ερωτοσκοπιο 27/06 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 27/06 Δευτέρα ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε γοητευμένοι με την καινούργια γνωριμία. Σίγουρα μην τα δώσετε όλα από την αρχή, καθώς η ασταμάτητη και παρορμητική φύση σας μόνο σε αδιέξοδο θα σας φέρει. Αυτοί που είναι σε σκέψεις για χωρισμό, ας το αφήσουν για τον νέο μήνα, που ο η ορθή κίνηση του κυβερνήτη τους, θα τους κάνει να σκεφτούν πιο ώριμα.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Είσαστε αυτές τις ημέρες ακραίοι στις αποφάσεις σας. Αν κάτι τελικά δεν σας αρέσει ή δεν κινείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, καλύτερα απομακρύνετε το τώρα που είναι ακόμη αρχή. Κάποια οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, θα σας απασχολήσουν ευχάριστα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Έχετε τραβήξει την αισθηματική προσοχή πολύ κόσμου και αυτό σίγουρα σας δίνει την καλή διάθεση για να ξεφύγετε από τα λάθη και τα πρόσωπα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Ο νέος έρωτας για τους αποζητώντες τον, είναι πολύ κοντά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Κάποιες μικρές δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί μέσα σε ζευγάρια, θα απομακρυνθούν μέσα από σοβαρό και εποικοδομητικό διάλογο. Αψηφήστε τις τρίτες φωνές. Αυτοί που είναι έτοιμοι για διακοπές, θα έχουν μικρές καθυστερήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Στο προσκήνιο θα έρθουν πολλοί πειρασμοί που μέχρι τώρα τους προσπερνούσατε. Οι μέρες μέχρι το τέλος αυτού του μήνα σας δοκιμάζουν και σας δίνουν έτσι όμως την ευκαιρία, να ξεχωρίσετε τι πραγματικά σας ταιριάζει και τι πρέπει να απορρίψετε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Δεν χρειάζεται να διατυμπανίζετε τι είστε και την αξία σας. Αυτοί που ειλικρινά ενδιαφέρονται για εσάς, ξέρουν πως και πότε να σας προσεγγίσουν. Πολλές οι προτάσεις για ψυχαγωγία, εκδρομές και καινούργια πρόσωπα είναι στο μενού των ημερών.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

ωροσκοπιο – Ζυγός: Θα χρειαστεί να είστε άκρως προσεχτικοί σε αυτά που λέτε και τάζετε, καθώς δεν ξέρετε πως μπορεί να τα ερμηνεύει η άλλη πλευρά. Εσείς που έχετε σαν σκοπό, αυτές τις ημέρες να κάνετε κάτι καταλυτικό για τον σύντροφο σας, θα λάβετε μεγάλη και θετική ανταπόκριση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Αν οι τρίτοι δεν κατανοούν τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να μείνουν και κοντά σας. Μια παραπάνω προσοχή τις βραδινές ώρες, για τις ύποπτες σχέσεις. Ξαφνικές αποκαλύψεις είναι καθοδόν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το να εξηγείτε συνεχώς, είναι σαν να παρακαλάτε συνεχώς. Αφήστε και τους τρίτους να κάνουν και αυτοί τις κινήσεις τους για να σας κατακτήσουν. Οι Τοξότες που είναι σε νέο έρωτα, ίσως και να απογοητευτούν από συμπεριφορές άσχημες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Έχετε πολλά να πείτε και άλλα τόσα να κάνετε. Λίγο το χρονικό διάστημα που μένει μέχρι να φύγετε για διακοπές. Κάντε σωστά το χρονοδιάγραμμα σας και ολοκληρώστε τις σκέψεις σας. Αυτοί που είναι ακόμη μόνοι, θα έχουν φρέσκιες προσεγγίσεις που θα ενθουσιάσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Θα χρειαστεί να βάλετε προτεραιότητες στα πάντα. Αυτό θα έχει τον θετικό του αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι είναι σε φάση διακοπών και ψυχαγωγίας και οι ελεύθεροι στην ποιοτική αναζήτηση νέου συντρόφου.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Οι τελευταίες ημέρες δεν ήταν και τόσο εύκολες για εσάς. Πολλά τα επικοινωνιακά λάθη, που έγιναν και σας έφεραν σε αποξένωση και ρήξη με το άτομο που αγαπάτε. Οι μέρες μέχρι τις 29-06, σας δίνουν τις ευκαιρίες για να χτίσετε τις γέφυρες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.