ερωτοσκοπιο 30/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

erwtiki-astrologia

ερωτοσκοπιο 30/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

σεληνη σε χάση 24 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Μετριάστε τους όποιους φόβους σας και μην εκθέτετε τον εαυτό σας. Οι τρίτοι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να σας καταλάβουν. Αυτό αν επιθυμείτε μπορείτε να το εξομολογηθείτε στον άνθρωπο σας. Οι αδέσμευτοι τις βραδινές ώρες θα έχουν πικάντικες γνωριμίες.

Ευκαιρίες αγάπης: **

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Ταύρος : Προχωράτε πολύ καλά πάνω στα σχέδια σας. Αυτό θα σας φέρει κοντά στην ολοκλήρωση των στόχων σας. Από τις αρχές του Καλοκαιριού, θα μπορέσετε να συσχετιστείτε εσείς οι ελεύθεροι, με άτομα που σας ταιριάζουν και μπορούν να σας κάνουν, και πάλι να δείτε την θετική πλευρά της ζωής.

Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Εσείς είστε οι καλύτεροι όλων, καθώς όλοι σας κοιτάνε και κάτι αποζητούν από εσάς. Σε αυτό εσωκλείεται, η οικογένεια σας, οι κοντινοί σας φίλοι, οι εργασιακές σας υποχρεώσεις, και ο δικός σας άνθρωπο σας. Έχετε άπλετο χρόνο μπροστά σας …για να τους ευχαριστήσετε όλους στο έπακρο.

Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Ήδη διαισθάνεστε ένα πάγωμα στα αισθήματα σας, αλλά και κάτι αντίστοιχο στον σύντροφο σας. Μην αφήστε την κατάσταση να φύγει εκτός ελέγχου. Οι όψεις του Άρη με την σελήνη, δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη, αλλά αντιθέτως δημιουργούν εντάσεις από το πουθενά.

zwdia

Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Το ψυχολογικό σας κομμάτι, είναι στο ζενίθ. Σε αυτό συμβάλει και η εξαιρετική ερωτική σας κατάσταση, που μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ακινησίας και μεταβολών, έχει πια ισορροπήσει και προσεχώς θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράματα.

Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Βγάλτε από την πλάτη σας, καταστάσεις που μόνο σας καθυστερούν και σας δυναμιτίζουν το παρόν. Αν αυτό λέγεται, ακατάλληλος σύντροφος, ή σχέση με πολλά πίσω – μπρος, καλύτερα να μείνετε μόνοι σας. Για τους Παρθένους, που είναι ακόμη στις τάξεις των αδέσμευτων, ο μήνας του Ιουνίου, θα δώσει ευκαιρίες για γνωριμίες.

Ευκαιρίες αγάπης:***

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ωροσκοπιο – Ζυγός: Το ζητούμενο σας για να αισθανθείτε πιο πλήρεις με την ερωτική σας ζωή, δεν το έχει εντοπίσει ακόμη ο σύντροφος σας. Κάντε την ζωή του πιο εύκολη, και πείτε του, αποκαλύψτε του ευθέως όλα αυτά, που πιθανόν να ‘λαδώσουν’, την ροή της σχέσης σας.

Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Προχωράτε και μόνοι σας. Το σκορπικό σας αίμα δεν αντιλαμβάνεται πια χωρισμούς και σχετικές απογοητεύεις. Ο Άρης επάνω σας, έχει κάνει το θαύμα του και σας δίνει την ζωντάνια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε ενεργά, και με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.

Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Τα πιστεύω σας έχουν ήδη ανατραπεί, από όλα αυτά που έχετε βιώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Το μόνο που απομένει, είναι εσείς προσωπικά να αποφασίσετε αν τελικά οι νέες συνθήκες σας ταιριάζουν ή όχι.

Ευκαιρίες αγάπης:***

taro-oroskopio-54

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Πολύς κόσμος προσπαθεί να συμβάλλει στην καλή σας διάθεση. Αυτό θα το καταφέρει πολύ καλύτερα, μια καινούργια γνωριμία που είναι πολλά υποσχόμενη , αλλά και κοντά στις ιδιαίτερα δύσκολες προδιαγραφές σας. Τολμήστε λοιπόν.

Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η αναμονή δεν είναι για το ζώδιο σας. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα σας δώσει την υπεροχή λόγου και κίνησης για να ξεκαθαρίσετε, την προσωπική σας ζωή, από βαρίδια. Μην κολλήσετε στην πολυετία και στη συνήθεια. Κάντε την προσωπική σας ανατροπή.

Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η ευθεία πορεία που έχετε, δεν θα ανακοπεί πια από λάθος επιλογές. Οι Ποσειδώνας και Ουρανός, είναι σύμμαχοι σας και θα σας φανερώσουν προσεχώς ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες μπορείτε να βελτιώσετε την προσωπική σας σχέση – γάμο.

Ευκαιρίες αγάπης:**

tarw-erwtoskopio