ερωτοσκοπιο 28/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

zwdia-sex-tips

ερωτοσκοπιο 28/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Πολλά τα λόγια που έχουν προκύψει μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι κάτι που συσχετίζεται με το αμαρτωλό σας παρελθόν. Σίγουρα εσείς, είστε αυτοί που πρέπει να βρείτε τις λύσεις για όλους. Τα οικονομικά σας πλάνα, θα ολοκληρωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Οι σκέψεις και τα αισθήματα σας είναι αληθινά και αυτό έχει κάνει τον άνθρωπο σας, να σκέφτεται μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, να δεσμευτείτε και να προχωρήσετε μαζί. Μέσα σε αυτές τις διαδικασίες, κάποιοι θα χρειαστεί και να μετοικήσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Το μυαλό σας κάνει κύκλους και ταλαιπωρήστε. Είσαστε ακόμη εμμονικά κολλημένοι σε κάποιον από το παρελθόν σας, και δεν μπορείτε να κάνετε βήματα μπροστά στην παρούσα ζωή σας. Ο Μάιος πάντως έχει πολλά νέα φλερτ, που θα σας γοητεύσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Αφήστε όποιον είναι άξιος και ικανός, να σας πλησιάσει με τον τρόπο και τις προτάσεις του, έτσι ώστε να σας γοητεύσει. Η Αφροδίτη και ο Άρης, σας έχουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις… που θα σας κάνουν και πάλι να μπείτε στο παιχνίδι της αγάπης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Λέων
Έχετε ακούσει πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, από τον άνθρωπο σας, και ίσως αυτό να σας βάζει σε μια ανασφάλεια. Αφήστε τον καιρό να περάσει και θα δείτε ότι από τον Μάιο, τι από όλα αυτά μπορούν να γίνουν και ποια ήταν απλά υπερβολές.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Παρθένος
Νέες εμπειρίες, ζητάτε να βιώσετε. Είσαστε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι και τώρα αισθάνεστε έτοιμοι, για να μπείτε μέσα στους ρυθμούς μιας καινούργιας σχέσης. Από τον ερχόμενο μήνα, θα έχετε πολλά νέα φλερτ που όλο και κάτι θα σας τραβήξει την προσοχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ζυγός
Είναι μια καινούργια εποχή, που όλα αλλάζουν υπέρ σας. Αυτό θα έχει τον αντίκτυπο του στον ερωτικό και τον οικονομικό σας τομέα. Ακόμη και οι χωρισμένοι που έχουν την διάθεση να επανασυνδεθούν, θα το καταφέρουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είσαστε μέσα σε όλα και ετοιμοπόλεμοι. Αυτό είναι κάτι που θα φέρει, πολύ νέο κόσμο, που ίσως και μέσα στο επόμενο διάστημα να βρείτε το ερωτικό σας ταίρι. Εσείς που είσαστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, το πιο πιθανόν είναι να περάσετε σε δεσμεύσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Τα μάτια κάποιου από το φιλικό – κοινωνικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον, είναι καρφωμένα επάνω σας και με έρωτα. Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα έχετε και τις αποκαλύψεις, που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους. Πολλές και επανενώσεις τις εποχής.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Μην βάζετε στοιχήματα στον έρωτα. Είσαστε από τα πιο δύσκολα ζώδια σε αισθηματικά θέματα που το πιο πιθανόν, είναι να μην έρθουν τα πράματα όπως τα έχετε σχεδιάσει. Πολλοί και οι ανάδρομοι πλανήτες που βάζουν εμπόδια, ευτυχώς μόνο προσωρινά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Η καρδιά και το μυαλό σας είναι σε αντίθετες κατευθύνσεις. Αυτό δεν είναι και το καλύτερο σας καθώς μπερδεύεστε και δεν εξελίσσεστε όπως το επιθυμείτε. Μια πιο αναλυτική και ειλικρινής συζήτηση με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα έλυνε πολλά προβλήματα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Οι φίλοι και οι γνωστοί σας δεν έχουν καμία δουλειά, να μιλούν και να σχολιάζουν τον ερωτικό σας δεσμό. Μόνο προβλήματα θα δημιουργηθούν. Αν έχετε κάποια εκκρεμότητα με τον άνθρωπο σας, καλύτερα να την λύσετε αποκλειστικά στο μεταξύ σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα