ερωτοσκοπιο 29/08 Δευτέρα ωροσκοπιο

kanones-sxesewn

ερωτοσκοπιο 29/08 Δευτέρα ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Αν αφήσετε λίγο τον εαυτό σας στα χέρια του αγαπημένου σας συντρόφου, σίγουρα θα αισθανθείτε καλύτερα. Μην χάνεστε μόνο μέσα σε εργασία και δημόσιες σχέσεις. Νέοι έρωτες είναι στο διάβα των χωρισμένων και των εργένηδων.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ταύρος: Διαθέστε παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να το είχατε κάνει εδώ και καιρό. Ο καινούργιος μήνας έρχεται γεμάτος με ευκαιρίες, ακόμη και για τους συζυγούς – συντρόφους που έχουν χωρίσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Δύσκολες ημέρες αυτές. Δεν θα πρέπει να κάνετε κάτι παραπάνω, θα ήταν λάθος. Μπορείτε να περιμένετε να λήξει η περίοδος των εκλείψεων, και μετά να προχωρήσετε σε ανακοινώσεις και πράξεις. Ειδικά για τους φρεσκοερωτευμένους, μια προσοχή παραπάνω στο παρελθόν εκάστου.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μην περιμένετε να συμβεί κάτι παραπάνω από το προφανές. Αν δεν κάνετε κάτι εσείς, το έτερο σας ήμισυ θα παραμείνει στάσιμο. Τα άστρα είναι θετικά για τα ζώδια του Νερού, άρα κινητοποιηθείτε άμεσα. Μόνο κέδρος θα έχετε.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκόπιο – Λέων: Επιβράβευση θα έχετε από το φιλικό σας περιβάλλον, για κάποιες σημαντικές επιτυχίες που έχετε φέρει εις πέρας. Μέσα σε όλη αυτή την κινητικότητα, θα δεχτείτε και ερωτικά καλέσματα από νέα πρόσωπα που μπορεί και να σας τραβήξουν την προσοχή.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Θα πρέπει να κάνετε μια παραπάνω προσπάθεια με τις εμμονές και τους φόβους σας, αν τελικά η επιθυμία σας είναι να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα που ο Ερμής είναι πάνω σας, εσείς μπορείτε να λάμψετε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ξεχωρίστε ποια είναι τα πρωτεύοντα και ποια τα ανούσια ζητήματα, που πρέπει να λύστε μέσα στη σχέση σας. Το συντροφικό σας ταίρι περιμένει από εσάς. Είσαστε δυνατοί αυτή την περίοδο, άρα κάντε τα δέοντα για όλους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Ανασυνταχθείτε. Ηγηθείτε των καταστάσεων και αποφασίστε τι θέλετε για το άμεσο μέλλον. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι υπέρ σας. Δεσμευμένοι και παντρεμένοι, θα λάβουν ειδήσεις από το παρελθόν που θα τους ταράξουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Οι σχέσεις που δεν έχουν καλά θεμέλια, μέσα στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα κουνηθούν υπερβολικά. Η Ηλιακή έκλειψη θα φωτίσει τα σκοτεινά σημεία, όπου και άμεσα θα πρέπει να γίνουν αλλαγές και βελτιώσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Οι δρόμοι σας είναι ανοιχτοί… και εσείς έτοιμοι να τους περπατήσετε. Ο καινούργιος μήνας που εισέρχεται, σας δίνει την υπεροχή και τη δυναμική για να φέρετε πιο κοντά σας τους φίλους και τα άτομα που αγαπάτε… και που σας αγαπούν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα δεχτείτε μια σειρά από παράπονα από τον άνθρωπο σας, που σας ζητά παραπάνω προσοχή και αγάπη. Ίσως και να έχει δίκιο. Ο κυβερνήτης σας σε όψεις με την Αφροδίτη, δίνει ερωτικές ευκαιρίες και στους free.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Κινηθείτε μέσα στον κόσμο που σας προσκαλεί. Είστε σε μια εξαιρετική αστρολογική περίοδο, που όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αποκαλύψεις για τους δεσμευμένους, και εκπλήξεις που θα ταράξουν τα ύδατα!
Ευκαιρίες αγάπης:*

tarw-taro-xartomanteia

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.