ερωτοσκοπιο 29/10 Σαββάτο ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

ερωτοσκοπιο 29/10 Σαββάτο ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη, και αυτό είναι κάτι που θα παρασύρει εσάς και τον άνθρωπο σας σε ευχάριστες δράσεις και συζητήσεις, για το επόμενο χρονικό διάστημα. Τυχεροί και οι ελεύθεροι, που τον νέο μήνα θα έχουν επιστροφές.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η γοητεία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Όλα τα ζώδια της γης, έχουν μια παραπάνω εύνοια από τα άστρα. Ακόμη και όσοι κάνουν την προσπάθεια τους να επανασυνδεθούν, θα έχουν ευκολίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι :Είσαστε διακριτικοί και το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να περιμένετε, τις αντιδράσεις από την πλευρά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Σκεφτείτε τι ακριβώς ζητάτε, καθώς από την νέα εβδομάδα, οι εξελίξεις θα τρέξουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Οι ανάγκες σας είναι μεγάλες, πια για συναισθηματική κάλυψη. Το άτομο που υπάρχει στην καθημερινότητα σας, δεν δείχνει να ανταποκρίνεται σε αυτά που του ζητάτε. Πολλοί και οι πειρασμοί που σας έρχονται και σας διορθώνουν την διάθεση.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Λέων: Δεχτείτε να ακούσετε τι έχουν να σας πουν και οι τρίτοι, που ίσως να έχουν και μια πιο μεγάλη εμπειρία από εσάς. Οι σχέσεις που έχουν τάση για επόμενα δεσμευτικά βήματα, θα πρέπει να περιμένουν, το επόμενο έτος… καλύτερα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Προσέξτε πολύ τα μπλεξίματα μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Ποτέ δεν καταλήγουν σε καλό. Μπορεί τα διλήμματα που εμφανίζονται να σας τραβάνε την προσοχή, όμως δεν ξέρετε ποτέ τι κρύβεται πίσω από αυτό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Υπάρχει αφθονία φίλων και καλών συνεργατών γύρω σας, όπου και θα διαπιστώσετε ότι… κάποιος από όλους αυτούς θα σας κλείσει πονηρά – ερωτικά το μάτι. Προσέχετε τι λέτε και τι τάζετε, και μην διαταράσσετε τις ισορροπίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Ο προορισμός των σχέσεων των Σκορπιών και μέσα στο τρέχον έτος, είναι να περάσουν σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο που θα τους δώσει την ευκαιρία να φτιάξουν την ζωή τους. Οι αδέσμευτοι είναι ένα βήμα, πριν βρουν το ταίρι τους το καρμικό.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η γενικότερη στάση σας, δεν είναι και η καλύτερη. Αυτό είναι ένα μόνιμο παράπονο που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας, αλλά δεν κάνετε και τίποτα ιδιαίτερο για να το διορθώσετε. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα βρουν τρόπους επανασύνδεσης.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ο ερωτικός σας τομέας, χρειάζεται πολλές βελτιώσεις και εσείς είστε αυτοί που πρέπει να κάνετε τις κινήσεις σας, για να βρείτε τις πολύτιμες ισορροπίες σας. Πολλές και οι εκδρομές – ταξίδια, που θα σας ανεβάσουν το κέφι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Πολλά τα πρόσωπα και οι καταστάσεις που εσείς πρέπει να ρυθμίσετε, ίσως και να κάνετε τον διαιτητή ανάμεσα σε τρίτους. Μέσα σε όλη αυτή την κινητικότητα μην ξεχνάτε και τον άνθρωπο σας, που θέλει την παρουσία σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Το παρελθόν θα σας παρουσιαστεί και θα ζητήσει να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία. Σίγουρα ούτε και εσείς έχετε ξεχάσει, τι ήταν αυτό που σας χώρισε. Ο νέος μήνας, σας επιφυλάσσει και κάποιες εκπλήξεις στα οικονομικά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.