ερωτοσκοπιο 28/09 Τετάρτη ωροσκοπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ερωτοσκοπιο 28/09 Τετάρτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Είστε τα ζώδια του εδώ και τώρα. Αδυνατείτε να δίνετε ευκαιρίες και να σας καθυστερούν. Να είστε προετοιμασμένοι, ότι με τον Άρη μέσα στον γήινο Αιγόκερω, οι ταχύτητες θα πέσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η προτεραιότητα σας δεν είναι αυτή την εποχή στο να κάνετε μια ακόμη σχέση. Ζητάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Έχετε υποστεί πολλά σε επίπεδο αισθηματικών, και τώρα είναι η ώρα των απολογισμών και των αποφάσεων.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Συγκαταλέγεστε στα δύσκολα ζώδια. Αυτό μέσα στο νέο μήνα θα αρχίσει να κάμπτεται σαν αντίληψη, και να σας προσγειώνει σε μια πιο βατή πραγματικότητα, που στο τέλος αυτής της διαδρομής θα υπάρχει ένας νέος έρωτας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε οι ευαίσθητες ψυχές του ζωδιακού. Τώρα που πλησιάζει η νέα σελήνη στις 1/10, όλο αυτό σαν χαρακτηριστικό θα πολλαπλασιαστεί. Κάτι που πρέπει να προσέχετε, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε εξάρσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Ο λόγος σας είναι έντονος και ακραίος και ίσως και άδικος. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι – αυτή την εποχή που ο Δίας από τον Ζυγό σας υποστηρίζει – να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες με το συντροφικό σας ταίρι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Έχετε βάλει πάνω από όλα το επαγγελματικό καθήκον. Αυτό σας έχει απομακρύνει και πρακτικά όμως από την αισθηματική σας ζωή, που από τις αρχές του Σεπτεμβρίου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Δεν μπορείτε να κρατήσετε μέσα στο κλουβί τον άνθρωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο. Αν σας ενδιαφέρει, καλύτερα μιλήστε του και αφήστε τον να πάρει τις αποφάσεις του. Μην πιέσετε, θα έχετε τελείως διαφορετικά αποτελέσματα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Δεν θέλετε αυτή την εποχή και άλλους φίλους. Έχετε ήδη πολλούς. Αυτό που αποζητάτε, είναι να βρεθεί μια σοβαρή προσωπικότητα που να κατακτήσει την δύσκολη καρδιά σας. Ο καινούργιος μήνας σας επιφυλάσσει εκπλήξεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ πιο ρεαλιστικά και σοβαρά. Αν τελικά ο αισθηματικός δεσμός που έχετε δεν σας δίνει αυτά που ζητάτε, τότε πρέπει να μην χάνετε άλλο χρόνο. Ήδη ο Κρόνος σας έχει κάνει πολύ πιο απαιτητικούς σε όλα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Εσείς είστε αυτοί που δέχονται τις καλύτερες όψεις του σύμπαντος… και που θα συνεχίσουν μέχρι την πανσέληνο του Οκτωβρίου. Ακόμη και όσοι αναζητούν κάτι για να συμπληρώσουν την μοναξιά τους, θα το έχουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Συντομεύεστε τις διαδικασίες μέσα στην ερωτική σας σχέση. Είστε απόλυτα μπερδεμένοι, και το ταίρι σας δεν δείχνει ότι μπορεί να σας βοηθήσει φωτίσει. Τώρα που Ο Δίας είναι σε ένα φιλικό ζώδιο, μπορείτε να επιτύχετε τα πάντα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Συνεργασίες και σχέσεις θα τεθούν υπό την αυστηρή κρίση σας. Δεν θα ανεχτείτε άλλες καθυστερήσεις και λόγια που δεν καταλήγουν πουθενά. Ακόμη και σε υποθέσεις διαζυγίων, ενεργοποιηθείτε προς τα δικά σας συμφέροντα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.