ερωτοσκοπιο 31/03 Παρασκευή ωροσκοπιο

zwdia-sex-tips

ερωτοσκοπιο 31/03 Παρασκευή ωροσκοπιο

Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.

ωροσκοπιο – Κριός
Έχετε αντιληφθεί ότι αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, το ταίρι σας, βγάζει μια προβληματική συμπεριφορά, που σας στεναχωρεί. Συζητήστε και ψάξτε πιο βαθιά και σίγουρα θα βρείτε μια λύση. Οι χωρισμένοι, έχουν ευκαιρίες για επανασύνδεση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

 

ωροσκοπιο – Ταύρος
Σκορπίζετε την ενέργεια σας αλλά και τον χρόνο σας, σε άτομα που είναι μακριά από την δική σας φιλοσοφία. Μόνο κουράζεστε. Καλύτερα μόνοι σας. Από τον καινούργιο μήνα, πολλά είναι τα θέματα που θα καταφέρετε να λύστε και στα οικονομικά σας.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι
Μην επιτρέπετε σε τρίτα άτομα, να παρεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή, και να σας την αναστατώνουν. Δεν θα σας λύσει κανένα πρόβλημα. Είναι μια εποχή με τόσους ανάδρομους πλανήτες, που όλα θα πρέπει, να τα διαχειριστείτε με τον διπλωματικό σας τρόπο.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Καρκίνος
Έχετε μόνιμα μέσα σας, τον φόβο της εγκατάλειψης, από τον σύντροφο σας, και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε, ότι πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις σε όλα. Λάθος. Σκεφτείτε πια είναι τα οφέλη που έχετε πρώτα. Ο καινούργιος μήνας, θα δώσει αφορμές για νέες γνωριμίες.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Αέρα

ωροσκόπιο – Λέων
Η σκέψη σας να πάτε πίσω στο παρελθόν, για να βρείτε μια παλιά σας αγάπη, δεν είναι σωστή. Μπορεί να είστε καιρό μόνοι σας, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να ξαναπληγώσετε την καρδιά σας. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον εργασιακό σας τομέα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

ωροσκόπιο – Παρθένος
Πολλές οι υποσχέσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι από τον άνθρωπο σας, αλλά τελικά μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει γίνει. Σίγουρα θα πρέπει να βάλετε ένα όριο χρόνου, μέχρι πότε μπορείτε να περιμένετε, και μετά να εκφράσετε και την δική σας θέση.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο – Ζυγός
Αν δεν έχετε σκοπό να πάτε την σχέση σας πιο σοβαρά και πιο δεσμευτικά, το καλύτερο θα ήταν αυτό, σαν αλήθεια να το πείτε στο άτομο που υπάρχει δίπλα σας. Αυτοί που έχουν μείνει μόνοι, μέχρι την Πανσέληνο του Απριλίου θα έχουν νέα αγάπη δίπλα τους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

ωροσκοπιο – Σκορπιός
Ίσως να είστε αυτοί που τελικά βάζουν τα εμπόδια στην ολοκλήρωση της ευτυχίας τους. Από το νέο μήνα, καλείστε να συμπεριφερθείτε πιο ώριμα, και πάνω από όλα για τα δικά σας συμφέροντα. Οικονομικές ειδήσεις σας πλησιάζουν και σας ανοίγουν δρόμους.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Τοξότης
Η αισθηματική ακινησία που υπάρχει μέσα στην σχέση σας, δεν σας αφήνει άλλα περιθώρια από το να μιλήσετε πια στον άνθρωπο σας, πιο ανοιχτά. Σίγουρα θα λάβετε απαντήσεις. Όσοι έχουν εντοπίσει έναν καινούργιο σύντροφο, ίσως και να έχουν βρει την καρμική τους αγάπη.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως
Η θέση σας είναι δύσκολη και αυτό σημαίνει ότι, ότι για ακόμη μια φορά έχετε μπλέξει το παρελθόν με το παρόν. Από την πανσέληνο του μήνα Απριλίου και μετά, θα έχετε και την εύνοια των άστρων, για να ευθυγραμμίσετε τα θέλω με τις ανάγκες τις πραγματικές
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Υδροχόος
Πολλά τα λόγια που έχετε πει, στον άνθρωπο σας και τον έχουν πληγώσει. Αυτό είναι κάτι που ξεκινάει από τα λάθη του παρελθόντος. Μην το συνεχίσετε λοιπόν και μέσα στον Απρίλιο. Αυτοί που είναι μόνοι, θα δεχτούν ερωτικά καλέσματα από νέα πρόσωπα.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Γης

ωροσκοπιο – Ιχθείς
Οι σκέψεις κάποιου από το παρελθόν σας, είναι δίπλα σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μεταφραστούν προσεχώς σε δράσεις. Από την δική σας πλευρά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, στο τι θα πείτε και τι θα ζητήσετε στο από εδώ και περά.
Εύνοια σήμερα με τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia