ερωτοσκοπιο 29/06 Τετάρτη ωροσκοπιο

013large

ερωτοσκοπιο 29/06 Τετάρτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη είναι ιδανικές για να φύγετε από δύσκολες αισθηματικές ιστορίες, που μόνο σας κόβουν τους δρόμους. Ανακοινώστε άμεσα τις αποφάσεις σας, και αποφύγετε τις λεκτικές διαφορές, που θα σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος: Τώρα που ο Ερμής θα σταθεί, δίπλα στην Αφροδίτη το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να μπορέσετε επιτέλους να ανοίξετε το στόμα σας, και να κάνετε αποσαφήνιση σε όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν μέσα στην σχέση σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Αποχωρεί και ο τελευταίος γοργός πλανήτη από πάνω σας, άρα τώρα θα έχετε και την ευχέρεια να δείτε ποιον τελικά έχετε μέσα στην ερωτική σας ζωή, και αν αυτός αξίζει. Για όσους είναι μόνοι τους, οι ευκαιρίες για νέους έρωτες, θα παρουσιαστούν από παντού.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Κυνηγάτε την ευτυχία σε κάθε πρόσωπο. Αυτό είναι λάθος. Ο Ερμής στις πρώτες μοίρες σας, σας φωτίζει με γοητεία και αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να βρείτε ένα σοβαρό άτομο που να μπορεί να σας υποστηρίξει σε αισθηματικό επίπεδο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Μπορείτε να πείτε ότι ζείτε μια καλή περίοδο που όλα κινούνται με τους δικούς σας ρυθμούς. Αλλάξτε και τον τρόπο που επιτρέπετε και στο παρελθόν να ξαναμπαίνει στην ζωή σας, και πραγματικά θα δείτε τεράστιες πρακτικές βελτιώσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ο Κυβερνήτης σας εγκαταλείπει τους Διδύμους και περνάει στον ευαίσθητο Καρκίνο. Άρα για εσάς είναι μια ιδανική εποχή, που θα δείτε μεγάλες ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα να εμφανίζονται και να σας αποσπούν την δύσκολη προσοχή.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ανακατεύετε συνέχει στην καθημερινή σας ζωή, το παρόν και το παρελθόν. Αν αυτό συνεχιστεί και μέσα στον Ιούλιο, το αποτέλεσμα θα είναι να δυσαρεστήσετε άτομα που σας εμπιστεύονται τα συναισθήματα τους, και να μείνετε εν τέλει και μόνοι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Τα έχετε καλά με την μοναξιά. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας σκλαβώσει και το ωραίο αυτό Καλοκαίρι. Κάντε τις δημόσιες σας σχέσεις καθώς η νέα θέση του Ερμή, θα σας φέρει μπροστά σε νέα πρόσωπα που θα ζητήσουν την προσοχή σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Με το να κρύβετε τα αισθήματα σας, στο άτομο που ήδη σας έχει αποδείξει ότι το έχει καταλάβει, αλλά και σας ανταποκρίνεται θετικά, το μόνο που τελικά θα καταφέρετε, είναι να το διώξετε μακριά. Τα πλανητικά δεδομένα σίγουρα είναι με το μέρος σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι άνθρωποι του φιλικού σας περίγυρου θα σας φέρουν λίαν συντόμως σε επαφή με ένα νέο πρόσωπο, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σας μοιραίος έρωτας. Οι απογευματινές – βραδινές ώρες είναι γεμάτες πειρασμούς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Αν δεν μπορείτε να κάνετε και εσείς μια υποχώρηση για να διατηρήσετε σχέσεις και αληθινά συναισθήματα τότε βάζετε τα πάντα σε ένα ρίσκο, σε έναν κίνδυνο να χαθούν. Ζυγίστε σωστά και πάρτε τις αποφάσεις σας, όσο πιο νωρίς μπορείτε.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Κοιτάτε ύποπτα το συντροφικό σας ταίρι, που τον τελευταίο καιρό δείχνει να μην ανταποκρίνεται στις προτάσεις σας. Πριν πείτε το οτιδήποτε, καλύτερα ψάξτε σε εσάς, μήπως πρέπει από την δική σας μεριά να βελτιώσετε κάτι άμεσα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.