ερωτοσκοπιο 31/01 Τρίτη ωροσκοπιο

IMG_22397582340242

ερωτοσκοπιο 31/01 Τρίτη ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Εσείς είσαστε οι πρωταγωνιστές των ημερών. Όλα τα άστρα του ουρανού σας χαμογελούν και εν δυνάμει σας κάνουν όλα τα χατίρια. Μπορείτε με τον καλό σας τον τρόπο, μέχρι και να ξαναζεστάνετε σχέσεις οι οποίες έχουν χαθεί στο πρόσφατο παρελθόν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, πρέπει να συντονίσετε τις δράσεις σας. Πολύς ο κόσμος, που επιθυμεί να σας δει. Μέσα σε αυτά και αυτή η καινούργια προσωπικότητα που τον τελευταίο καιρό, σας γνέφει με ερωτικό τρόπο!
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Εσείς και η δύσκολη σας προσωπικότητα, έχετε για ακόμη μια φορά στεναχωρήσει τον σύντροφο σας. Σίγουρα μπορεί να είστε πιεσμένοι από τα οικονομικά σας, αλλά τουλάχιστον μέσα στην σχέση σας, κρατήστε τις ισορροπίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Πολλά τα άσχημα λόγια που έχετε ανταλλάξει με το άτομο της καρδιάς σας, αυτές τις τελευταίες ημέρες. Σίγουρα αυτό πρέπει άμεσα να το διορθώσετε. Οι όψεις της Αφροδίτης, σας ευνοούν για να βρείτε, τι είναι αυτό που σας προκαλεί τις εντάσεις και να το λύσετε.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων
Μπορείτε να πείτε μετά βεβαιότητας, ότι όλα αυτά που είχαν δημιουργήσει έριδες και προβλήματα, μέσα στην σχέση σας, τώρα έχουν επιλυθεί. Από τον ερχόμενο μήνα, να περιμένετε εξελίξεις και σοβαρές προτάσεις, από τον αγαπημένο σας σύντροφο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Η ευτυχία δεν είναι πέλαγος να πέσετε μέσα και να κολυμπήσετε. Είναι μια κατάσταση που πρέπει καθημερινά, να την χτίζετε μαζί με τον άνθρωπο σας. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, είναι θέμα λίγων ημερών να δουν το πρώην ταίρι τους, να τους ξανα – διεκδικεί.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Ζυγός
Με τον Κυβερνήτη σας, δίπλα στον γοητευτικό Άρη, εσείς θα έχετε πολλές νέες προτάσεις, που θα σας δελεάσουν. Επιπροσθέτως να περιμένετε και πολλές επιτυχίες και ροή χρήματος, στα οικονομικά σας. Ακόμη και οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Οι μέρες απαιτούν από εσάς πιο σβέλτες και πρακτικές κινήσεις. Δώστε μια παραπάνω ώθηση, για να σταθεροποιηθείτε περισσότερο για οικονομικά σας και σε δεύτερο τόνο, κάντε μια πιο σοβαρή πρόταση στον άνθρωπο σας. Όλα θα εξελιχτούν τάχιστα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκοπιο – Τοξότης
Οι ασταμάτητες προσπάθειες σας, είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να σας φέρουν και πάλι πίσω στην αισθηματικής ας ζωή, το άτομο που αγαπάτε. Αυτήν την φορά να είστε πιο προσεχτικοί, να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Χρήμα και φήμη, πλησιάζουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Έχει μεγάλη σημασία για εσάς, να κάνετε έναν σοβαρό διάλογο με τον άνθρωπο σας για να λύσετε παρεξηγήσεις αλλά και να ορίσετε την κοινή σας πορεία. Αυτοί που έχουν σχέση που μεσολαβούν, πολλά χιλιόμετρα, θα έχουν ξαφνικές συναντήσεις.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Πολλά και καλά αστρολογικά φαινόμενα, συντελούνται μέσα στην εποχή σας. Κάτι που σας κάνει πολύ πιο δυνατούς αλλά και τυχερούς. Ενεργοποιήστε αυτά και αυτούς που θέλετε, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε κερδισμένοι σε όλα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Σας έχουν γίνει πολλές προτάσεις στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό δεν είναι και κάτι που πρέπει, να σας πιέσει έτσι ώστε να απαντήσετε άμεσα. Και φυσικά εξαρτάται και από το γεγονός, σε τι κατάσταση βρίσκεται η ψυχολογία σας. Όλοι μπορούν να περιμένουν.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia