ερωτοσκοπιο 28/07 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtikes-26314-zvdia

ερωτοσκοπιο 28/07 Πέμπτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Μπορείτε να δείτε πια την καθαρή αλήθεια μέσα στην σχέση σας. Το μόνο που μένει είναι να μιλήσετε με τον σύντροφο σας, που ίσως και αυτός να έχει κάτι να σας δηλώσει. Σκεφτείτε επίσης, και τον καλοκαιρινό σας προορισμό.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δεν βοηθάτε τις καταστάσεις με το να επικοινωνείτε μόνο. Αν τελικά σας ενδιαφέρει το άτομο που υπάρχει στην καθημερινότητα σας, κάντε κάτι πιο πρακτικό, έτσι ώστε να γίνεται αντιληπτοί. Επιπροσθέτως μην αφήνετε τους φίλους σας να χαθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Πολύ ενισχυμένοι είσαστε αυτό το χρονικό διάστημα στον ερωτικό τομέα και με πολλές επιτυχίες. Αυτοί που είναι solo, θα έχουν πολλούς πειρασμούς να τους περικυκλώνουν αλλά και κάτι διαφορετικό, να τους τραβάει την σύνθετη προσοχή τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Ανατροπές παντού. Τίποτα δεν θα μείνει ίδιο το επόμενο χρονικό διάστημα και αυτό θα έχει σαν αρχή εσάς. Μέχρι την νέα σελήνη του επόμενου μήνα, έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε πολλά ζητήματα στην αισθηματική σας ζωή.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Απολαμβάνετε μια καλή περίοδο και με πολύ κόσμο να σας πλαισιώνει και να σας προσφέρει συναισθήματα και προτάσεις, που θα σας βάλουν σε πειρασμό. Εξερευνήστε δραστηριότητες που κάνουν καλό στην ψυχολογία σας. .
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η κυκλοθυμική σας συμπεριφορά, είναι και αυτή που θα δώσει το έναυσμα συνομιλιών μέσα στην σχέση σας, για να διαλευκάνετε όλα αυτά που έχουν χαθεί, κάτω από την σκόνη του χρόνου. Οι free θα έχουν προτάσεις για αναψυχή.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ερευνήστε πιο προσεχτικά όλα αυτά που σας υπόσχονται και μην επαναπαύεστε. Οι μέρες που απομένουν μέχρι να εκπνεύσει ο Ιούλιος θα δώσουν σε όλους τους συντρόφους την ευχέρεια, για να ξεχωρίσουν τις αλήθειες από τις υπερβολές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη. Όλα είναι γοητευτικά και θελκτικά επάνω σας. Αυτό σίγουρα θα κάνει τους αγαπημένους συντρόφους να έρθουν πιο κοντά αλλά και αυτούς που έχουν τώρα πρωτογνωριστεί, να τολμήσουν κάτι περισσότερο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Οι αισθήσεις σας είναι σε υπερδραστηριότητα. Συμβαίνουν πολλά και ταυτόχρονα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, και ίσως κάπου να έχετε χάσει τις ισορροπίες σας. Ο Κρόνος σας παρέχει την ωριμότητα που χρειάζεται για να καθαρίσετε τον ορίζοντα σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Πολλές οι ίντριγκες που πλέκονται πίσω από την πλάτη σας. Για αυτό απλά πρέπει να αδιαφορήσετε. Μέχρι τις αρχές του νέου μήνα πολλά αυτά που θα ακούσετε, και σίγουρα που πρέπει να προσπεράσετε. Οι επαναλήψεις δεν σας ταιριάζουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δείξτε μια μεγαλύτερη κατανόηση σε αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, και μην επιτίθεστε σε οτιδήποτε είναι διαφορετικό των απόψεων σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει…προς το παρόν δεν έχουν σκέψεις για κάτι νέο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η εσώτερη σας ανάγκη για αλλαγές στη αισθηματική σας ζωή θα γίνει πραγματικότητα, μέσα τελικά και μόνο από την κινητοποίηση σας. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα το εκτιμήσει ο σύντροφος ή ο καινούργιος έρωτας της καρδιάς σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.