ερωτοσκοπιο 30/01 Σαββατόβραδο ωροσκοπιο

zwdia-evdomadiaies-20261014

ερωτοσκοπιο 30/01 ερωτικό Σαββατόβραδο ωροσκοπιο

σεληνη 20 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Θέλετε να σπάσετε την ρουτίνα, και σε αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν οι φίλοι σας. Η μόνιμη ενασχόληση σας με το ταίρι σας πιθανόν να σας έχει εγκλωβίσει σε ίδιες συμπεριφορές. Οι μέρες αστρολογικά σας ευνοούν για εκδρομές .
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος : Καλές οι συνθήκες για να επανορθώσετε τυχόν λάθη και παραλήψεις, που αδίκησαν το ταίρι σας τις τελευταίες εβδομάδες. Για όσους έχουν το τρίτο δεκαήμερο του ζωδιου τους, θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα τους ανανεώσουν σαν ζευγάρι.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Οι πιέσεις που σας ασκούνται, εν τέλει θα σας οδηγήσουν σε μεγάλα ξεκαθαρίσματα. Αν σας απαιτούν λύσεις περί δεσμεύσεων ή οριστικού χωρισμού… πάρτε τον χρόνο σας και μην ενδώσετε. Ζυγίστε, σκεφτείτε και μην μιλήσετε αν δεν είστε καθ’όλα έτοιμοι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η υπερβολική αυτοπεποίθηση που έχετε εκ ζωδιου, θα σας λύσει και τα χέρια στα ερωτικά σκαμπανεβάσματα που έχετε μέσα στον δεσμό ή τον γάμο σας. Οι μέρες μέχρι τις 08/02-16, θα σας αποδώσουν δικαιολογίες και απαντήσεις. Αυτοί που χωρίσουν… ας ρίξουν και μια δεύτερη ματιά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκόπιο – Λέων: Μια έντονα επικριτική διάθεση έχετε αυτές τις ημέρες που έχει κουράσει τον άνθρωπο σας. Αν αυτό προέρχεται από τρίτα περιβάλλοντα τότε ισορροπήστε πρώτα με αυτά…και περιορίστε την υπερβολή.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ο έρωτας έχει στήσει γιορτή αυτές τις ημέρες στο στρατόπεδο των απανταχού Παρθένων. Αποφύγετε όμως τις ζήλιες προς τον άνθρωπο σας που σίγουρα σας προβληματίζει τον τελευταίο καιρό. Για όσους έχουν 2πλή ζωή…ας προσέχουν τις αποκαλύψεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Πολλές οι διαπραγματεύσεις και τελικά οι συμφωνίες που θα προκύψουν σήμερα και αύριο με τον σύντροφο σας που επιθυμεί κάτι πια περισσότερο σε αυτήν την σχέση, που όλα δείχνουν ότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Πολλά τα θέματα που πρέπει να ρυθμίσετε μέσα στην εβδομάδα σε σχέση με την αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα η μέρα θα βοηθήσει με μια Αφροδίτη να δίνει την ερωτική της εύνοια σε όλα τα ζωδια της φωτιάς. Για όσους επιθυμούν να μείνουν μόνοι ας το πουν, το να το μαντέψει ο άλλος είναι άσχημο!
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η μέρα θα ξεκινήσει με πολύ κόσμο να έχει απαιτήσεις από εσάς και την ζωής. Φίλοι – γνωστοί, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, συνεργάτες σε ένα φαύλο κύκλο σας απορροφούν. Κάντε ότι χρειάζεται και μην καταναλώστε σε περιττά.
Ευκαιρίες αγάπης:***
:
ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Σήμερα και αύριο θα κληθείτε να διαχειριστείτε δύσκολες καταστάσεις στον οικογενειακό σας περίγυρο. Οι όψεις του Δία, σας δίνουν την υπεροχή για να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις, και να ισορροπήσετε γεγονότα και πρόσωπα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Τα σχέδια σας θα σταθεροποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, και ιδίως αυτά που αφορούν την ερωτική σας ζωή ή την οικογένεια. Η υλική υποστήριξη, που ήδη έχετε από τον Δία που θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες, το προσεχές διάστημα και θα σας κάνει πιο τολμηρούς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Θετική ημέρα με πολύ κόσμο να σας περιτριγυρίζει. Αυτοί που είναι ακόμη είναι, ίσως δεχτούν και κάποια κρούση από τον εργασιακό τους κύκλο για κάτι περισσότερο. Οι μέρες μέχρι τις 08/02 σας βάζουν στο προσκήνιο πολλών ατόμων, που όλοι επιθυμούν κάτι από εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:*

• Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με
προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.