ερωτοσκοπιο 28/08 Κυριακή ωροσκοπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ερωτοσκοπιο 28/08 Κυριακή ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Δυσκολίες σε όλα τα θέματα. Μπορείτε να τα καταφέρετε όμως. Έχετε την υποστήριξη των άστρων, για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που σας ενοχλούν. Μην ξεχνιέστε, αφιερώστε και αρκετό χρόνο στον εαυτό σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ταύρος: Δεχτείτε να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στη συναισθηματική σας καθημερινότητα, που έρχονται σαν πρόταση από τον άνθρωπο σας. Είναι σίγουρα κάτι που πρώτον θα τον ευχαριστήσει, αλλά και θα σας φέρει πιο κοντά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Είσαστε μέσα στα νεύρα. Πάρτε τα πράγματα και τις καταστάσεις με μια σειρά. Ο αστρολογικός ουρανός σας κάνει να δείτε τα πάντα πιο καθαρά και πιο αυστηρά. Από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα δείτε και νέα πρόσωπα να σας προσεγγίζουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Αποφύγετε τις άσκοπες ταλαιπωρίες αυτό το διάστημα.
Είναι μια περίοδος που έχουν μαζευτεί πολλά ζητήματα, και οικονομικά και οικογενειακά, που καλείστε να επιλύσετε. Είσαστε τα ζώδια της υπομονής, που θα βρουν τελικά την άκρη.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Γίνεστε προβλέψιμοι. Επειδή είναι πολλά τα λόγια σας και πιθανόν να σας έχουν καταλάβει, καλό θα ήταν να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας. Ο Ερμής ήδη σας επηρεάζει, και σας κάνει να θέλετε να μιλήσετε και να κάνετε τα πάντα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μια φιλία που είναι σε περίεργες συνθήκες, θα σας αποκαλύψει αισθήματα που ποτέ δεν είχατε διανοηθεί. Είσαστε εσείς οι γήινοι, το αγαπημένο παιδί του σύμπαντος. Αυτό σημαίνει για τους εν σχέση, ίσως και ξαφνικά νεότερα εγκυμοσύνης.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Στρώστε το λόγο σας και μην κάνετε εξάρσεις και υφέσεις στη συμπεριφορά σας. Τρομάζετε τον άνθρωπο για τον οποίο ενδιαφέρεστε. Τα κοντινά περιβάλλοντα για τους δεσμευμένους, ίσως να προκαλέσουν τριγμούς μέσα σε ζευγάρια.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Δεν χρειάζεται να μετρήσετε αντίστροφα και να αναμένετε τον άνθρωπο από τον οποίο περιμένετε μια απάντηση. Σαφώς και συνεχίζετε τη ζωή σας, και όποιος είναι τολμηρός, μπορεί να σας πλησιάσει με τις προτάσεις του.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Έχετε παραβλέψει πολλά στρεβλά που έχουν γίνει μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Αυτό πιθανόν να συσχετίζεται και με την ανασφάλεια σας, που αυτές τις ημέρες είναι στο ζενίθ. Μετά την ηλιακή έκλειψη σκεφτείτε πιο ώριμα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Απομακρυνθείτε και πάλι από καυγάδες και εντάσεις, που δεν σας οδηγούν σε σοβαρές και μόνιμες λύσεις μέσα στη σχέση – γάμο σας. Το μυαλό σας είναι τετράγωνο και εσείς πραγματικά μπορείτε να κάνετε τις βελτιώσεις σας σε όλα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ξαναρωτήστε τον εαυτό σας αν τελικά η στάση που κρατάτε μέσα στη σχέση σας, είναι και αυτή που σας εκφράζει. Μέχρι στιγμής πάντως, εξελίξεις και καλές συζητήσεις δεν προκύπτουν με τον άνθρωπο σας. Κάτι πρέπει να αλλάξετε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η θέση σας είναι δυσμενής. Όλα μπορούν να αλλάξουν, αν το θέλετε όμως και εσείς. Το να μείνετε αυτή τη δύσκολη περίοδο και λίγο μόνοι σας, ίσως και να σας βοηθήσει να δείτε τα αληθινά σας θέλω αλλά και να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zwdia

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.