ερωτοσκοπιο 27/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

20121211-alternativa

ερωτοσκοπιο 27/03 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Από τις ερχόμενες ημέρες θα έχετε πολλές ειδήσεις από το παρελθόν σας. Αυτό, σαν γεγονός θα ξεβολέψει αυτούς που ήδη έχουν προχωρήσει και έχουν ξαναφτιάξει την ζωή τους. Για τους free, σίγουρα τα πράματα θα είναι πιο εύκολα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά και το μόνο που τελικά θα γίνει, είναι να μείνετε μόνοι σας. Ουδείς έχει την διάθεση να έρχεται δεύτερος και κρυφός στην ζωή σας. Πάρτε τον χρόνο σας, και ψάξτε μέσα στην καρδιά σας, για να δείτε, ποιος σας ταιριάζει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Η νέα σελήνη που πλησιάζει, έχει πολλά καλά να σας προσφέρει. Εσείς που έχετε μείνει καιρό μόνοι σας, θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, από καινούργιο κόσμο, για να σας γνωρίσει πιο προσωπικά. Τα οικονομικά σας, θα έχουν σταθερή άνοδο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Από σήμερα και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεχτικοί στα λόγια σας. Κάποιοι περιμένουν να ακούσουν κάτι. Κάποιοι ίσως και να έχουν ήδη απογοητευτεί. Όπως και να είναι τα πράματα, εσείς κινηθείτε με μέτρο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Η καρδιά σας μπορεί ακόμη να πονά για το άτομο, που σας εγκατέλειψε. Αυτό είναι κάτι που θα διορθωθεί. Μέσα στο επόμενο διάστημα η Αφροδίτη με τις όψεις της, θα σας φανερώσει και νέα πρόσωπα, που θα σας γοητεύσουν σε κάθε επίπεδο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Με το να μένετε άπραγοι και σταματημένοι, στις σκέψεις μόνο του παρελθόντος, σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο. Οι μέρες αλλάζουν, η Άνοιξη είναι εδώ και εσείς πρέπει να κάντε μια επανεκκίνηση. Αυτοί που έχουν σχέση, ίσως και να έχει έρθει η ώρα για να πάνε κάπου πιο κάτω.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Η καθημερινή ευτυχία είναι κάτι που το έχετε πια κατακτήσει, εσείς που έχετε σχέση. Όλοι οι άλλοι, που είναι σε φάση μοναξιάς, χωρισμού, να είναι σίγουροι ότι ο Απρίλιος έρχεται με συναισθηματικά δώρα. Και φυσικά τα οικονομικά σας, θα εξελιχτούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Αν αντιλαμβάνεστε ότι η παρούσα σχέση σας, δεν είναι αυτή που τελικά θέλατε, ίσως και να έχει έρθει η σωστή ώρα για να μιλήσετε στον άνθρωπο σας. Οι μέρες είναι καλές και για τους αδέσμευτους, που θα δουν παλιά φλερτ να τους πλησιάζουν και πάλι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Είσαστε μέσα σε μια ευχάριστη τρεχάλα. Τα εργασιακά – οικονομικά σας ζητήματα, έχουν αρχίσει και οδεύουν προς την σταθεροποίηση. Αυτό θα σας κάνει να έχετε και περισσότερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας, για να εξελίξετε και τα αισθηματικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Πολλά από αυτά που σας είχε πει το ταίρι σας, μετά χαράς, αντιλαμβάνεστε ότι έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματικότητα. Είστε το ζώδιο, που μέσα στην Άνοιξη – Καλοκαίρι, θα έχετε και τις περισσότερες αισθηματικές εξελίξεις – γάμους κτλ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Μη κάνετε ακόμη αποκαλύψεις στον άνθρωπο σας. Από τον καινούργιο μήνα, που τα άστρα θα είναι πιο ευνοϊκά, πάνω στα αέρινα ζώδια, εσείς θα έχετε την άνεση να κάνετε πολλά περισσότερα, για την αισθηματική σας ζωή. Η εργασία σας, θα σας αποδώσει τους κόπους σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είσαστε στα καλύτερα σας. Αυτό που χρειάζεται πλέον, είναι να βρεθεί και ένα σωστό ταίρι. Η τύχη και ο Ποσειδώνας, μέσα στον Απρίλιο, θα σας βάλουν σε νέους κοινωνικούς κύκλους, που θα σας γνωρίσουν ίσως και στον άνθρωπο της ζωής σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς