ερωτοσκοπιο 27/09 Τρίτη ωροσκοπιο

zwdia-fwtia

ερωτοσκοπιο 27/09 Τρίτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Η διασκέδαση σας έχει ξεφύγει από το ψυχαγωγικό μέτρο και έχει φτάσει στο άλλο άκρο. Εδώ τυχόν να ξεφύγετε από το όριο, και ως συνήθως να προκαλέσετε ζημιές και πικρίες σε άτομα που δεν σας φταίνε. Προσοχή λοιπόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η εκρηκτική σας επικοινωνιακή συμπεριφορά τρομάζει τους πάντες. Μπορεί να είστε πιεσμένοι με ένα σωρό άλλα θέματα, όμως συγκρατηθείτε και βάλτε την τετράγωνη λογική σας μπροστά από όλα και όλους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Ο Άρης φεύγει από απέναντι σας, και σας κάνει πια να είστε πολύ πιο ήρεμοι, συγκεντρωμένοι και γαλήνιοι. Αυτό σαν κατάσταση, θα περάσει με τον καλύτερο και πιο ερωτικό τρόπο στον άνθρωπο σας, που τον είχατε παραμελήσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η συμπεριφορά σας είναι απλά ακατανόητη. Δεν μπορείτε να ισορροπήσετε. Έχετε σίγουρα περάσει πολλά, τώρα όμως από το νέον μήνα κάντε και εσείς την προσωπική σας προσπάθεια, για να κάνετε πράματα που σας χαροποιούν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να πτοήσει έναν Λέοντα. Οι μέρες που έρχονται και μέσα στον Οκτώβριο, θα σας αποδώσει πάμπολλες ευκαιρίες για να πείσετε για τους λόγους και τις πράξεις σας. Αυτό το περιμένει και ο άνθρωπος σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μην υποδύεστε κάποιον άλλον. Δεν χρειάζεται και δεν εξυπηρετεί τελικά κανένα σκοπό. Μπορεί να είστε λίγο μαζεμένοι και καλοπροαίρετοι εκ ζωδίου, αλλά αυτό είναι το καλύτερο για να φέρετε μια νέα γνωριμία πιο κοντά σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι επικοινωνίες έχουν αρχίσει και σας αποδίδουν πια καρπούς. Περάσατε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και όλο το Φθινόπωρο, με το να αντιπαλεύεστε τον άνθρωπο σας. Αυτό τελείωσε και όλα πια θα έρθουν όπως τα έχετε σχεδιάσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/4

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Έχετε γίνει πόλος έλξης πολλών. Το ξέρετε. Προσοχή μόνο πού τάζετε και τι ζητάτε. Ιδίως εσείς που έχετε σοβαρή σχέση, μην κάνετε τα κλασικά σας πειράματα. Οι επήρειες του ανάδρομου δεν έχουν λήξει ακόμη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μέσα σε όλα αυτά που κάνετε και προγραμματίζετε, αφήστε και λίγο χώρο για τον σύντροφο σας. Έχετε καταπληκτική εύνοια από το σύνολο των πλανητών. Αυτό εκμεταλλευτείτε το για να φτιάξετε την προσωπική και την οικονομική σας ζωή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μοιράζετε χαμόγελα, υποσχέσεις και όχι μόνο. Θα βρεθείτε μπλεγμένοι και εκτεθειμένοι. Η πίεση που σας ασκείτε από τους 2 αυστηρούς πλανήτες επάνω σας, σας οδηγεί σε λάθος – υπερβολικές συμπεριφορές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είναι μια κατάλληλα ημέρα για να μιλήσετε με τον σύντροφο σας. Και εσείς από την πλευρά σας έχετε να προτείνετε πολλά, που δεν αποκλείεται να σας οδηγήσουν και σε κάποια δέσμευση μέσα στο τρέχον έτος.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Είσαστε ανάμεσα σε δύο επιλογές καρδιάς. Μην χάνεστε μόνο μέσα σε σκέψεις και αναλύσεις. Ο επόμενος μήνας έχει και άλλα θέματα να σας φορτώσει. Σκεφτείτε, και πράξτε μόνο με γνώμονα το δικό σας αισθηματικό ενδιαφέρον.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.