ερωτοσκοπιο 29/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ερωτοσκοπιο 29/04 Παρασκευή ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 23 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Έχετε δεχτεί έντονη και άδικη κριτική από τον άνθρωπο σας, που δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται τα δικά σας προβλήματα. Οι νυχτερινές ώρες σήμερα, θα είναι ιδανικές για αναλυτική συζήτηση και εύρεση λύσεων, που να είναι αποδεχτές και από τα δύο μέρη. Ενεργοποιηθείτε.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Όλο το 24ωρο, και από την αρχή της ημέρας θα είναι γεμάτο με κόσμο, που επιθυμεί και δηλώνει ότι θέλει να έχει την απόλυτη προσοχή σας. Εσείς δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα στον άνθρωπο σας, που έχει να σας προτείνει πολλά και ενδιαφέροντα, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Πολλά τα σκαμπανεβάσματα μέσα στον δεσμό / γάμος σας, κυρίως από τα λόγια των τρίτων. Οι μέρες με μια Αφροδίτη να σας κοιτά από τον Ταύρο, σίγουρα δεν βοηθάει κανέναν αέρινο. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην τεντώνετε τις καταστάσεις, στα άκρα τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μην δώσετε καινούργιες αφορμές για ένταση ή καυγά μέσα στην σχέση σας, καθώς τα αστρολογικά δεδομένα μέχρι τα τέλη του μήνα δεν ευνοούν κανένα ζώδιο του νερού. Αυτοί που βιώνουν χωρισμό, ας έρθουν πιο κοντά στις παρέες τους, σας ψυχολογικό αντίβαρο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Η μέρα θα σας κάνει αισθανθείτε αρκετά πιεσμένοι από το ταίρι ή την ερωτική σας σχέση. Σε αυτό φυσικά μπορεί να φταιει και το ταίρι σας. οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, ίσως χρειαστεί να μείνουν λίγο καιρό μόνοι τους για να αναπληρώσουν την χαμένη ενέργεια.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Πολλά αυτά που θα ακούσετε και θα δείτε σήμερα –αύριο…! Το συντροφικό σας ταίρι, έχει όλη την καλή διάθεση να σας αποπλανήσει και να σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση… και από την άλλη μια φρέσκια γνωριμία θα σας πολιορκήσει σφόδρα. Κρατήστε τις ισορροπίες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είσαστε ακόμα βεβαρημένοι – πικραμένοι, από την ερωτική απογοήτευση του πρόσφατου χρονικού διαστήματος. Οι μέρες θα είναι προς όφελος σας. Η Αφροδίτη σε όψεις με τον ανάδρομο Ερμή, δίνουν τις πιθανότητες, για να βγει στον δρόμο σας, κάποιο πρώην ταίρι σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Οι επιλογές της ημέρας είναι ευχάριστες και πάρα πολλές. Οι καλύτερες ιδέες θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, που επιθυμεί να περάσει ένα Σαββατοκύριακο μακριά από τα τετριμμένα. Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, πιθανόν να υπάρξει και μια μεγάλη εκδρομή.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Είσαστε κάτω από καλές πλανητικές όψεις, που σας κάνουν να έχετε όλα τα μάτια στραμμένα επάνω σας. Το αγαπημένο ταίρι σας πιθανόν να σας εκπλήξει ευχάριστα, με διάλογους για το μέλλον και επί του παρόντος για κοινές Πασχαλινές διακοπές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας, με άτομα που δεν σας δίνουν την προτεραιότητα, που τους δίνετε εσείς. Οι όψεις του Άρη προς το ζώδιό σας, σας βάζουν σε μια καλή διάθεση για τις βραδινές ώρες, όπου θα υπάρξει πληθώρα νέων και ιδιαίτερων γνωριμιών.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Έχετε ανάγκη για αρμονία και γαλήνη μέσα στην καθημερινότητα σας, και αυτό σήμερα θα εκφραστεί στον άνθρωπο σας. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου, θα υπάρξουν προσεγγίσεις και από παλιότερη γνωριμία που θα πρέπει να μην δεχτούν τόσο εύκολα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είστε υπό το κράτος του πανικού και της ανασφάλειας, και αυτό είναι καταφανέστατο. Έχετε μπερδέψει το παρόν με το παρελθόν σας, και των συναισθήματα αυτών. Καλύτερα αφήστε τις μέρες χαλαρά, να κυλήσουν προκειμένου να ισορροπήσετε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.