ερωτοσκοπιο 28/04 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 28/04 Πέμπτη ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 21 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Ο εγωκεντρικός σας χαρακτήρας δεν θα σας επιτρέψει να ενσκήψετε, πάνω στα θέματα που προβληματίζουν τον άνθρωπο σας. Όσοι είναι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, θα τύχουν ερωτικών κρούσεων από άτομο με μεγάλη διαφορά ηλικίας.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Δραστήρια ημέρα και με πολύ κόσμο να ασχολείται με εσάς. Μέσα σε όλους αυτούς και μια ξεχωριστή προσωπικότητα που θα σας ξαφνιάσει. Μην πιέζετε το συντροφικό ταίρι σας οι δεσμευμένοι… για να πάρει αποφάσεις για το απώτερο μέλλον σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Θα σας αποδοθούν τα εύσημα για τις θετικές σας αντιδράσεις, σε οξυμένες καταστάσεις που έχετε περάσει τις τελευταίες εβδομάδες. Πολλοί Δίδυμοι, μέχρι τα τέλη της εβδομάδας πάρουν και την απόφαση, να κάνουν σοβαρές προτάσεις στο ταίρι τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Θα υπάρξουν επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα σε όλους τους ρομαντικούς Καρκίνους, που τείνουν πια να κάνουν ξεκαθαρίσματα την ερωτική τους πραγματικότητα. Η Σελήνη με την κινητικότητα της, θα βοηθήσει να φωτιστούν ζητήματα που έχουν μείνει στο σκοτάδι μήνες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Είσαστε πολύ κοντά στο να πετύχετε τον στόχο σας. Αν αυτός είναι να ξεκλειδώσετε την καρδιά και τον λόγο. … του ατόμου που σας γοητεύσει εδώ και εβδομάδες, τότε τα αστέρια είναι με το μέρος σας και αυτά. Για τους δεσμευμένους, … λόγια έρωτα από τον σύντροφο σας θα σας ξεσηκώσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Θα αποκαταστήσετε την καλή φήμη σας σε πολλά θέματα και ιδιαίτερα μέσα στην σχέση σας. Οι ερωτικές προσδοκίες σας είναι μέτριες αυτήν την εποχή. Οι γεννημένοι του 3ου 10ημέρου, θα έχουν την ευκαιρία να ξαναβρούν κάτι ποιοτικό από το παρελθόν τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ελλοχεύει ο κίνδυνος αποκαλύψεων σε όσους διατηρούν παράλληλη / ερωτική ζωή. Οι μέρες με μια Αφροδίτη να κάνει δύσκολες όψεις… δεν αφήνει περιθώρια επικοινωνιακών λαθών. Οι γεννημένοι με Άρη σε υδάτινο οίκο, ίσως σήμερα θα ακούσουν… ‘δύσκολα και νεότερα’ για τον άνθρωπο τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Πολύ το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από την πλάτη σας. Ο Άρης στις συγκεκριμένες μοίρες του Τοξότη, δυναμιτίζει στατικές καταστάσεις. και δίνει την ευκαιρία να αποδεσμευτείτε μόνιμα, από άσχημες συναισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Πολλές οι ευχάριστες προσκλήσεις που θα λάβετε σήμερα, από τον άνθρωπο σας, και όχι μόνο. Οι Τοξότες, που παίζουν και με δεύτερη σχέση, πιθανόν να έρθουν σε δύσκολη θέση, καθώς πολλά είναι αυτά που θα αναγκαστούν να απαντήσουν…. σε πιθανές ερωτήσεις του έτερου συντρόφου τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Θα αποκαταστήσετε την ισορροπία σε πολλά θέματα και ιδιαίτερα μέσα στην σχέση σας. Οι προσδοκίες σας είναι μέτριες αυτήν την εποχή. Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου, θα έχουν την ευκαιρία να ξαναβρούν κάποιον απ το παρελθόν τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι μέρες έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους Υδροχόους. Οι νύχτες σας θα γεμίσουν με πολλά φλερτ και επαφές που θα σας αναζωογονήσουν, ακόμα και αυτούς που βιώνουν ερωτική απογοήτευση… από παλιά!
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Αν δεν ανοίξετε το στόμα σας για να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας, για κάποια θέματα μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, τίποτα δεν πρόκειται να διορθωθεί. Οι Ιχθείς που είναι ακόμα free, θα πλησιαστούν από άτομο που εδώ και καιρό, τους έχει βάλει στο ερωτικό τους στόχο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.