ερωτοσκοπιο 28/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

teleies-gynaikes

ερωτοσκοπιο 28/12 Δευτέρα ωροσκοπιο

σεληνη 17 ημερων

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

ωροσκοπιο – Κριός : Παραμελείτε συνεχώς την εξωτερική σας εμφάνιση και αυτό κατ’ επέκταση σας απομονώνει. Ξεκινήστε την πρακτική βελτίωση σας και ανεβάστε την ψυχολογία σας με τρόπους, που θα γοητεύσετε καλό κόσμο γύρω σας.

zodia-taro-45

Αισθηματική ζωή: 08/10

ωροσκοπιο – Ταύρος : Σωστά παραπονιέστε εδώ και καιρό στο ερωτικό ταίρι σας… για την λάθος και συντηρητική συμπεριφορά του. Οι μέρες είναι αστρολογικά περίεργες και δύσκολες, και αυτό σας ωθεί να δείξετε ένα πιο αληθινό – πρακτικό πρόσωπο, παράλληλα με αυτά που θα δηλώσετε.

Αισθηματική ζωή: 07/10

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Οι μέρες από τα τέλη του μήνα επηρεάζουν αρνητικά τον ψυχικό σας κόσμο, και πιθανόν σήμερα να αισθάνεστε θλιμμένοι και ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει σε βαθύτερο επίπεδο. Η Σελήνη που θα κινηθεί στο επόμενο ζωδιο, θα σας δώσει την ζωτική – θετική ενέργεια που σας χρειάζεται.

Αισθηματική ζωή: 09/10

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι παράλογες φοβίες σας έχουν γιγαντωθεί και αυτό σας κάνει λιγότερο ευχάριστους και κοινωνικούς. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η συναισθηματική σας ζωή που την έχετε αφήσει στο αζήτητο περιθώριο… μαζί με τις όποιες καλές ευκαιρίες για νέες επαφές γενικότερα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αισθηματική ζωή: 07/10

ωροσκόπιο – Λέων: Τα τυχόν δυσάρεστα δρώμενα του πρόσφατου παρελθόντος δεν θα πρέπει να συνεχίζουν να σας επηρεάζουν ακόμα στην λήψη των ερωτικών σας αποφάσεων. Ωστόσο, αυτό είναι λάθος, και πιθανόν να αδικεί…και τον άνθρωπο που υπάρχει δίπλα σας.

Αισθηματική ζωή: 08/10

ωροσκόπιο – Παρθένος: Εύστοχες αποφάσεις θα παρθούν από κοινού με το ταίρι σας σήμερα και μέχρι τις 31 του μήνα, για τις φετινές σας δράσεις. Όσοι έχουν μείνει τελείως μόνοι, θα λάβουν ωραίες προτάσεις από τον φιλικό τους περίγυρο για κάτι ανάλογο…!

Αισθηματική ζωή: 07/10

ωροσκοπιο – Ζυγός: Δώστε μια παραπάνω προσοχή σήμερα και μέχρι τις 30 του μήνα, σε αυτά που θα ακούσετε από τα τρίτα γνωστά πρόσωπα για τον σύντροφο σας. Οι Ζυγοί, που είναι ελεύθεροι θα ξεφύγετε από τις ανάλαφρες περιπέτειες…. και να προχωρήσουν σε κάτι πιο ποιοτικό.

tarw-taro-xartomanteia

Αισθηματική ζωή: 06/10

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Θα έχετε ένα 24ωρο γεμάτο, που θα χρειαστεί να κρατήσετε πρώτα την ισορροπία και μετά την ψυχραιμία σας. Πολλά τα στραβά και τα περίεργα …που θα δείτε και θα αντιμετωπίσετε από τον σύντροφο σας. Μέρα είναι… και θα περάσει.

Αισθηματική ζωή: 09/10

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δεν έχετε πια περισσότερο χρόνο για να διαπραγματευτείτε θέματα, που ακουμπάνε με την πίστη και την αφοσίωση μέσα στην ερωτική σχέση σας. Οι θετικές αστρολογικές όψεις της ημέρας σας σπρώχνουν σε αποφάσεις εδώ και τώρα.

Αισθηματική ζωή: 07/10

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Τα άστρα σήμερα θα είναι με το μέρος σας. Η διάθεση σας θα είναι μελαγχολική και η αδικαιολόγητη εσωστρέφεια σας, ίσως και να ενοχλήσει το έτερον σας ήμισυ. Μιλήστε ειλικρινά για αυτά που σας απασχολούν…. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν ‘πίεση’ για επανασύνδεση,

Αισθηματική ζωή: 09/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Μια σημαντική μέρα που θα πρέπει να ανασυνταχτείτε και να θέσετε σταθερές βάσεις για το πως θα κινηθείτε με το ταίρι σας εν σχέση με …..διακοπές και λοιπές ψυχαγωγικές συναναστροφές. Η διάθεση ακόμα και των ελεύθερων θα είναι πολύ καλή.. .με τις προσεγγίσεις που θα έχουν.

Ερωτική ζωή: 10/10

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Πολύς κόσμος και καινούργιες γνωριμίες έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην προσωπική σας ζωή…. και αυτό πιθανόν να είναι και ένα δύσκολο δίλημμα για όσους είναι ήδη σε σχέση – γάμο. Για τους υπολοίπους … αφεθείτε και απολαύστε το.

Αισθηματική ζωή:10/10

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, δείχνουν αποκλειστικά και μόνο το δικό σας παρόν και μέλλον, εφόσον γίνονται με βάση το γενέθλιο ωροσκοπιο και όχι μόνο από το ζωδιο σας.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.!