ερωτοσκοπιο 30/01 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 30/01 Δευτέρα ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε αρχίσει και συνθέτετε το παζλ. Πολλές οι πληροφορίες. που σας έλειπαν για να βρείτε μια άκρη, μέσα στην περιπλοκότητα της σχέσης σας. Σε επόμενο τόνο, είστε και οι απόλυτα υπεύθυνοι, για τα βήματα και τις αποφάσεις. που θα ακολουθήσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Είσαστε σε μια ευχάριστη κατάσταση που όλα λειτουργούν υπέρ σας. Σχέσεις και οικονομικά, έχουν την τιμητική τους, από την πρώτη κιόλας ημέρα του Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε ασχοληθείτε, με όλα αυτά που σας κάνουν χαρούμενους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσείς, περιμένετε κάποιες απαντήσεις, από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που ίσως και να μην έρθει, μέσα στα χρονικά όρια που έχετε θέσει. Οι αποφάσεις δικές σας. Όσοι είναι ακόμη Free, αυτή η νέα εβδομάδα θα δώσει γνωριμίες και φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

xartomanteia

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Εσείς και τα νεύρα σας, έχετε τρομάξει αυτούς που είναι γύρω σας. Σίγουρα έχετε πολλά στο κεφάλι σας, αλλά μην χαλάτε και τις υπόλοιπες ισορροπίες. Οι σχέσεις που έχουν μπει σε διαδικασία χωρισμού, θα ξανασκεφτούν την περίπτωση μια ακόμη ευκαιρίας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Έχετε πολλά να πείτε, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμες οι συνθήκες, από την πλευρά του συντρόφου σας. Μετά τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, μπορείτε να επανέλθετε. Οι βραδινές ώρες, θα φέρουν κοντά στους αδέσμευτους, νέα φλερτ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος
Οι σκέψεις και τα λόγια σας έχουν προβληματίσει έντονα, τον άνθρωπο σας, που σας πλησιάζει με πολλές απορίες, για την από εδώ και μετά κοινή σας πορεία. Για τους solo, του ζωδίου, κάποια περίεργα πλησιάσματα θα έχουν από τον εργασιακό τους χώρο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Ζυγός
Η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Κάποιος από το πρόσφατο παρελθόν σας, έχει βάλει σκοπό του, να σας πλησιάσει και πάλι. Είναι θέμα λίγων ημερών για να τον δείτε μπροστά σας, ή να έχετε νεότερα του, έστω και μέσα από τρίτους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Το άτομο που σας ενδιαφέρει, καλύτερα να μην το κυνηγάτε. Ήδη έχετε πιέσει πολύ και αν το συνεχίσετε, θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Από τον νέο μήνα, ακόμη και οι σύζυγοι – σύντροφοι που έχουν χωρίσει ή απομακρυνθεί, θα έχουν ευκαιρίες για σμίξιμο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Πολλές οι ευθύνες και οι επαγγελματικές σας απαιτήσεις. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σας φέρει σε μια οικονομική σταθερότητα και άνεση, αλλά ίσως και να αδικεί τον άνθρωπο σας. Κάντε λοιπόν χώρο, και για την αισθηματική σας ζωή.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να υποστηρίζουν, αυτές τις ημέρες, όλα τα ζώδια της Γης, εσείς μπορείτε να καταφέρετε ότι επιθυμείτε στα αισθηματικά σας. Ακόμη και το άτομο που στο τώρα, σας απορρίπτει, είναι θέμα λίγου χρόνου για να σας πει το ΝΑΙ.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Αφήστε τις άσχημες εμπειρίες και εικόνες να χαθούν από την μνήμην σας. Δεν υπάρχει κανείς πρακτικός λόγος, για να είστε κολλημένοι εκεί. Οι δεσμοί που έχουν αποδείξει την αγάπη και την σταθερότητα τους, ίσως και να έχει έρθει η ώρα για το επόμενο βήμα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Οι συνθήκες μέσα στην ερωτική σας σχέση, είναι μέτριες. Αυτό που πρέπει να κάνετε και χωρίς άλλη καθυστέρηση είναι, να μιλήσετε ευθέως και πιο ανοιχτά με τον άνθρωπο σας. Εκπλήξεις για τους free, που θα δεχτούν νέες προτάσεις που θα τους δελεάσουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

tarw-wroskopio-4