ερωτοσκοπιο 30/06 Πέμπτη ωροσκοπιο

IMG_22397582340242

ερωτοσκοπιο 30/06 Πέμπτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Οι συμπεριφορές που θα εισπράξετε από το ταίρι σας, μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την μετέπειτα πορεία σας. Αν τελικά κάτι δεν σας ταιριάζει, μιλήστε και από κοινού διορθώστε το.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη. Αυτό προκύπτει από τις καταπληκτικές όψεις του κυβερνήτη σας με τον Ήλιο. Αυτό σας δίνει και αρκετές ευκαιρίες, για να οργανώσετε το Καλοκαίρι σας. Ακόμη και όσοι βιώνουν ερωτική απογοήτευση, θα αισθανθούν καλύτερα με τις παρέες τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Να μην φοβηθείτε καθόλου, να κάνετε νέα ξεκινήματα και σε καριέρα και σε ερωτική ζωή. Όλο το χρονικό διάστημα, και μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου, μπορείτε να οργανωθείτε και να βρείτε πρακτικές διεξόδους, σε όλα αυτά που σας απασχολούν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η μέρα σας θα ξεκινήσει με πολλές προτάσεις από τα οικεία σας περιβάλλοντα αλλά και τον άνθρωπο σας. Όλα συντελούνται μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, άρα κάντε πιο συγκεκριμένες τις ευχές σας. Ακόμη και οι σκέψεις για άμεση επανασύνδεση θα έχουν τύχη.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Χρειάζεστε ακόμη και λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που είναι μέσα στο μυαλό και στην καρδιά σας. Πριν προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο, φροντίστε να έχετε ισορροπήσει πρώτα εσείς, γιατί αλλιώς θα αδικήσετε τον επόμενο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Όλοι σας τραβούν σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Όλοι όπως πάντα, σας ζητούν μια εξυπηρέτηση και χρόνο από την ζωή σας. Μέσα σε όλα αυτά και ένα ταίρι, με τον τουριστικό οδηγό ανά χείρας, να περιμένει τις δικές σας καλοκαιρινές προτάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Προσοχή σε όλα αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται, ιδίως άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Οι μέρες με τόσο έντονη αστρολογική φόρτιση, μόνο σε λάθος δράσεις μπορούν να οδηγήσουν. Αυτό να το έχετε κατά νου και στα εργασιακά σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Έχετε πέσει στην παγίδα των εμμονών και των φοβιών. Αυτό ξεκινάει από το παρελθόν σας και όλα αυτά που ανεχτήκατε, από λάθος ανθρώπους και συμπεριφορές. Αυτό με την κίνηση του Ερμή από σήμερα στα νερά του Καρκίνου, θα αρχίσει να υποχωρεί.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η ζωτικότητα σας είναι στα ύψη. Ετοιμάζεστε για εκδρομές μικρές και μεγαλύτερες, και αυτό σας έχει φτιάξει μια καταπληκτική ψυχολογία. Οι ελεύθεροι θα μπορέσουν να ψάξουν για κάτι, που τους ταιριάζει και οι εν σχέση να μιλήσουν για κάτι περισσότερο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Από την φύση σας είσαστε ήρεμοι και το μόνο που χρειάζεται αυτήν την εποχή, είναι να μείνετε μακριά από προβλήματα και δυσλειτουργικές σχέσεις. Οι επιπόλαιες κινήσεις του παρελθόντος, το μόνο που σας πρόσφεραν ήταν αισθηματική απομόνωση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι σκέψεις σας συνάδουν με του συντρόφου σας και αυτό είναι κάτι, που μπορεί μέσα στον μήνα του Ιουλίου να σας οδηγήσει σε δεσμεύσεις ή σοβαρές αποφάσεις για συμπόρευση. Ζητήματα που απασχολούν τους χωρισμένους, θα λυθούν και θα οδηγήσουν στην επανένωση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Η ισορροπία είναι το ποθούμενο για εσάς. Αυτό ισχύει και για τον αισθηματικό και για τον εργασιακό τομέα. Πάντως μέχρι να λήξει η εβδομάδα, και οι ελεύθεροι και οι δεσμευμένοι θα έχουν πολλές ειδήσεις από το παρελθόν τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.