ερωτοσκοπιο 31/08 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 31/08 Τετάρτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει στην προσωπική σας ζωή, και πιθανόν να μην έχετε τη δυναμική να τα ελέγξετε. Άλλωστε αυτό είναι και το προσφιλές σας σπορ. Ο ανάδρομος Ερμής, ίσως και να σας μπλέξει σε περιπέτειες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ταύρος: Κάποιες ώρες πριν την έκλειψη την ηλιακή, είναι σωστό να μην κάνετε κάτι διαφορετικό. Όλα ανακατεύονται και προκαλούν εντάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακόμη και οι free, θα μπορέσουν να έρθουν πιο κοντά στον εαυτό σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Η διάθεση σας είναι σε ανοδική πορεία, και αυτό προσελκύει νέο κόσμο στους κύκλους σας. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο άγχος από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Μπορεί και η σκέψη σας να ξεκαθαρίσει από το παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Η δύναμη της αγάπης σας είναι και αυτή που διώχνει μακριά τους πειρασμούς, και κρατάει τα συναισθήματα ανθηρά. Αποφύγετε επίσης όλη την περίοδο των εκλείψεων να μιλήσετε για σοβαρά ζητήματα, και γύρω από δεσμεύσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Κοιτάτε με αισιοδοξία το Φθινόπωρο. Είσαστε σε μια εξαιρετική φόρμα και με την ψυχολογία σας στο ζενίθ. Αυτή η στάση ζωής θα σας φέρει εσάς τους αδέσμευτους κοντά σε καινούργια πρόσωπα, που έχουν τους ίδιους ρυθμούς με εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Μπορείτε και θα το κάνετε. Θα απαγκιστρωθείτε από παρελθούσες καταστάσεις συναισθημάτων, που μόνο σας κόστισαν. Οι μέρες του Σεπτεμβρίου είναι άκρως δημιουργικές, για εσάς και τις επιδιώξεις σας. Η συνειδητή μοναξιά, θα σας ισορροπήσει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ιεραρχείστε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Θα σας ζητηθούν προτάσεις και πράξεις, μέσα από σχέσεις και συνεργασίες. Ένα καινούργιο διάστημα ανοίγετε μπροστά σας, που θα έχετε τις ευκαιρίες να ανανεωθείτε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Πίεση θα σας διοχετευτεί από εξωτερικούς παράγοντες, καθώς εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είσαστε άπραγοι σε όλα. Το Καλοκαίρι έχει τελειώσει και εσείς… πρέπει να μπείτε σε πιο έντονους ρυθμούς για να τα προλάβετε όλα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το ουράνιο στερέωμα είναι υπέρ σας. Οι δύο εκλείψεις σας δίνουν τις ευκαιρίες και την άνεση, για να διορθώσετε καταστάσεις που μέχρι τώρα απλά, και ίσως για ψυχολογικούς λόγους, δεν ακουμπούσατε. Μπορείτε να κάνετε εκ βάθρων αλλαγές.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε κινητοποιημένοι προς όλες τις κατευθύνσεις. Το μυαλό σας έχει απορρίψει τα σενάρια που δεν κύλησαν μέσα στο Καλοκαίρι, και ήδη κατασκευάζει άλλα για να υπάρξει ασφάλεια μέσα σε σχέσεις, που πραγματικά αξίζουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Η μέρα θα ξεκινήσει με έντονους ρυθμούς. Είσαστε σε πολλές σκέψεις για το τι πρέπει να κάνετε, μέσα σε όλα αυτά που σας έχει ζητήσει το ταίρι σας. Το μόνο που σίγουρα πρέπει να αποκλείσετε, είναι το παρελθόν που κατά καιρούς σας ενοχλεί.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είσαστε από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια. Αυτό μπορεί στο τώρα να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, καθώς θα καταφέρετε με επιτυχία να απορρίψετε οποιαδήποτε κρούση από το ερωτικό σας παρελθόν. Πολλά και τα καλά στους αδέσμευτους.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.