ερωτοσκοπιο 30/09 Παρασκευή ωροσκοπιο

18-20-aprilioy-14-erwtas-afthonia

ερωτοσκοπιο 30/09 Παρασκευή ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέσης – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός: Κοιτάζετε τις σχέσεις των άλλων και τις ζηλεύετε. Λάθος. Αυτό που δείχνουν, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πραγματικά μπορεί να συμβαίνει στο παρασκήνιο. Εσείς ασχοληθείτε πιο αναλυτικά με τη δική σας ζωή και τον άνθρωπο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Το να σας κοιτούν στα μάτια, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσατε να έχετε. Αυτό το ζητάτε και από τον σύντροφο σας. Από τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου, σας περιμένουν και ευχάριστες ειδήσεις εσάς του free από το παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Σκέψεις και λόγια δεν έχουν κάποια συνάρτηση. Είσαστε απόλύτα μπερδεμένοι, και το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεστε αρκετό χρόνο για να έρθετε και πάλι στην ισορροπία σας. Οι σε σχέση ας το προσέξουν αυτό πολύ περισσότερο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα χρειαστεί να κάνετε τον διαιτητή. Οικογενειακές υποθέσεις, ζητήματα εργασίας, ο άνθρωπος σας… όλοι κάτι έχουν να ζητήσουν από εσάς. Με την υπομονή που σας χαρακτηρίζει, θα τα καταφέρετε όλα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Και εσείς κρίνετε πια ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα παραπάνω με την σχέση σας. Είσαστε κάτω από μια εξαιρετική αστρολογική περίοδο, που και οι υποθέσεις των οικονομικών αλλά και τα αισθηματικά θέματα, σας υποστηρίζουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Σκεφτείτε πριν δώσετε τις απαντήσεις που σας έχουν ζητήσει. Αν τελικά δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, ζητήστε παραπάνω χρόνο. Δεν είστε από αυτούς που πιέζονται. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι, ας μην τρέξουν σε κάποιο νέο ερωτικό σινιάλο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ότι και να ζητήσετε εσείς… αυτό θα γίνει. Από τις πρώτες ημέρες του καινούργιου μήνα, θα διαπιστώσετε πολύ κόσμο να σας προσεγγίζει και να ζητάει την ερωτική σας προσοχή. Πιθανόν μέσα σε αυτούς, να είναι και κάποιος από το πρόσφατο παρελθόν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός: Είναι μεγάλο το άγχος σας για την αισθηματική σας ζωή, που όλα δείχνουν ότι δεν έχει καλή πορεία. Ωστόσο, με δυνατό σύμμαχο σας την Αφροδίτη, μπορείτε να μιλήσετε και να διευκρινίσετε αυτά που υπάρχουν στο μυαλό σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου για να καθυστερείτε. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και πάρτε τις αποφάσεις σας από κοινού. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα δεχτούν τα ερωτικά πυρά από έναν συνάδελφό ή φίλο.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ζείτε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιθυμείτε. Μπορείτε να κάνετε τώρα τις επιλογές και τα ξεκαθαρίσματα σας. Σίγουρα δεν υπάρχει άλλη υπομονή και χρόνος. Οι εργένηδες, θα προσεγγιστούν από νέες γνωριμίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η κινητικότητα που έχετε αυτό το διάστημα μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, θα σας φέρει πολύ κοντά σε άτομα που μπορούν να έλξουν το δύσκολο σας ενδιαφέρον. Προσοχή όμως στους σε σχέση, καθώς αυτό μπορεί να αποτελέσει αιτία καυγάδων με το ταίρι τους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ιχθύες: Είναι πολλές οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει σε ερωτικά ζητήματα. Όλος ο καινούργιος μήνας σας δίνει τις πρακτικές ευκαιρίες για να λύσετε και να διορθώσετε λάθη και παραλήψεις. Σκεφτείτε ποιον θα κρατήσετε κοντά σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.