ερωτοσκοπιο 3/12 Σάββατο ωροσκοπιο

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

ερωτοσκοπιο 03/12 Σαββάτο ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε λίγο ζόρικοι αυτό το χρονικό διάστημα. Όλα σας ενοχλούν και σας κάνουν και αισθάνεστε μοναξιά. Και αυτό το αντέχετε. Με το που η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο, 07/12, εσείς θα κάνετε αυτά που θέλετε πραγματικότητα.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Όλα είναι πιθανά με ένα τόσο απρόβλεπτο ζώδιο σαν το δικό σας. Αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει πολύ πιο κοντά σε λύσεις που αποζητάτε, για μέσα στον δεσμό σας. Νέοι έρωτες, για αυτούς που δεν έχουν πτοηθεί από τους χωρισμούς.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Εσείς είσαστε αυτήν την εποχή το επίκεντρο πολύ κόσμου, και με προθέσεις που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Σίγουρα το μυαλό σας, μπορεί να είναι κολλημένο στα παλιά, αλλά η ζωή σίγουρα τρέχει μπροστά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μπορείτε να πείτε, ότι ήδη ο καινούργιος, μήνας είναι πιο θετικός για εσάς. Μέσα στις ευχάριστες ειδήσεις που σας έρθουν, θα εμφανιστεί και μια παλιά σας φιγούρα, που θα έχει την περιέργεια να σας ξαναπλησιάσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Είσαστε γεννημένοι για τα δύσκολα. Όλα είναι πιθανά να συμβούν, με τον Άρη να κλείνει το μάτι στην Αφροδίτη. Σκεφτείτε άμεσα τι θέλετε να κάνετε, και προχωρήστε την σχέση σας ένα βήμα πια πιο κάτω. Αυτό το επιθυμεί και το ταίρι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι έντονες ερωτικές καταστάσεις και οι χωρίς σταματημό περιπέτειες δεν αντικατοπτρίζουν το ζώδιο σας. Αυτό είναι και κάτι που φυσικά και πρέπει να το αποφύγετε. Σίγουρα θα κάνετε λάθη. Νέοι έρωτες για τους μόνους.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Λίγη υπομονή και η Αφροδίτη θα σας κάνει όλα τα ερωτικά χατίρια. Αν ευχηθήκατε επανασύνδεση, θα την έχετε και με προτροπή από την άλλη πλευρά. Αν είσαστε όμως ήδη σε κάποια νέα σχέση, προσοχή στις ισορροπίες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

tarw-wroskopio-4

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Είναι στο δικό σας χέρι να κάνετε μια πρόταση στον άνθρωπο σας, για να ξεκολλήσετε από τα ίδια και τα ίδια. Αυτό θα το δεχτεί και ο ίδιος με μεγάλη χαρά. Ταξίδια για τους σε απόσταση συντρόφους, που θα ανακουφίσουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Το να σας ενδιαφέρει ένα άτομο, που δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σας, είναι ένα λάθος και το ξέρετε. Μπορεί να είστε μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι, αλλά μην σπρώξετε τον εαυτό σας, απλά και μόνο σε περιπέτειες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Κυριαρχείτε πάνω στο μυαλό και την καρδιά, ενός ατόμου που μπορεί αυτήν την εποχή, να σας δείχνει ότι είναι αδιάφορο, αλλά στην πραγματικότητα, απλά και μόνο σας παιδεύει ερωτικά. Τα άστρα είναι ευνοϊκά!
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας, για να κάνει πράματα που δεν του αρέσουν μόνο και μόνο για να κάνετε τους άλλους, να χαμογελάσουν. Ειδήσεις θα σας έρθουν προσεχώς, για μια παλιά σας αγάπη.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Το μονοπάτι που έχετε πάρει είναι λάθος. Το άτομο με το οποίο είστε δεν σας δίνει την χαρά που αναζητάτε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Μην το αφήστε αυτό, να πέσει και μέσα στο 2017.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

xartomanteia

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.