ερωτοσκοπιο 27/07 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 27/07 Τετάρτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Ο τρόπος που έχετε και εκφράζεστε είναι λάθος. Υπάρχει πάντα μια δυναμικής στον λόγο και στις δράσεις σας, αλλά τώρα τα πράματα χρειάζονται τακτ και διπλωματία. Ιδιαίτερα αν το αιτούμενο, είναι η προσωπική σας ζωή.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος: Υπάρχει ένα αμοιβαίος θαυμασμός, μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Αυτό και κάτι που εσάς, σαν γήινο ζώδιο, σας αναζωογονεί και σας δίνει το θάρρος και την δυναμική, για να κάνετε ακόμη περισσότερα για τους δύο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Το πέτρινο χαμόγελο σας, τα λεει όλα. Δεν είστε καλά και το μόνο που αποζητάτε αυτήν την εποχή, είναι να μείνετε μόνοι σας για να βρείτε την ηρεμία και πάλι την έντονη διάθεση σας. Λίγη υπομονή και όλα τα αστρολογικά της περιόδου, θα σας υποστηρίξουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Αισθάνεστε ότι αυτό που ζείτε στην ερωτική σας ζωή είναι ρουτίνα. Αν το αφήσετε και άλλο να σέρνεται έτσι, θα οδηγήσει σε χωρισμό. Λάβετε από τώρα τα μέτρα σας και ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ζητάτε και εσείς από τον άνθρωπο απέναντι σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Είσαστε μεθοδικοί και αυτό σας κάνει να αποφεύγετε λάθη και παγίδες που σας στήνονται για να δοκιμάζουν τα συναισθήματα σας. Με την υπεροχή που σας δίνει ο Ήλιος μπορείτε, πια να καταλάβετε κίνητρα και συμπεριφορές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Είστε σε φάση ανασυγκρότησης σε κάθε επίπεδο. Οι μετριότητες σε συμπεριφορές και προσωπικότητες δεν σας ενδιαφέρουν. Οι δρόμοι της αγάπης θα ανοίξουν από την ώρα που η Αφροδίτη θα περάσει στον ζωδιακό σας οίκο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Αφιερώνετε πολύ χρόνο για να εξηγήσετε και να εξηγηθείτε. Αυτό μεταξύ δύο ανθρώπων που πραγματικά έχουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, είναι περιττό. Ίσως εσείς που είστε και αέρινοι, να ψάξετε να βρείτε μια καλύτερη φόρμουλα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Σκέφτεστε όλα αυτά, που δεν έχουν γίνει ακόμη πραγματικότητα μέσα στην σχέση σας. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι ιδανικές και εσείς σίγουρα μπορείτε με ασφάλεια, να ξεδιπλώσετε τις ενέργειες σας. Οι free μπορούν να ελπίζουν για κάτι από τον ερχόμενο μήνα,
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε εσάς και τα άτομα που αγαπάτε. Έχετε χαθεί μέσα στην δουλειά και τις δημόσίες σχέσεις. Αυτό πιθανόν να το εισπράξετε σαν παράπονο από τον άνθρωπο σας, που δηλώνει ότι έχετε πια αποξενωθεί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είστε ένα βήμα πριν ανοίξετε το στόμα σας και τα τελειώσετε όλα. Αυτό είναι κάτι που το κρατάτε μέσα σας εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν κάτι ή κάποιος εν τέλει σας αδικεί, απλά μην το επιτρέψετε να συμβαίνει πλέον.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Αυτά που κάνετε για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του ατόμου, που υπάρχει στο μυαλό σας, είναι ήδη αντιληπτά. Αυτό που έχετε να κάνετε από εδώ και πέρα είναι απλά, να περιμένετε για να σας απαντηθούν οι προτάσεις – προσκλήσεις σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είσαστε θυμωμένοι και σας φαίνεται. Αισθάνεστε ότι μιλάτε και απλά κανείς δεν σας κατανοεί. Οι μέρες για τους δεσμευμένους θα καλυτερέψουν από την Παρασκευή και μετά. Μέχρι τότε κατεβάστε ταχύτητες και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.