ερωτοσκοπιο 29/01 Κυριακή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 29/01 Κυριακή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Υπάρχει ένα θέμα αισθηματικό, που ανήκει στο χαμένο παρελθόν σας, αλλά ακόμη σιγοκαίει μέσα στην καρδιά σας. Αυτό από τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, θα βγει στην επιφάνεια και θα σας κάνει εκ νέου προτάσεις, με διαφορετικούς όρους αυτήν την φορά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Θα πρέπει να φροντίσετε παραπάνω τον εαυτό σας, καθώς το μόνο σίγουρό είναι ότι έχετε χαθεί μέσα σε έρωτες, χωρίς αύριο και τα σχετικά προβλήματα τους. Από την νέα εβδομάδα, ίσως και να πρέπει να πάρετε αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Πολλά τα καινούργια δέλεαρ, που σας έρχονται και σας δίνουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς οι free, είναι να αφήστε χώρο και χρόνο, σε όλους αυτούς που σας πλησιάζουν, για να σας αποδείξουν τι αξίζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Οι αλλαγές που ζητάτε να γίνουν στον αισθηματικό σας τομέα, συμπεριλαμβάνουν και εσάς. Ξεκινήστε με τον να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να του εκφράσετε όλα αυτά, που σας απασχολούν. Θα δείτε ότι η αντίδραση του θα είναι μόνο θετική.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκόπιο – Λέων
Είσαστε ιδιαίτερα έξυπνοι και ευρηματικοί και αυτό είναι και το κλειδί στην ποιοτική σας σχέση. Συνεχίστε έτσι, και θα δείτε όλες τις αντιστάσεις να κάμπτονται. Αυτοί που είναι ακόμη μόνοι, θα αλλάξουν περιβάλλοντα και θα ανανεωθούν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Τα εργασιακά σας καθήκοντα, σας έχουν παρασύρει σε ένα βαθύ πηγάδι που πραγματικά δεν ακούτε κανέναν. Το συντροφικό σας ταίρι, σας έρχεται με πολλά παράπονα από την αδιαφορία σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα έχουν ερωτικές προσεγγίσεις από νέο κόσμο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Με την Αφροδίτη αυτές τις ημέρες να τα λεει με τον Άρη, δίπλα – δίπλα, εσείς θα μπείτε σε μια λογική του να ξεκαθαρίσετε στην ζωή σας, τις περιπέτειες από την αληθινή αγάπη. Είναι και μια κίνηση, η οποία θα σας κάνει ψυχολογικά να είστε πολύ καλύτερα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ο σκοπός σας είναι πρακτικός. Δεν επιθυμείτε μέσα στον Φεβρουάριο να περάσετε τις δύσκολες τωρινές σας, αισθηματικές υποθέσεις. Πολλά και τα ζευγάρια, που θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν και να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στο μεταξύ τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι σκέψεις και τα αισθήματα σας έχουν γίνει ένα κουβάρι. Αυτό είναι και κάτι που μόνο να σας μπλοκάρει, μπορεί και να σας αφήνει χωρίς εξέλιξη. Μαζέψτε τις δυνάμεις σας και τώρα, που τα άστρα είναι ενισχυτικά επάνω σας, κάντε την κίνηση σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Η ανεμελιά τελειώνει. Εσείς θα βρεθείτε σε ένα μονοπάτι που θα σας οδηγήσει μόνο στο άτομο, που μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς μαζί του. Παρελθόν, περιπέτειες και πρόχειρα φλερτ, δεν θα σας χρειαστούν στο από εδώ και πέρα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Έχετε πει όλα αυτά που χρειάζονταν, στον άνθρωπο σας. Έχει έρθει πια η δική του σειρά, για να σας αποδείξει τα συναισθήματα του. Όσοι έχουν χωρίσει ή έστω για λίγο καιρό έχουν απομακρυνθεί από την σχέση τους, θα βρουν τους τρόπους της επανασύνδεσης.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Μπορείτε να ξεκουράσετε και λίγο το μυαλό σας, από όλα αυτά που έχουν συντελεστεί στην ζωή σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και να ασχοληθείτε με όλα αυτά, που σας ικανοποιούν. Μην αφήστε εκτός του καλούς σας φίλους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού