ερωτοσκοπιο 3/03 Πέμπτη ωροσκοπιο

synastria-amoivaia-elksi

ερωτοσκοπιο 03/03 Πέμπτη ωροσκοπιο
σεληνη σε χάση 24 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Πολύς κόσμος και γνωριμίες έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ερωτική σας ζωή…. και αυτό πιθανόν να είναι και ένα δίλημμα για όσους είναι ήδη σε δεσμό – γάμο. Για τους υπολοίπους … τα καλυτερότερα έρχονται.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

 

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Προβλήματα στην επικοινωνία αντιμετωπίζετε συνεχώς μέσα στον δεσμό σας. Οι μέρες και οι νύχτες είναι γεμάτες από υπερβολές και εντάσεις που δεν οδηγού πουθενά. Ίσως να φταιει και η αναποφασιστικότητα του ανθρώπου που στέκεται δίπλα σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Η χαλαρή σας διάθεση θα προβληματίσει τον άνθρωπο σας. Οι μέρες με ένα αστρολογικό σκηνικό αρκετά δύσκολο για όλα τα δεκαήμερα του ζωδιου, δεν δίνουν τις σωστές ευκαιρίες για ώριμο και εποικοδομητικό διάλογο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Πολύ μεγάλος ο φόρτος εργασίας στην καθημερινότητα σας, που ίσως και να αδικεί τον σύντροφο σας, που δηλώνει σε απομάκρυνση από την ζωή σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδιου τους, ίσως να σκεφτούν μέχρι και τον χωρισμό.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Τα άστρα σήμερα είναι με το δικό σας μέρος. Η διάθεση σας θα είναι μελαγχολική, και αυτό πιθανόν να ενοχλήσει το έτερον σας ήμισυ. Μιλήστε άνετα για αυτά που σας απασχολούν…. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν πίεση για επανασύνδεση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Είσαστε λίγες ημέρες προ της αφίξεως της Αφροδίτης και του Άρη στον οίκο σας. Όλα είναι σε έναν αναβρασμό….και αυτό πιθανόν να μπερδέψει το μυαλό και την καρδιά σας. Μην σκεφτείτε να γυρίσετε πίσω στο παρελθόν, όσο μόνοι και αν αισθάνεστε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι μέρες και οι νύχτες έχουν επηρεάσει τον ψυχικό σας κόσμο, και πιθανόν σήμερα να αισθάνεστε απομονωμένοι και ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει. Η όψη της Αφροδίτη με τον οίκο σας, θα σας δώσει την ζωτική ενέργεια που σας χρειάζεται.
Ευκαιρίες αγάπης:*

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Οι συνθήκες που έχετε δημιουργήσει στην ερωτική σας καθημερινότητα, μάλλον δεν σας αντικατοπτρίζουν πια. Η νύχτα σας, θα έχει αρκετή φασαρία από άτομα που δεν σας ελκύουν καθόλου. Ωστόσο μην δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέστε να τηρήσετε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Τοξότης: Θα βάλετε το μυαλό σας σε πλήρη λειτουργία, καθώς το ταίρι σας…δείχνει δείγματα συμπεριφοράς που δεν σας αρέσουν. Οι αδέσμευτοι θα τύχουν τις βραδινές ώρες ερωτικών προκλήσεων …που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Επιτυχημένες αποφάσεις θα παρθούν από κοινού με το ταίρι σας σήμερα και μέχρι τις 09/03 , για τις ψυχαγωγικές σας δράσεις προσεχώς. Όσοι έχουν μείνει μόνοι, θα λάβουν προτάσεις από τον φιλικό τους περίγυρο …για κάτι ανάλογο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Τραβάτε την προσοχή θετικά…και το ξέρετε. Οι μέρες μέχρι και τις 05/03, είναι άκρως ερωτικές για όλους τους Υδροχόους. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τους δεσμευμένους, που έχουν την διάθεση να ανανεώσουν το ταίρι τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Δώστε μια παραπάνω προσοχή σήμερα σε αυτά που θα ακούσετε από τα τρίτα πρόσωπα για τον σύντροφο σας. Έχετε την τάση οι ελεύθεροι να ξεφύγετε από τις ανάλαφρες περιπέτειες…. και να προχωρήσετε σε κάτι πιο ποιοτικό.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.