ερωτοσκοπιο 27/04 Πέμπτη ωροσκοπιο

vivliodiagonismos_2013_680_6_279420_062q9P

ερωτοσκοπιο 27/04 Πέμπτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Υπάρχουν πολλές και καλές προοπτικές μέσα στην σχέση σας, για να την εξελίξετε μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, σε κάτι πιο μόνιμο και επίσημο. Αυτό θα βρει σύμφωνο και τον άνθρωπο σας. Από τον καινούργιο μήνα, σας πλησιάζουν και σημαντικά κέρδη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Όλα τα οφέλη που ζητάτε από μια σχέση, σας έρχονται. Ο δεσμός σας και μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει τους τελευταίους μήνες, έχει διορθωθεί και έχει γίνει, αυτό που ονειρευόσαστε. Πολλά και τα φλερτ, που θα διασταυρώσουν τους δρόμους των free.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είσαστε μέσα στα παράπονα. Αυτό που έχει σημασία είναι να το σταματήσετε αυτό, και να κάνετε τις πρακτικές προτάσεις σας, στο άνθρωπο που είναι δίπλα σας. Με τον Άρη πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Έχετε για ακόμη μια φορά ανακατέψει το παρελθόν με το παρόν. Αυτό είναι και κάτι που έχει σταματήσει και την όποια εξέλιξη σας. Από τον νέο μήνα του Μαΐου, σίγουρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα στην καρδιά σας, ποιον τελικά θέλετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Μια καινούργια ερωτική γνωριμία, σας έχει φτιάξει την διάθεση. Αυτό θα συνεχιστεί και θα εξελιχτεί έτσι ώστε να σας σβήσει, τελείως από την μνήμη, όλες αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, που περάστε σε παρελθοντικούς χρόνους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η κατάσταση μέσα στην σχέση σας, δεν σας ικανοποιεί. Το έχετε πει πολλάκις στον άνθρωπο σας, και τίποτα σημαντικό δεν έχει βελτιωθεί. Αυτό που πρέπει πια να κάνετε, είναι να ορίσετε και ένα χρονικό όριο, για το μέχρι πότε μπορείτε να περιμένετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Θα πρέπει άμεσα να απομακρυνθείτε από άτομα, που δεν έχουν σχέση με αυτά που ζητάτε και πρεσβεύετε. Όλα αυτήν την εποχή είναι ρευστά. Κρατήστε και τις επιφυλάξεις σας, για αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται συνεχώς.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Τρέχετε να ισορροπήσετε την οικονομική σας κατάσταση, και ίσως και να έχετε παραμελήσει τον άνθρωπο σας. Εξηγηθείτε και θα αντιληφθείτε την πρακτική του υποστήριξη, στις δράσεις σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν προτάσεις για νέα σχέση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Το συντροφικό σας ταίρι, έχει πολλά να σας ανακοινώσει για τις επόμενες εβδομάδες, και πράματα που επιθυμεί να κάνετε από κοινού. Μέσα σε αυτά, μια μερίδα του ζωδίου σας, θα δεχτεί και μια ξαφνική πρόταση γάμου – συμπόρευσης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Οι επιθυμίες σας είναι διαταγή για τον σύντροφο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να δείτε πια… τον δεσμό σας με ένα άλλο μάτι. Ίσως και μέσα στον ερχόμενο μήνα του Μαΐου, να χρειαστεί να περάσετε σε πιο ΄δεσμευτικές’ συζητήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Με το πηγαινοέρχεστε συνεχώς στο παρελθόν, μόνο την ζωή σας καθυστερείτε. Αν το άτομο αυτό, ήθελε κάτι παραπάνω από εσάς, θα σας το είχε δείξει, τόσο καιρό. Από τον νέο μήνα, καινούργιες και ευχάριστες γνωριμίες θα εισβάλουν στην καθημερινότητα σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Δεν έχετε πάρει ακόμη τις απαντήσεις, που ζητάτε από τον άνθρωπο σας…. και αυτό σας στεναχωρεί. Αυτοί που έχουν χωρίσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα έχουν κάποιες ειδήσεις, που θα πρέπει πρώτα να φιλτράρουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα