σας και σίγουρα θα βρεθείτε σε καλό – σωστό δρόμο. Κάπου στο τέλος της διαδρομής, υπάρχει και ένας νέος έρωτας.
* Ακόμη και αυτές τις ημέρες, έχετε απομακρυνθεί από τον άνθρωπο σας. Μην το κάνετε λοιπόν. Βρείτε και καλή δικαιολογία και πλησιάστε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα