ερωτοσκοπιο 31/07 Κυριακή ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-tetarti-14-5

ερωτοσκοπιο 31/07 Κυριακή ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Θα εξασκήσετε όλη την πιθανή διπλωματία που υπάρχει στο ζώδιο σας, και θα κάνετε την μεγάλη προσπάθεια σας, για να διορθώσετε παλιότερα λάθη σας. Αυτό να είστε σίγουροι ότι θα εξελίξει πολύ την μεταξύ σας σχέση.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Ότι και αν έχει γίνει στο παρελθόν, καλό θα ήταν πια να το αφήσετε να φύγει από την σκέψη σας. Όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι οι αισθηματικοί που σας ανοίγονται προσεχώς, θα σας βάλουν και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα και των χαρών του.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Επιζητάτε την αποκλειστικότητα του συντρόφου σας, και αυτό σας κάνει ίσως και ακόμη πιο γοητευτικούς. Ήδη ο κυβερνήτης σας, αποδίδει ευκαιρίες, σε όλους αυτούς που είναι μόνοι τους αλλά ακόμη αποζητούν κάτι από το παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Τα δεδομένα από το ερχόμενο μήνα αλλάζουν. Αυτό σημαίνει ότι θα καταφέρετε να μπείτε σε νέους κύκλους γεγονότων και ανθρώπων. Επίσης θα κάνει και καλό στην ψυχολογία σας που τον τελευταίο καιρό είχε πτώση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Όλα και όλοι δείχνουν εσάς. Αυτό σημαίνει πω θα έχετε όλον τον νέο μήνα και μέχρι να φύγει από πάνω σας ο Ήλιος, την ευχέρεια να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που πρέπει. Ακόμη και οι Singles, θα γίνουν πόλος έλξης καινούργιων προσώπων.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Το διάστημα από τώρα και μέχρι να αλλάξει το ζώδιο, και όλα πια να περιστρέφονται γύρω από εσάς, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί σε όλα αυτά που κάνετε και υπόσχεστε στον σύντροφο σας. Αργότερα μπορεί να τα μετανιώσετε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι έντονοι διαπληκτισμοί και οι εντάσεις, δεν ανήκουν στα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Μέχρι την νέα σελήνη να είστε πιο προσεχτικοί καθώς αισθηματικές ρήξεις πιθανόν να αναβλύσουν. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, ας ασχοληθούν με τον εαυτό τους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Αν δεν νερώσετε και λίγο το κρασί σας, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να έρθετε σε κόντρα με τον σύντροφο σας. Οι μέρες με τον Ερμή να αλλάζει ζώδιο, μπορεί να δημιουργήσουν καταστάσεις που αργότερα δεν θα μπορούν να ελεγχθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μπορείτε να μείνετε και ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, έτσι ώστε να βρείτε και πάλι την εσωτερική σας ισορροπία, αλλά και να ξεκουραστείτε από όλα αυτά και αυτούς, που πάντα κάτι ζητάνε από εσάς. Οι διακοπές σας περιμένουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Έχετε ξεχάσει πολλά, από αυτά που έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, και το μόνο που έχει για εσάς στο τώρα σημασία είναι να χαλαρώσετε. Μην δένετε τον εαυτό σας με καταστάσεις που δεν σας αντικατοπτρίζουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Οι εναλλακτικές που σας δίνονται αυτό το χρονικό διάστημα είναι πολλές και εσείς καλείστε να διαλέξετε, τι σας ταιριάζει καλύτερα. Οι βραδινές ώρες, κρύβουν πολλές εκπλήξεις για τους ελεύθερους και τους χωρισμένους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είσαστε αποπροσανατολισμένοι σε ένα σωρό διαφορετικά θέματα και καταστάσεις, που σας έχουν ανακύψει τις τελευταίες εβδομάδες. Από τον νέο μήνα όμως, βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας ζωή.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.