ερωτοσκοπιο 29/09 Πέμπτη ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

ερωτοσκοπιο 29/09 Πέμπτη ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας

ωροσκοπιο – Κριός: Αλλάξτε κάποια χαρακτηριστικά της καθημερινότητας σας και θα διαπιστώσετε ότι και όλα θα αλλάξουν, με πρώτο την ψυχολογία σας. Οι σχέσεις που δεν σας έχουν καλύψει συναισθηματικά, ίσως δεν θα πρέπει να συνεχίσουν μέσα στον επόμενο μήνα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Απομακρυνθείτε από φίλους και γνωστούς που δεν σας προσφέρουν τίποτα. Ο χαρακτήρας του ζωδίου σας έχει την τάση να μαζεύει τους πάντες. Αυτό είναι λάθος. Προστατέψτε τον εαυτό σας και την σχέση σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Κάποιοι από εσάς έχουν ξεπεράσει το μέτρο, και ακουμπάνε την υπερβολή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε δοθεί πολύ σε καταστάσεις, που είτε σας αδικούν πια ή έστω δεν σας αποδίδουν την αναλογία την προσφορών σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η εποχή και μέχρι τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, σας ωθεί να περάσετε σε πρακτικά ξεκαθαρίσματα στον αισθηματικό σας τομέα, που δεν ανταποκρίνεται όπως εσείς θα θέλατε. Επίσης εύνοια θα υπάρξει και για τους χωρισμένους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκόπιο – Λέων: Δοκιμάστε και κάτι διαφορετικό εσείς οι αδέσμευτοι. Το έχετε παρατηρήσει και οι ίδιοι ότι επιλέγετε ανθρώπους που έχουν ίδια χαρακτηριστικά. Αυτό τον καινούργιο μήνα προσπαθήστε να το αποβάλετε, δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Υπάρχουν άτομα στη ζωή σας που και εσείς έχετε αντιληφθεί ότι σας εμποδίζουν στην εξέλιξη των αισθηματικών σας. Είτε απλά σας ζηλεύουν, είτε σας θέλουν για αυτούς… και σας το δείχνουν με παράδοξο τρόπο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είσαστε στα καλύτερα σας, το ξέρετε και σας φαίνεται. Τώρα που όλη η ενέργεια του Ήλιου είναι πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς μπορείτε να φέρετε εις πέρας όλα αυτά που μέχρι τώρα σας καθυστερούσαν, και ειδικά τα αισθηματικά σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Ζείτε μεγάλες στιγμές. Ανοίξτε τα μάτια σας και δέστε την γλώσσα σας. Παλιός και καινούργιος κόσμος θα σας προσεγγίσει, με απώτερο σκοπό να σας κερδίσει. Πολλές οι προσφορές λοιπόν, κρατήστε μόνο ότι αξίζει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δεν είστε κατανοητοί από τον σύντροφο σας αυτές τις ημέρες, και αυτό πιθανόν να σας οδηγήσει μέσα στις επόμενες μέρες ίσως και ώρες, σε συγκρούσεις που θα ειπωθούν αλήθειες που θα πονέσουν…. αμφοτέρωθεν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Έχετε επάξια κερδίσει τον τίτλο του αυστηρού και του δύσκολου του ζωδιακού κύκλου. Αυτό είναι ως έναν βαθμό καλό για το προφίλ σας, αλλά να είστε και σε μια αφύπνιση μην διώξει και κάποιο άτομο που πραγματικά αξίζει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε οι απόλυτα υπεύθυνοι, που το πρόσωπο που σας επιθυμεί δεν βρίσκει χαραμάδα να εισέλθει στο μυαλό και στην καρδιά σας. Δοκιμάστε να γίνετε και πιο επικοινωνιακοί. Οι βραδινές ώρες θα αποδώσουν φλερτ για τους singles.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Μην δανείζεστε στοιχεία από συμπεριφορές και χαρακτήρες τρίτων. Αυτό είναι μια παθητική στάση που απλά δεν σας ταιριάζει. Τα άστρα και οι όψεις τους είναι βοηθητικές προς τις επιδιώξεις σας. Άρα εκμεταλλευτείτε την εποχή.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.