ερωτοσκοπιο 28/02 Τρίτη ωροσκοπιο

prwti-synantisi-xwrismoy

ερωτοσκοπιο 28/02 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Πρέπει να κινηθείτε με πιο έντονους και γρήγορους ρυθμούς μέσα στην σχέση σας, έτσι ώστε να μπορέσετε και εσείς από την δική σας πλευρά να σώσετε τα συναισθήματα. Είναι μέρες που έχουν συμβεί πολλά, αλλά στο τώρα όλα θα καλυτερέψουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Υπάρχει μια δυσφορία στην ατμόσφαιρα, και μέσα στην σχέση σας. Πολλά τα παράπονα που έχουν συσσωρευτεί, και το συντροφικό σας ταίρι, έχει σκοπό να ανοίξει κουβέντες. Ετοιμαστείτε από τώρα και θέστε και τις δικές σας προτάσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μια υπόθεση αισθηματικής φύσεως, απασχολεί εδώ και εβδομάδες το μυαλό σας. Αυτό μέσα στις πρώτες ημέρες της Άνοιξης, θα πάρει σάρκα και οστά αυτή η κατάσταση και πραγματικά θα βρεθείτε μπροστά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Όλα τα δύσκολα που περάσατε, έχουν πια λήξει, και το μόνο που απομένει είναι και εσείς με την σειρά σας να βρείτε την χρυσή τομή με τον άνθρωπο σας. Αυτοί που είναι μόνοι, το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα δεχτούν καινούργια φλερτ που θα τους τραβήξουν την προσοχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Λέων
Είστε ευγενείς και αριστοκράτες εκ ζωδίου. Αυτό το χαρακτηριστικό σας το έχει δει κάποιος μέσα από τον εργασιακό σας χώρο. Μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου μήνα θα δεχτείτε και τις σχετικές ερωτικές κρούσεις, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Δεν είστε για απότομες αλλαγές εσείς. Αυτήν την φορά το σύμπαν έχει ευχάριστα και αισθηματικά δώρα για εσάς. Οι ελεύθεροι, θα βρουν νέο ταίρι που θα τους ξαναζεστάνει την καρδιά, αλλά και οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα βρεθούν και πάλι μαζί και καλύτερα από ότι πριν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Ζυγός
Εδώ και καιρό έχετε βάλει τα όρια σας μέσα στην σχέση σας. Αν τελικά αυτό δεν σας δίνει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, μάλλον κάτι γίνεται λάθος, ή είναι λάθος ή επιλογή του αισθηματικού σας συντρόφου. Από σήμερα και μέχρι την Πανσέληνο του Μαρτίου, θα γίνουν τα ξεκαθαρίσματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ο σκοπός που έχετε αυτήν την εποχή, είναι να μείνετε μόνοι σας και να έχετε πια την εσωτερική σας ισορροπία. Με τον Άρη και την Αφροδίτη να συμμαχούν, αυτό θα αλλάξει και μέσα στον ερχόμενο μήνα, θα βρείτε και το καρμικό σας ταίρι. Ανοίξτε τα μάτια σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Υπάρχουν πολλά απωθημένα μέσα στην καρδιά σας από το παρελθόν. Άλλωστε δεν έχετε κάνει και κάποια μεγάλη προσπάθεια, για να ξεφύγετε από αυτήν την δίνη. Οι μέρες που έρχονται θα σας βάλουν ανάμεσα σε καινούργιο κόσμο, που θα σας φτιάξει την διάθεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Όλα δείχνουν να αλλάζουν και να σας κάνουν πιο ευτυχισμένους μέσα στην σχέση σας, αλλά και γενικότερα στην υπόλοιπη σας ζωή. Από αυτούς που έχουν χωρίσει, ένα μικρό μερίδιο, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχουν ειδήσεις για επανένωση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Κάποιος σας παρακολουθεί με μάτια έρωτα. Είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να σας εκφράσει και πρακτικά αυτό που έχει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του για εσάς. Εσείς που είστε ήδη σε δέσμευση, προσοχή. Δεν είστε για παράλληλες διαδρομές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Αν κοιτάξετε γύρω σας θα βρείτε πολλά χαμόγελα κάθε είδους να σας γνέφουν. Φιλικά, ερωτικά…ανθρώπινα. Κάντε και εσείς την προσωπική σας προσπάθεια για να ξαναφτιάξετε την ζωή σας. Οι μέρες με τόσο καλά αστρολογικά σίγουρα σας ευνοούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

xartomanteia