ερωτοσκοπιο 29/05 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtikes-14414

ερωτοσκοπιο 29/05 Κυριακή ωροσκοπιο

σεληνη σε 09 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Είναι οι μέρες που θα πρέπει να στηρίξετε παραπάνω τις προσωπικές σας επιλογές. Υπάρχει μια εξαιρετική περίοδος μέχρι την λήξη της εποχής των Διδύμων, που διάλογοι και δράσεις, μπορούν να ευδοκιμήσουν και να φέρουν κοντά, άτομα που πραγματικά αγαπιούνται.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Η υπομονή σας και άλλα καλά σας ζωδιακά χαρακτηριστικά, θα τεθούν υπό κρίση από εσάς τους ιδίους. Δεν είστε πια σε διάθεση να χαριστείτε σε κανέναν και αυτό θα το δείξετε. Οι μέρες οι τελευταίες του Μαίου, σας δίνουν αυτοπεποίθηση για να γυρίσετε τον τροχό της ζωής σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Οι επιλογές και οι απόψεις σας θα αλλάξουν από την επόμενη εβδομάδα. Όσο ο Ήλιος προχωράει στις επόμενες μοίρες του ζωδίου σας, τόσο πιο πολλά αυτά που θα μπορείτε να ξεμπερδέψετε και να λύσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Πολλά καλά σας περιμένουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η ημέρα σα,ς ξεκινάει με αρκετό κόσμο να σας ζητάει τον χρόνο και την προσοχή σας. Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση – δραστηριότητα, θα δείτε και ένα ταίρι να σας μιλάει για τις διακοπές του Καλοκαιριού…. και όχι μόνο. Πολλές και οι προτάσεις για τους αδέσμευτους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Οι σωστές επιλογές έχουν γίνει και το μόνο που απομένει πια είναι να δράξετε του καρπούς. Αυτοί που μέχρι το τέλος του μήνα αναμένουν κάποιες απαντήσεις, από το συντροφικό τους ταίρι, ίσως να έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις, που θα απογοητεύσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Κάνετε περιττά έξοδα. Αυτό πιθανόν να σας δίνει μια καλύτερη ψυχολογία, σε όλα αυτά που σας έχουν στερηθεί. Μέσα σε όλη αυτήν την δράση σας, μην ξεχάσετε τον σύντροφο σας, αλλά και τις καλές σας παρέες. Οι μοναχικοί Παρθένοι, θα έχουν ειδήσεις από μια παλιότερη τους γνωριμία.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ζείτε μέσα σε έναν λαβύρινθο δύσκολων καταστάσεων, που σας έχουν εξουθενώσει. Πολύς κόσμος, υποχρεώσεις δουλειά και κοινωνικές δραστηριότητες σας κάνουν να χάνετε την πολύτιμη ισορροπία σας. Αφιερώστε πρακτικό χρόνο πάνω σας, και αφήστε όλα τα άλλα για αργότερα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

tarw-taro-xartomanteia

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Οι κινήσεις σας είναι όλες με μέτρο και προϋπολογισμένες., Δεν θα ξαναπέσετε σε ερωτικά λάθη. Οι περισσότεροι Σκορπιοί αυτό το χρονικό διάστημα, έχουν μείνει μόνοι τους συνειδητά, και μακριά από προβληματικές καταστάσεις. Αναμείνατε τον Ιούνιο, που όλα θα αλλάξουν.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Τοξότης: Έχετε δημιουργήσει ένα μεγάλο χάσμα επικοινωνίας με τον άνθρωπο σας. Σε αυτό σίγουρα δεν σας φταινε τα αστρολογικά, αλλά μόνο ο κακός σας εαυτός και οι δράσεις του. Αν η προσωπική σας ζωή σας ενδιαφέρει, κάντε τις διορθωτικές σας κινήσεις άμεσα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Μην ξοδεύετε δυνάμεις πάνω σε καταστάσεις που και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε, ότι είναι ληγμένες. Μετρήστε τις ζημιές και τα οφέλη και βγάλτε τα πορίσματα σας, για το μέλλον. Οι χωρισμένοι από τις αρχές του Ιουνίου, θα έχουν νέα από το πρώην ταίρι τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε πια ήσυχοι ότι έχετε κάνει το καλύτερο δυνατό για την αισθηματική σας σχέση. Αυτό το εισπράττει και το ταίρι σας, που έχει σκοπό, λίαν συντόμως, να σας το ανταποδώσει. Οι FREE του ζωδίου θα έχουν ερωτικές προτάσεις μέσα από τον φιλικό τους κύκλο, όπου και θα πρέπει να φανούν φειδωλοί στις απαντήσεις τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Έχετε αρκετό χρόνο μέχρι την νέα σελήνη στις 05 Ιουνίου, θα διευθετήσετε τις ερωτικές σας εκκρεμότητες, όσες και αν είναι. Οι μέρες δεν θα χαρίσουν άλλες ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα. Καλύτερα μόνοι σας και με ήσυχο κεφάλι από τις κακοτοπιές.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.