ερωτοσκοπιο 28/03 Τρίτη ωροσκοπιο

filtro (1)

ερωτοσκοπιο 28/03 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Τον τελευταίο καιρό, εκτός από διστακτικοί έχετε γίνει και αναβλητικοί. Ίσως το μυαλό σας, να είναι σε κάποια παλιά σας υπόθεση, ή έστω σας ενοχλεί. Αυτό σίγουρα δεν είναι το προφίλ σας. Σκεφτείτε τι και ποιον θέλετε. Ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεν έχετε καμία όρεξη, για καυγάδες. Έχετε περάσει έναν Μάρτιο γεμάτο προβλήματα και αδιέξοδα. Τα αστρολογικά του Απριλίου, θα σας δώσουν πολλές περισσότερες εκπλήξεις και ευκαιρίες, για να ξεκολλήσετε από τα ίδια, και να ψάξετε για κάτι διαφορετικό.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Είστε από τα πιο δύσκολα ζώδια στον έρωτα και γενικότερα στις αισθηματικές σχέσεις. Από τον ερχόμενο μήνα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σας κάνουν να δείτε τα πάντα με μια πιο ώριμη ματιά. Ακόμη και τα άτομα που είναι γύρω σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Είσαστε περικυκλωμένοι από την μετριότητα και το ξέρετε. Πιθανόν η ανασφάλεια σας, να είναι ο βασικός λόγος που δεν σας επιτρέπει να ανοίξετε το βήμα σας και να φύγετε. Ένας καινούργιος έρωτας, ίσως και να μπορούσε να είναι το κίνητρο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Έχετε δει και έχετε ακούσει πια πολλά. Τα συμπεράσματα έχουν βγει, και εσείς πρέπει μέσα στις ερχόμενες ημέρες να μιλήσετε ανοιχτά και χωρίς φόβο. Δεν έχετε κανέναν λόγο, να προσπαθείτε να είστε αρεστοί σε όλους. Μην το κάνετε όμως.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Είσαστε παγιδευμένοι, σε κάποια παλιά ερωτική ιστορία. Να είστε σε μια ετοιμότητα, γιατί ο Απρίλιος έρχεται και σας αποδίδει, ευκαιρίες για να μιλήσετε και να λήξετε, προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. Πάντως κρατήστε τους άσους, ακόμη κρυμμένους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Αυτό το στυλ, που διατηρεί το άτομο που σας ενδιαφέρει, ίσως και να σας έχει ξενερώσει –απογοητεύσει. Δεν θα πρέπει να δώσετε πολύ χρόνο, σε αυτήν την κατάσταση. Από τον νέο μήνα, θα καταφέρετε να πάτε την καρδιά και το μυαλό σας, πιο κάτω.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Πολλά τα λόγια και το παρασκήνιο, που συντελούνται στον αισθηματικό σας τομέα. Αυτό είναι και κάτι που ήδη το έχετε αντιληφθεί και θα πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας. Αν τελικά κάποιος δεν σας ταιριάζει, καλύτερα να φύγετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Δεν χρειάζεται να είστε τόσο εξωστρεφής σε άτομα που μόλις τώρα έχετε γνωρίσει. Ίσως και να μην είναι αυτοί που σας ταιριάζουν. Οι μέρες του καινούργιου μήνα, θα σας φέρουν χρήμα και υλική άνεση, που τόσο επιθυμούσατε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Από την νέα εβδομάδα, θα χρειαστεί να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον σύντροφο σας, για αυτά που έχετε να κάνετε μέσα στην Άνοιξη. Ακόμη, και αυτοί που είναι μόνοι, είναι πιθανόν, να βρεθούν τετ- α- τετ, με έναν καινούργιο – δυνατό έρωτα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Θέλετε μια ακόμη ευκαιρία, με τον άνθρωπο σας. Οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας, θα σας δώσουν την δυναμική για να κάνετε τις αλλαγές που ζητάτε. Επίσης, πολλές και οι εξελίξεις, που θα τρέξουν μέσα στα εργασιακά
σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Όλα τα ερμηνεύετε λάθος. Αυτό ίσως και ως έναν βαθμό να είναι δικαιολογημένο. Το ταίρι σας, αυτόν τον καιρό, είναι κουρασμένο και δεν σας δίνει την προσοχή που τόσο αναζητάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης