ερωτοσκοπιο 28/06 Τρίτη ωροσκοπιο

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ερωτοσκοπιο 28/06 Τρίτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Εσείς δεν θα ενηλικιωθείτε ποτέ. Και ιδίως τώρα που ο κυβερνήτης σας, γυρίζει σε ορθή φορά το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα κάνετε αυτό το Καλοκαίρι, το πιο ξεχωριστό, των τελευταίων ετών. Και οι δεσμευμένοι και οι ελεύθεροι, θα βρεθείτε σε πολλά διλήμματα.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Ανοίγει ένα καινούργιος κύκλος καταστάσεων, από την λήξη αυτού του μήνα και ύστερα. Αισθηματικές υποθέσεις πια μπαίνουν κάτω από την αυστηρή κριτική σας. Αυτοί που επιθυμούν τελικά να μείνουν μόνοι τους, θα είναι και αυτοί που θα έχουν το πιο ήσυχο Καλοκαίρι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Πολλές οι αποκαλύψεις που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό σίγουρα σας κάνει να είστε, ακόμη πιο επιφυλακτικοί με τα οικεία σας περιβάλλοντα. Είσαστε μπροστά στην λήψη μεγάλων αποφάσεων. Οι χωρισμένοι θα έχουν νέα από τρίτους, για επανένωση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Έχετε πια αφήσει πίσω ότι σας πλήγωσε και όποιον σας αδίκησε. Σίγουρα μπορείτε να επαναξιολογήσετε αυτά που θέλετε, και να τα ανακοινώσετε στους δικούς σας χρόνους. Όνειρα και στόχοι για τους δεσμευμένους, έρχονται στο προσκήνιο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Δείτε από την θετική πλευρά τις καταστάσεις. Οι μέρες μέχρι να φύγει ο μήνας Ιούνιος, είναι δημιουργικές για να κάνετε τις αλλαγές και τα ξεκαθαρίσματα σας. Η εντατική προσπάθεια των χωρισμένων για να λύσουν τις διαφορές τους θα έχει αίσιο τέλος.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ότι βρίσκεται μπροστά σας, σαν εμπόδιο θα παραμεριστεί. Δύσκολες συμπεριφορές, παρελθόν σε εκκρεμότητα, ακατανόητα συναισθήματα, θα χρειαστεί από τις αρχές του νέου μήνα, να τα λύσετε. Όσοι οργανώνουν τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις, ας περιμένουν λίγο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Πραγματικά δεν είστε και στην καλύτερη δυνατή φόρμα σας. Όλα και όλοι σας ταλαιπωρούν. Οι απογευματινές ώρες, θα γεμίσουν από τηλεφωνήματα και κόσμο που ζητάνε κάτι. Κάντε ότι μπορείτε για να τους ικανοποιήσετε άρδην όλους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Το ερωτικό παιχνίδι καλά κρατεί, για όλους τους Σκορπιούς. Οι πολλές περίπλοκες καταστάσεις θα σας φέρουν σε ένα πρακτικό αδιέξοδο. Ξεκινήστε από τώρα να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας και να διαλέγετε μόνο ότι σας ταιριάζει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Αδυνατείτε να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας. Είσαστε σε μια φάση ζωής, που το μόνο που ζητάτε είναι η ηρεμία σας. Πολλά τα θέματα που σας ενοχλούν και πρέπει να τα λύσετε. Οι μοναχικοί του ζωδίου, από την σελήνη και μετά θα έχουν τις ευκαιρίες τους,
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Προλαβαίνετε πριν τελειώσει ο Ιούνιος να κάνετε τις δηλώσεις, ασχέτως αν πληγώσουν. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην κάνετε πίσω. Οι Αιγόκεροι που είναι σε χιλιομετρική απόσταση από τον σύντροφο τους, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις – επικοινωνίες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η ψυχολογία σας είναι στα καλύτερα της. Σε αυτό συμβάλει και η σωστή πορεία της ερωτικής σας ζωής. Μέσα σε όλα αυτά θα δείτε και τα οικονομικά να σας υποστηρίζουν. Οι ελεύθεροι από την νέα σελήνη και ύστερα, θα έχουν τυχερές γνωριμίες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και μην καταναλώνεστε με άτομα, που από την αρχή αντιλαμβάνεστε ότι δεν ταιριάζετε. Ανοίξτε τα μάτια σας εσείς οι Free, και θα διαπιστώσετε ότι ήδη στους κύκλους σας, υπάρχει κάποιες που σας γνέφει θετικά – ερωτικά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.