ερωτοσκοπιο 27/08 Σάββατο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 27/08 Σάββατο ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Μην λετε υπερβολές και τάζετε πολλά, γιατί έτσι όπως είναι η ψυχολογία σας, δεν θα μπορέσετε όλα αυτά να τα κάνετε πράξη. Πάρτε λίγο χρόνο, κάντε ένα διάλειμμα και από τις αρχές της νέας σεζόν, βάλτε τα πράματα σε μια σειρά.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ταύρος: Αναμένεται μια δύσκολη ημέρα. Πολλές οι απαιτήσεις και από όλους. Φίλοι, οικογένεια και συνεργάτες είναι με το χέρι απλωμένο και σας δίνουν την αγάπη τους, αλλά και με πολλά να προσπαθούν να σας φορτώσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Είστε οι δυναμικοί του ζωδιακού κύκλου. Αυτό σίγουρα έλκει πολύ κόσμο στους κύκλους σας, αλλά από την άλλη πλευρά ίσως και κάποιους να τους φοβίζει. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας, θα ξεδιαλύνει τους σοβαρούς… από τα φλερτ.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Θα σας αναγνωρίσουν την αξία σας. Μπορείτε από τώρα να αισθανθείτε καλά με τις συνολικές σας προσπάθειες. Στον κόσμο που θα σας πλησιάσει, θα υπάρξει και μια έντονη προσωπικότητα που θα ζητήσει την προσοχή σας.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκόπιο – Λέων: Είστε αβέβαιοι για όλα αυτά που έχετε συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας. Ήδη έχετε αρχίσει και βλέπετε αλλαγή πορείας και στρεβλωμένα λόγια. Οι εκλείψεις πλησιάζουν, και σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε την καθαρή αλήθεια.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μην ψάχνετε την αγάπη. Αυτή θα έρθει και θα βρει εσάς, μέσα στις πρώτες εβδομάδες του νέου μήνα. Όλα τα αστρολογικά κινούνται ευνοϊκά γύρω σας. Και οι ελεύθεροι και οι δεσμευμένοι, θα έχουν τις ευκαιρίες να δουν την προσωπική τους ζωή να προάγεται.
Ευκαιρίες αγάπης:*

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός: Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν. Το βλέπετε και εσείς οι ίδιοι ότι παντού υπάρχουν εμπόδια και μπόλικη ασυνεννοησία. Τα ζευγάρια που έχουν φιλονικήσει, τις βραδινές ώρες και μέσα από την παρέμβαση των τρίτων, θα έρθουν πιο κοντά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Προσέχετε… μην παρερμηνεύσουν κάποιοι τις καλές σας προθέσεις και τις μεταφέρουν διαφορετικά. Οι όψεις Ερμή και Άρη δημιουργούν μια χαοτική κατάσταση, που μόνο αν μείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας, θα βγείτε νικητές.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα σας κάνει προτάσεις. Τα άστρα συναινούν για να ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση άμεσα, αν και εφόσον εσείς είστε πια απαλλαγμένοι από τα λάθη και τις μνήμες του παρελθόντος.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και δεν θέλετε πολλά – πολλά με κανέναν… ούτε και με τους φίλους σας. Αν τελικά πίσω από αυτή τη συμπεριφορά κρύβεται ένας ερωτικός πειρασμός, τότε δείτε τι θα κάνετε και μην στέκεστε άπραγοι.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Κάποιος θα αλλάξει 180ο τη συμπεριφορά του προς εσάς. Ίσως κάποιος που μέχρι τώρα δεν σας έδινε αυτό που ζητούσατε, έρχεται και μέσα από την ψυχή του, σας εκφράζει συναισθήματα και προτάσεις… για το παρακάτω.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Οι συνεχείς σας μετακινήσεις, τα ταξίδια σας και το απολαυστικό Καλοκαίρι που περάσατε, σας έκαναν το επίκεντρο της προσοχής πολύ κόσμου, όπου και από τον Σεπτέμβριο θα σας προτείνει και κάτι περισσότερο!
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.