ερωτοσκοπιο 29/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

lathi-gynaikwn-ston-erwta

ερωτοσκοπιο 29/03 Τετάρτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Δεν έχετε και πολλά να πείτε. Το μόνο που σας νοιάζει, αυτήν την εποχή, είναι να λύσετε όλα αυτά τα οικονομικά – νομικά προβλήματα, που έχετε και να πάτε την ζωή σας, ένα βήμα πιο κάτω. Μην επιτρέψετε σε κανέναν, να σας χαλάσει τα σχέδια.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Αν και είσαστε σκληρά ζώδια, στο έρωτα δεν μπορείτε παρά να είσαστε τόσο τρυφεροί και καλοί, μέχρι σημείου εκμεταλλεύσεως. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το ισορροπήσετε, καθώς οι τελευταίες σας κατακτήσεις, ήταν απλά λαθεμένες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Αν και έχετε βαρεθεί, πια να εξηγείτε σε όλους, αυτά που αισθάνεστε, να είστε σίγουροι ότι ο Κυβερνήτης σας, σε θετικές όψεις με τον Άρη, θα σας κάνουν να γίνετε επιτέλους αντιληπτοί. Όλα τα άλλα, αφήστε τα στην άλλη πλευρά να τα διαχειριστεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Κάποιοι σας λένε υπερβολικά ευαίσθητους. Αυτό τελικά είναι το τρωτό σας σημείο που θα πρέπει άμεσα να κρύψετε. Σίγουρα, υπάρχει η μόνιμη ανάγκη για έναν σωστό και ποιοτικό σύντροφο, αλλά δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζετε κιόλας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα χρειαστεί να κάνετε το πρόγραμμα σας λάστιχο, έτσι ώστε να βολέψετε και να εξυπηρετήσετε τους ανθρώπους της ζωής σας. Αυτό σημαίνει και τον σύντροφο σας, που έχει τόσα πολλά να σας προτείνει για την ‘Άνοιξη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η δουλειά και το ασταμάτητο τρέξιμο, των τελευταίων εβδομάδων, σας έχει καταβάλει. Οι μέρες του Απριλίου, θα σας δώσουν και τα ευχάριστα σε οικονομικό επίπεδο. Οι ελεύθεροι, θα έχουν κάποιες ειδήσεις από ένα πρόσφατο τους φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Μπορεί αν είστε μόνοι, αλλά υπάρχουν τόσο καλοί φίλοι δίπλα σας, που δεν σας ενοχλεί αυτήν την εποχή η μοναξιά. Από την νέα εβδομάδα, που τα αστρολογικά είναι θετικά σε όλα τα αέρινα ζώδια, εσείς θα δείτε κάποιον από τα περιβάλλοντα σας, να σας κοιτά ερωτικά!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Είσαστε πολύ απασχολημένοι, με την καριέρα και τα οικονομικά σας. Αν και οι περισσότεροι Σκορπιοί, αυτήν την εποχή είναι μόνοι, από τον Απρίλιο, θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές γνωριμίες που θα βάλουν και πάλι τον έρωτα, στο στόχαστρο σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η ζήλια που σας εκπέμπει ο άνθρωπος σας, ίσως και κάποιες φορές να σας πιέζει. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για μια πιο ξεκάθαρη συζήτηση. Αυτοί που είναι μόνοι, να μην το βάζουν κάτω. Υπάρχει μια σειρά από γνωριμίες, που σας έρχονται μέσα στον επόμενο μήνα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Δεν έχετε και πολλά πια περιμένετε από το άδοξο σας παρελθόν. Το έχετε προσπαθήσει με όλους τους τρόπους, και τίποτα δεν εξελίσσεται. Ίσως και να είναι το κατάλληλο χρονικό σημείο, να ασχοληθείτε μόνο πια με εσάς και το μέλλον σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Από τις αρχές του νέου μήνα, θα χρειαστεί να βάλετε οικονομικά και αισθηματικά θέματα, σε σειρά και πια όπως βολεύει εσάς. Όσοι έχουν σχέση στο εξωτερικό, ίσως και χρειαστεί να ταξιδέψουν. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οι Free προσεχώς θα έχουν νέους έρωτες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Είναι ευνοϊκό το διάστημα, από σήμερα και μέχρι τις 05/04, που τα άστρα σας ευνοούν σε δράσεις γύρω από επανασυνδέσεις και ξεκαθαρίσματα. Όλα έχουν αλλάξει μέσα στην φιλοσοφία σας. Επίσης, θα πάτε πολύ καλύτερα στα εργασιακά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα