ερωτοσκοπιο 29/07 Παρασκευή ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 29/07 Παρασκευή ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Με τόσα καλά αστρολογικά δεδομένα πάνω από το κεφάλι σας, μόνο σε επιτυχίες μπορούν να σας οδηγήσουν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε τους τρόπους για να δελεάσετε και πάλι έναν παλιό σύντροφο, που ακόμη σας ενδιαφέρει.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος: Πολλές οι συναισθηματικές προτάσεις που υπάρχουν γύρω σας. Αυτό θα βοηθήσει καταλυτικά όλους αυτούς που επιθυμούν να φτιάξουν την ζωή τους, να βρουν έναν άνθρωπο που θα ταιριάζει στα δεδομένα τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Μικροκαβγάδες και εντάσεις έχει η μέρα και ίσως να διαρκέσουν μέχρι να λήξει ο μήνας. Ο κυβερνήτης σας προσεχώς αλλάζει οίκο και προχωράει στην Παρθένο, κάτι που θα σας δώσει αναταραχές σε επικοινωνιακό επίπεδο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι συναισθηματικές πόρτες που χτυπάτε σίγουρα θα ανοίξουν και θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε πολλά ζητήματα που ακόμη ενοχλούν. Αυτό θα ενισχυθεί και από τα καλά σας εργασιακά που ανθίζουν.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκόπιο – Λέων: Διαλέξτε μόνο αυτό που σας αξίζει. Ερμής και Αφροδίτη αλλάζουν σπίτι σε λίγες ημέρες. Αυτό σας δίνει και το προβάδισμα για να αλλάξετε τις παρούσες καταστάσεις ζωής που δεν σας ταιριάζουν. Για τους free, αυτό θα φέρει νέους έρωτες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Τα σημάδια που βλέπετε από μια ιδιαίτερη προσωπικότητα από τον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, ίσως να μην είναι και τόσο αθώα. Υπάρχει μια ερωτοφιλία, που λίαν συντόμως θα σας αποκαλυφθεί και θα σας ξαφνιάσει.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ευνοούνται όλες οι μορφές επανασυνδέσεις και εποικοδομητικής συναισθηματικής επικοινωνίας. Οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη θα δώσουν ευκαιρίες, συναντήσεις και λόγια που μπορούν να ξαναορίσουν τους δρόμους του έρωτα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Το ατίθασο και αεικίνητο μυαλό σας είναι και αυτό που συνεχώς δημιουργεί προβλήματα μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Είναι και το έντονο σεξαπίλ του ζωδίου βέβαια, αλλά κάντε αυτήν την εποχή μια παραπάνω προσπάθεια για να ισορροπήσετε με τον άνθρωπο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας, ακόμη και αν συναισθηματικά είστε μόνοι σας. Το αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας και σας δίνει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό, για να περάσετε καλά αυτό το Καλοκαίρι και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Διώξτε από το μυαλό σας, όλα αυτά που σας ενοχλούν και συσχετίζονται με καταστάσεις του παρελθόντος. Ακόμη και αν δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποια νέα προσωπικότητα να σας τραβήξει το ενδιαφέρον, εσείς μην κολλάτε πια στο τότε.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ανανεωμένοι είστε και αυτό το εκπέμπετε σε όλους, και ιδιαίτερα στον σύντροφο σας. Είναι μια καταπληκτική εποχή που μπορείτε να κάνετε αλλαγές πριν έρθει το Φθινόπωρο. Μέσα σε όλα αυτά συμπεριλάβετε και τις προτάσεις από το ταίρι σας.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Όλα τα ζευγάρια των Ιχθύων μετά από συνεχείς δυσκολίες, τώρα μόνο έχουν καταφέρει και έχουν ισορροπήσει σκέψεις και δράσεις. Οργανώστε από κοινού τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ακόμη και οι μόνοι θα έχουν νέες γνωριμίες που θα τους εντυπωσιάσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.