ερωτοσκοπιο 30/07 Σάββατο ωροσκοπιο

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ερωτοσκοπιο 30/07 Σάββατο ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Η μέρα θα είναι γεμάτη από απρόβλεπτες καταστάσεις που χρειάζονται σίγουρα, την απόλυτη προσοχή σας. Αυτό μπορεί να αφορά την αισθηματική σας ζωή, και όλους αυτούς τους τρίτους, που έχουν χωθεί ανάμεσα σας τώρα τελευταία.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Πολλά τα κρυφά της ψυχής σας, που είναι σε πλήρη σκοτάδι. Αυτός ίσως είναι και ένας πρακτικός τρόπος, για να προφυλάξετε την καρδιά και τα συναισθήματα σας από λάθος συμπεριφορές τρίτων. Από τον Αύγουστο και μετά όλα θα γαληνέψουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Ο κυβερνήτης σας περνάει προσεχώς, στο καλό παιδί του ζωδιακού. Αυτή η νέα ζωδιακή θέση σας ευνοεί πάρα πολύ σε κάθε τυχόν επιδίωξη που μπορεί να έχετε στα αισθηματικά σας. Ακόμη ανοίγει τις πόρτες και στο παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Πολλές οι εκπλήξεις, που θα σας φανερωθούν από τις πρώτες κιόλας μέρες του νέου μήνα. Εσείς ειδικά οι αδέσμευτοι, θα δεχτείτε μια σειρά από νέα πρόσωπα που μπορούν να σας εντάξουν στον κύκλο τους. Ίσως και μέσα στην καρδιά τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Έχετε ήδη αρχίσει και σχηματίζει την τελική σας άποψη για το άτομο, που προσφάτως έχει εισέλθει στην ζωή σας. Είτε αυτό λέγεται νέα γνωριμία, είτε μια απόπειρα επανασύνδεσης. Όσο ο Ήλιος θα είναι επάνω σας, όλα θα είναι πιθανά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Είσαστε με τα χέρια απλωμένα και περιμένετε …Ερμή και Αφροδίτη. Αυτό σημαίνει και πολλές σημαντικές αλλαγές σε αισθήματα και σχετικές εκκρεμότητες. Από την νέα εβδομάδα, οργανώσετε τις προτάσεις σας, έρχονται εκπλήξεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Θα είναι ένα δύσκολο 24ωρο, που θα πρέπει να συντονιστείτε και εσείς και τα λόγια σας. Το συντροφικό σας ταίρι είναι έτοιμο να σας κάνει προτάσεις ζωής, που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας πιέσει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Αισθάνεστε ότι πνίγεστε μέσα σε σχέσεις, που δεν σας προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τα προσδοκώμενα. Αν τελικά, έχετε ανάγκη για κάτι περισσότερο, τότε ανακοινώσετε το, και μην κάνετε το γνωστό λάθος που έχει κακοφημίσει το ζώδιο σας!
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Οι συμπεριφορές σας είναι πραγματικά ακατανόητες σε όλους, ακόμη και στον άνθρωπο σας. Αυτό ίσως πηγάζει από την εσώτερη σας ανάγκη για αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας. Συζητήστε το και βρείτε την καλύτερη κοινή λύση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είστε το μοναδικό ζώδιο που αυτήν την εποχή, και με τόση αστρολογική κινητικότητα, δεν έχε επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο. Από τον νέο μήνα, όλα θα εξελιχθούν, προς το καλύτερο, με αποτέλεσμα ακόμη και οι χωρισμένοι, να έρθουν πιο κοντά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Είσαστε ανανεωμένοι παντού. Όλα μπορούν πια να γίνουν πραγματικότητα. Εσείς που θα ταξιδέψετε προσεχώς, και είστε ακόμη στο κλαμπ των χωρισμένων, θα έχετε νέες ευκαιρίες που θα σας βάλουν και πάλι στα μονοπάτια του έρωτα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Οι σκέψεις σας ακούγονται! Έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια, που είστε πραγματικά ένα βήμα πριν κάνετε τις αποκαλύψεις σας. Πιο τυχεροί, της εποχής, οι ελεύθεροι που θα περικυκλωθούν από νέα φλερτ.
Ευκαιρίες αγάπης:***

tarw-taro-xartomanteia

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.