ερωτοσκοπιο 28/05 Κυριακή ωροσκοπιο

56414-erwtiko-savvatokyriako

ερωτοσκοπιο 28/05 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Αυτά που έχετε πει στον άνθρωπο σας, δεν συνάδουν με τις πράξεις σας. Σας έρχεται ένα μεγάλο παράπονο, που θα πρέπει να δώσετε απαντήσεις και λύσεις. Υπάρχουν, πολλές νέες γνωριμίες, για τους αδέσμευτους, που θα τους δεσμεύσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Δεχτείτε να ακούσετε τι σας λέει ο άνθρωπο σας που έχει μέσα του, τόσο πολλά να σας πει αλλά και να σας προτείνει για το μέλλον. Το χρήμα θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε, και αυτό το Καλοκαίρι, θα είναι ίσως και το καλύτερο που έχετε περάσει.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Αφήστε τις υπερβολές. Αυτό κάποιες φορές ίσως και να ζορίζει περισσότερο τον άνθρωπο σας, παρά να τον κάνει να αισθάνεται ασφαλείς μαζί σας. Τώρα που τα άστρα σας δίνουν τις καλύτερες των όψεων τους, εσείς θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zwdia-fotia

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Σηκωθείτε από την καρέκλα της θλίψης, και θα δείτε ότι όλα έχουν τρόπο για να γίνουν. Το ταίρι σας, είναι κοντά και θέλει να σας βοηθήσει σε κάθε επίπεδο. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε και κάποιες καλές ειδήσεις, από τον οικονομικό σας τομέα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Από όλα αυτά που έχετε ακούσει, από τους νέους ανθρώπους, που σας έχουν περιζώσει, κρατήστε τα λιγότερα. Ίσως και να υπάρχουν υπερβολές, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο αναλυτικά, ποιος και τι σας ταιριάζει και για ποσό?
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η μνήμη σας, έχει εγκλωβίσει, αυτά τα άσχημα, τα παλιά που έχουν συμβεί και δεν μπορείτε πια να απολαύσετε την καθημερινότητα σας. Με τον καινούργιο μήνα το καλύτερο, που έχετε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με αυτά και αυτούς που σας χαροποιούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ζυγός
Δεν έχει νόημα να συζητάτε συνεχώς με τον άνθρωπο σας, αυτά που έγιναν και πέρασαν. Χάνετε τον χρόνο και την διάθεση σας. Οι Καλοκαιρινές ημέρες πλησιάζουν. Εσείς βρείτε τις κοινές συνιστώσες με τον άνθρωπο σας, και τα άστρα θα σας υποστηρίξουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Αν κάνετε λίγο υπομονή, μόνο σε καλό θα σας βγει. Ο άνθρωπος σας, αυτές τις ημέρες θα κάνει την υπέρβαση του, για να σας ξεκαθαρίσει, κάποια πράματα που του έχετε ζητήσει. Αυτό σαν θετική κατάσταση, θα σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Μπορεί στο τώρα να είναι άδεια η καρδιά σας, αλλά αυτό είναι κάτι που ο Ιούνιος θα το ανατρέψει. Πολλές και σοβαρές οι καινούργιες επαφές – γνωριμίες, που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα βάλουν σοβαρή υποψηφιότητα, για να γίνουν ταίρι σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Αν έχετε σκοπό να κάνετε, πιο σοβαρές, επίσημες προτάσεις στον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν να έχετε ρίξει μια ματιά, πρώτα στα οικονομικά σας δεδομένα. Όταν αυτά θα σας ανοίξουν το πράσινο φως, τότε θα μπορέσετε και εσείς να προχωρήσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Αυτά που κάνετε, είναι τουλάχιστον αψυχολόγητα. Αν αυτό συνεχιστεί, ίσως και να προκαλέσετε αναταράξεις, που δεν χρειάζονται μέσα στην σχέση σας. Ότι και να είναι αυτό που σας προκαλεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να το τερματίσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Αυτό το γοητευτικό χαμόγελο που διαθέτει το ζώδιο σας, μόνο σε ερωτικές περιπέτειες μπορεί αν σας βάλει. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε σοβαρές σχέσεις, θα πρέπει να κάνετε τα στραβά μάτια λοιπόν. Όλοι οι υπόλοιποι, απολαύστε την νέα εποχή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zwdia-zodia-astrologia-65