ερωτοσκοπιο 27/01 Παρασκευή ωροσκοπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

ερωτοσκοπιο 27/01 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Οι κοινωνικές σας συναναστροφές έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να ζηλεύει πάρα πολύ. Αυτό εσείς, μπορεί να μην το αντιλαμβάνεστε, αλλά ετοιμαστείτε για πολλά παράπονα. Οι χωρισμένοι και οι μόνοι του ζωδίου, θα έχουν καινούργια φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Πολλές οι άσχημες διαπιστώσεις που κάνετε μέσα στην σχέση σας. Ίσως και τελικά να μην είναι αυτό που είχατε θελήσει – ονειρευτεί. Δεν φημίζεστε, για τις ανατροπές σας, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Όλα έχουν τα όρια τους και εσάς τα δικά σας είναι στο όριο τους. Πολλές οι απαιτήσεις και οι ανάγκες όλων αυτών, που έχετε μαζέψει γύρω σας. Αυτοί που έχουν καινούργια σχέση και εξ αποστάσεως, θα πρέπει να παλέψουν περισσότερο για να την κρατήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Με την νέα σελήνη αύριο, εσείς μπορείτε να κάνετε όλα τα αιτούμενα σας, πραγματικότητα. Ακόμη και οι χωρισμένοι θα έχουν τις ευκαιρίες για να πλησιαστούν και να λύσουν, αυτά που τους χωρίζουν. Τις βραδινές ώρες, θα υπάρξουν φλερτ για τους μόνους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Μια μεταβατική εποχή, για εσάς που θα δείτε τα όνειρα σας, να γίνονται πραγματικότητα. Σχέσεις και οικονομικά θα ανθίσουν. Αυτοί που είναι μόνοι τους, από τον ερχόμενο μήνα, θα έχουν πολλές προτάσεις για καινούργια σχέση με προδιαγραφές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι τελευταίες ημέρες σας κούρασαν. Αυτό είναι και κάτι που θα αλλάξει από τον Φεβρουαρίου. Ξέρετε τι θέλετε και πως να το πετύχετε. Οι δεσμοί που πέρασαν κρίση και απιστία, θα δώσουν μια ακόμη ευκαιρία για να μην πάνε χαμένα τα συναισθήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Οι αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια, και κάποιες θα ζοριστούν τα ασύμβατα ταίρια. Αυτό που έχει την σημασία του στο τώρα, είναι εσείς να δείτε την πραγματικότητα και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Μόνοι και εργένηδες θα έχουν καλούς φίλους δίπλα τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Εσείς στηρίζεστε και εμπιστεύεστε τελικά μόνο τον εαυτό σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το χρειαστείτε το προσεχές διάστημα. Επίσης, και μέχρι να λήξει ο Χειμώνας, μην κάνετε κάποια επενδυτική πρόταση στα εργασιακά – οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Υιοθετήστε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα. Οι μέρες. μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, είναι καλές για να έναν γρήγορο απολογισμό και φυσικά αληθινή αυτοκριτική. Πολλές και οι ευχάριστες προτάσεις που θα σας έρθουν από τις παρέες σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Οι εξελίξεις τρέχουν σε όλους τους τομείς. Αυτά που έγινα τώρα δίνουν τα καλά τους αποτελέσματα, και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε σε μια μόνιμη αφύπνιση. Ακόμη και οι χωρισμένοι – τσακωμένοι σύντροφοι, θα έχουν τάση για επαναπροσέγγιση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Οι πιο πολύ του ζωδίου αυτές τις ημέρες, είναι ανάμεσα σε αισθηματικό χωρισμό ή επανασύνδεση. Σίγουρα βάλτε τον εαυτό σας πιο πάνω από όλα. Υποθέσεις οικογενειακές – περιουσιακές – νομικές, θα σας έχουν καλά νέα από την ερχόμενη εβδομάδα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μπορείτε να χαλαρώσετε πια. Σχέσεις και οικονομικά ζητήματα, έχουν ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα σχέδια σας. Αυτό που απομένει είναι να ασχοληθείτε πια και εσείς λίγο παραπάνω, με τον εαυτό σας και τα γούστα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

xartomanteia