ερωτοσκοπιο 28/01 Σαββάτο ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 28/01 Σαββάτο ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε τελικά χάσει πολύ χρόνο περιμένοντας, από ένα πρώην ταίρι, να σας πλησιάσει και να κάνει μαζί σας, μια πιο αναλυτική συζήτηση αισθηματικού περιεχομένου. Από την δική σας πλευρά, βάλτε ένα όριο χρόνου, και μετά συνεχίστε μπροστά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Και εσείς πια οι ίδιοι, καταλαβαίνετε ότι η σχέση και ο σύντροφος σας, έχετε κουραστεί, από τις αντιπαλότητες και τις μόνιμες εντάσεις, στο μεταξύ σας. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα του ξεβολέματος και την αλήθεια για όλα. Μην εντάξετε άλλους μέσα σε αυτό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια στα ερωτικά σας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το γυρίσετε υπέρ σας, και να προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις μέσα σε σχέσεις και γάμους. Ακόμη και αυτή που έχουν ασπαστεί την εργένικη ζωή, θα το ξανασκεφτούν!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Μην περιμένετε άλλο κανέναν! Έχετε δώσει τα εύλογα χρονικά περιθώρια για να σας απαντήσουν, και τίποτα σχετικό δεν έγινε. Αυτό δεν είναι κάτι που σαν κατάσταση, μπορείτε να το υιοθετήσετε πια. Καλύτερα μόνοι σας και ήρεμοι, παρά μέσα σε μια μόνιμη αγωνία.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Δεν υπάρχει άλλο χρόνος για να σκεφτείτε τι επιθυμείτε, να κάνετε με τις προτάσεις που σας έχουν γίνει, από ένα πρώην σύντροφο. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, αν θέλετε και εσείς να είστε εντάξει με τον εαυτό σας, θα πρέπει να ανοίξετε τα χαρτιά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Εσείς θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και μεθοδικά, αν θέλετε τελικά να περισώσετε την σχέση σας, από αυτήν την παρατεταμένη φουρτούνα που υπάρχει. Για αρχή, σίγουρα καλό θα ήταν, να απομακρύνετε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Πολλές οι ενδιαφέρουσες προτάσεις, που σας έχουν γίνει από καινούργιο κόσμο. Αυτό σαν τελική σας απόφαση, δεν θα πρέπει να σας πιέσει. Αυτοί που έχουν σκοπό να ταξιδέψουν για να δουν τον άνθρωπο τους, ίσως να έχουν και κάποιες μικρές καθυστερήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Η γνώμη σας είναι πολλή σημαντική για τον άνθρωπο σας, που πραγματικά σας εμπιστεύεται τόσο πολύ. Αυτοί που έχουν χωρίσει ή απομακρυνθεί, αυτόν τον καιρό, μέσα από την βοήθεια, των γνωστών θα καταφέρουν να επανενωθούν άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μην ασχολείστε άλλο με το άτυχο και άσχημο παρελθόν σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να έρθετε σε επαφή με τις αληθινές σας ανάγκες, αλλά και τους ανθρώπους που σας αγαπούν πραγματικά. Ο καινούργιος μήνας, θα φέρει και νέους έρωτες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη να κλείνει το μάτι σε όλα τα ζώδια της Γης, δεν αποκλείεται και μέσα στις επόμενες ώρες, θα βρεθείτε τετ –α τετ, και με μια παλιά σας αγάπη. Αυτό είναι και κάτι που κάποιες φορές, το έχετε ευχηθεί. Είναι λοιπόν η ώρα για αποφάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Σκεφτείτε πολύ πριν δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις στον σύντροφο σας, που εδώ και καιρό ζητάει κάτι περισσότερο, μέσα σε αυτήν την σχέση. Αν όμως δεν είστε έτοιμοι, για επόμενα βήματα, τότε μην υποσχεθείτε κάτι που αργότερα θα πληγώσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Εσείς και η τύχη του σύμπαντος, έχετε γίνει φιλαράκια. Αυτό μπορείτε πια και άμεσα να το δείτε, στα αισθηματικά σας. Πολλές οι προσφορές αγάπης και φροντίδας, από τον άνθρωπο σας. Νέοι έρωτες για τους εργένηδες, που είναι καιρό μόνοι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zwdia