ερωτοσκοπιο 27/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 27/02 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Είσαστε στο αστρολογικό επίκεντρο όλων των θετικών όψεων των εξωτερικών πλανητών, κάτι που σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς σε νέο κόσμο. Από τις αρχές του Μαρτίου, θα έχουν και οι χωρισμένοι, νεότερα από το πρώην ταίρι τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Εσείς και τα ερωτικά σας παραστρατήματα, έχετε πικράνει για πολλοστή φορά τον άνθρωπο σας. Η Αφροδίτη από τον Κριό, σίγουρα σας προβάλλει πολλά δέλεαρ αλλά και εσείς από την πλευρά σας, θα πρέπει να είσαστε πολύ πιο προσεχτικοί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Ο σκοπός σας είναι να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου ατόμου, που τον έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, εδώ και μερικούς μήνες. Μέσα στον Μάρτιο, θα καταφέρετε να το πετύχετε. Μέσα σε αυτά θα έχετε και μια δικαίωση σε οικονομικά – νομικά θέματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αυτές τις ημέρες και μέχρι την πρώτη εβδομάδα της Άνοιξης, εσείς κλείστε τα αυτιά σας. Πολλές οι σειρήνες που θα ακουστούν από το άσχημο παρελθόν σας. Κάποιος έχει σκοπό να προσπαθήσει να σας ξανακερδίσει. Σκεφτείτε και αποφασίστε με λογική μόνο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Με τον Ερμή και τον Άρη σε διπλανούς οίκους, εσείς βγαίνετε απόλυτα κερδισμένοι, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Για αρχή θα δείτε το απόμακρο ταίρι σας, να σας πλησιάζει και να θέλει να ανοίξει συζητήσεις, για μελλοντικές δεσμεύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Παρθένος
Κάποιος εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, σας έχει εκφράσει τον έρωτα του. Για τους δικούς σας λόγους, τότε το είχατε αρνηθεί. Μέσα στον Μάρτιο αυτό θα ξαναγίνει. Αυτήν την φορά σκεφτείτε με τι πραγματικά σας λείπει και πάρτε την απόφαση σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ωροσκοπιο – Ζυγός
Εσείς και η ανάγκη σας, να είσαστε μέσα σε μια σοβαρή σχέση, ίσως και να σας βάζει στο πλευρό σας τον λάθος άνθρωπο. Αυτό μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, θα ξεκαθαρίσει. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν και την εύνοια των άστρων για νέα σχέση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Όλα σας ενοχλούν αυτές τις ημέρες. Σίγουρα αυτό έχει την αφετηρία του, και στην αισθηματική σας ζωή, που δεν είναι και η καλύτερη. Μια κατάσταση που ούτε εσείς αλλά και ούτε ο άνθρωπος σας, επιθυμεί να την συνεχίσει έτσι. Άρα πάρτε τις αποφάσεις σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Τοξότης
Εσείς εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, καρτερείτε μια σημαντική απόφαση από μια πρώην αγάπη σας – σχέση σας. Αυτοί που έχουν τώρα πρόσφατα κάνει μια καινούργια γνωριμία, θα πρέπει για το τώρα να είναι φειδωλοί στις προτάσεις και στις υποσχέσεις τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Όλα είναι πραγματικά μπερδεμένα μέσα στο μυαλό σας. Είσαστε ανάμεσα σε παρόν και παρελθόν. Αυτό σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά ίσως και να πρέπει άμεσα να πάρετε μια τελική απόφαση. Σίγουρα σκεφτείτε με απόλυτο γνώμονα το συμφέρον σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Αν δεν έχετε χρόνο για ερωτικά παιχνίδια, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε μακριά από τέτοια σπορ. Αυτοί που έχουν χωρίσει τις τελευταίες εβδομάδες, θα έχουν νέα από τον σύντροφο τους, σε απώτερο σκοπό την επανένωση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Αλλαγή εποχής και εσείς καλείστε να βάλετε όλους τους τομείς της ζωής σας σε τάξη. Σχέσεις και συναισθήματα που έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους, έχει έρθει η ώρα να περάσουν στο παρελθόν σας. Χρήμα και καριέρα θα σας απασχολήσουν ευχάριστα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς