ερωτοσκοπιο 28/10 Παρασκευή ωροσκοπιο

omorfi-osmi-erwtika-kalyteri-geysi

ερωτοσκοπιο 28/10 Παρασκευή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Είστε σε μια εξαιρετική φόρμα και αυτό είναι κάτι που θα φέρει γύρω σας μια παλιά σας ιστορία, που μαθαίνει για την πρόοδο σας. Ο Άρης σε μοναδικές όψεις με την Αφροδίτη, θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να επανασυνδεθείτε μόνιμα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Ζείτε με τον φόβο, μήπως το ταίρι σας, επιλέξει κάτι άλλο και σας αφήσει. Αυτό θα πρέπει να το οριοθετήσετε μέσα στο κεφάλι σας, γιατί θα γίνει τέρας και θα σας δημιουργήσει χειρότερες ανασφάλειες. Οι singles, θα έχουν προτάσεις για έξοδο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Είστε μόνοι και περνάτε ακόμη καλύτερα, από ότι όταν ήσασταν μέσα σε σχέση. Να είστε όμως σε μια αφύπνιση καθώς, νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας, που κάποια από αυτά χαρακτηρίζονται, ακατάλληλα. Προσοχή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Ζητάτε εξηγήσεις και δεν εισπράττετε τίποτα από τον σύντροφο σας. Τα αστρολογικά δεδομένα, θα σας παρουσιάσουν μια σειρά από ειδήσεις και άτομα που θα σας λύσουν όλες τις απορίες σας. Οι αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Δεν είστε και τα πιο εύκολα παιδιά του ζωδιακού κύκλου. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν και άθελα σας, να βάζει εμπόδια προς τα άτομα που επιθυμούν να σας πλησιάσουν με ερωτικό σκοπό. Ο τυχερός λοιπόν ας τα προσπεράσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Η άσκηση επικοινωνιακής εξουσίας επάνω σας, δεν είναι κάτι που σας ενδιαφέρει. Ίσως κάποιοι, να το ερμηνεύουν σαν ενδιαφέρον. Ετοιμαστείτε για συζητήσεις, που θα σας κάνουν σαν ζευγάρι να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός: Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα δεχτείτε ένα σωρό αιτήματα από τους οικείους σας ανθρώπους προκειμένου να τους κάνετε τα χατίρια. Αερικό είστε όλα θα τα προλάβετε, αλλά και τις προσκλήσεις για διασκέδαση από το ταίρι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Περνάτε μια παρατεταμένη κρίση με τον άνθρωπο σας, που στην πραγματικότητα, έχει ξεκινήσει μέσα από παρεξηγήσεις και την παρεμβολή τρίτων. Σαφώς και είστε και εσείς υπόλογοι, που τους το επιτρέψατε να το κάνουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Πολλά τα λόγια που σας τάζουν και από πράξεις…. ελάχιστες. Δεν πρέπει να εκπλήσσεστε, τυχαίνει. Εσείς συνεχίζετε την καθημερινότητα σας και αφήνετε όποιον είναι ικανός και άξιος, να σας κερδίσει με δράσεις.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Εσείς στα χέρια σας πια έχετε χειροπιαστές αποδείξεις, από τον άνθρωπο σας και την κατάθεση της αγάπης του. Όλα θα βελτιωθούν από τον νέο μήνα. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι, θα έχουν τύχη σε καινούργιες επαφές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δεν φοβάστε πια να επενδύσετε σε μια καινούργια σχέση. Η εμπειρία και η ωριμότητα που σας διακρίνει, μπορούν να σας προστατέψουν. Ακόμη και υποθέσεις επανασυνδέσεων, θα εξελιχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Κανένας δεν μπορεί έτσι εύκολα να σας καταλάβει και να βρει και τα κουμπιά σας. Οι μέρες του Νοεμβρίου είναι καλύτερες. Μόνοι και χωρισμένοι θα έχουν ευκαιρίες για νέες επαφές. Πολλοί φίλοι σας είναι στο πλάι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.